Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:33 | april 3, 2017

Le med lite färg

I samarbete med Yves Rocher

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att helgen varit fin.

Vi är hemma igen och ordningen är återställd. Vi är samlade hela familjen.

Jag har haft en rolig eftermiddag med jobb och träning. Sen har jag även testat läppstift i massor. Har haft smakrådshjälp av Liv och Vida. De blev som vilda när de såg alla mina läppstift i alla olika nyanser och färger, skimriga och matta.

Jag gillar smink och jag känner mig alltid extra fin med lite färg på kinderna och läpparna. I vår och sommatär det helt rätt att låta läpparna synas. Framhäva det vi talar med, det som får andra att le och det vi pussar de vi älskar med.

Le och andra ler. Med lite färg så syns det ännu bättre 🙂

Nu finns det 54 nya nyanser av Yves Rochers, Rouge Vertige, fina och vårdande läppstift. Något för alla finns det. Oavsett om man bara vill ha lite glans eller röda sensuella läppar. I samarbete med mina favoriter Yves Rocher så vill jag tipsa om dessa härliga läppstift.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Några av mina favoriter. Skimmer, rött, korall och ljusrosa.

Nr 40 Satiné Satin.

Nr 50 Satiné Satin.

Nr 09 Brilliant Shine.

Det är ibland svårt att hitta rätt i läppstiftdjungeln men utgå från om du gillar matta färger eller skimmer. Skimmer ger mindre färg och de matta ger mer färg.

HÄR! hittar du alla läppstift.

Puss på dig 💋


5 kommentarer5 kommentarer om “Le med lite färg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar matta läppstift, dels sitter de bättre och sen gillar jag inte att det känns kladdigt med glans. Även om jag tycker det är snyggt med glans…

  Du är jättefin både med mildare färger och lite mer färg!

  Svara
 • Finis där 🙂 Gillar alla dina inlägg speciellt när du skriver om smink ❤️ Älskar smink o allt som har med det att göra! Du är snygg i både mörka o ljusa färger…

  Svara
 • Hej Finaste Hanna.
  Såg att jag hade vunnit men inte sett något mail…
  Yves Rocher Hudkonsultation..

  DU ÄR GRYM

  Kram Lena

  Svara
 • Både jag och Yves Rocher har mailat ”dig” flera gånger på den adress du lämnade när du tävlade. Utan svar. En Lena har dock svarat och sagt att hon absolut inte varit med och tävlat om nåt 🙂 Lämna gärna din mail igen så du kan få ditt pris. Stor Kram ❤

  Svara
 • Hittar inte läppstiftet som du har på sista bilden.. nr 09.. :/
  Det va superfint..:)

  Svara