Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:53 | maj 4, 2017

Fast i en mardröm

God morgon vacker. Även idag skiner solen och det känns så underbart. Jag blir lycklig av våren. 

Skönt att vakna till detta men för mig var det också skönt att vakna. Hela natten har jag drömt så fruktansvärda mardrömmar. Varit fast i en mardröm. Jag har vaknat och kudden har varit helt blöt av tårar. Har befunnit mig bland död, blod, desperation och tårar hela natten. När jag vaknade till och somnade om så hamnade jag i samma vidriga dröm. Till sist var det så jobbigt för ångesten och trycket över bröstet gjorde fysiskt ont. Jag fick tvinga mig upp och lägga mig och kolla på Instagram för att vakna till på riktigt och våga somna om igen i en annan dröm. Huvva!

Är helt slut idag. Men piggnar nog till med lite kaffe i kroppen.

Igår följde fem barn med mig hem från skolan och förskolan. Ett glatt och härligt gäng. 

Jag tycker det är lättare när barnen har kompisar hemma. Då blir det inget bråk. Liv och Vida tjafsar som tokar när de är själva. Sen är det ju så kul när man verkligen ser glädjen och buset när alla leker. Vädret är ju också perfekt så de vill bara vara ute.

De hade vattenkrig med ballonger, sprang i vattenspridaren, showade och hade roligt.


Liv hade två kompisar med sig hem och Vida en.Kolla in de här två. Hur söta?! De är kära i varandra har de berättat 🙂


När jag kom hem så låg den här boken i brevlådan. Roy Fares nya bakbok för unga bagare, CAKE HERO. Till min och barnens glädje.

Stort tack Roy. Den här är en succé både bland unga bagare och stora som jag 🙂


Så många goda och bra recept. Tror att det kommer bli ett bakinferno här hemma framöver. Tjejerna älskar att baka och nu när Liv kan läsa så är det här perfekt.


När killarna och tjejerna hade fått i sig middag och tjejerna låg nyduschad i pyjamas i soffan så åkte jag och tränade på WE.


BodyPump. Den och Soma Moves känns idag kan jag lova. Nice.


Kollade några avsnitt av The GoodWife med Peter, åt fil med flingor och äpplebitar innan jag somnade och hamnade i en mardröm. 

Utöver natten så hade jag en fin dag med jobb, familj och träning. Just like I like it.

Berätta gärna om din dag och vecka. Blir så glad när jag hör av dig och nu har det varit så tyst tycker jag. Hallååå är du där min vän 🙂

Du missar väl inte min tävling där du kan vinna presentkort på 1500kr. Tävlingen hittar du HÄR! 

All Kärlek ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Fast i en mardröm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Usch, det låter ju hemskt med en sån mardröm som inte vill ge sig! Hoppas du får en fin dag och att du kan sova bättre i natt.

  Jag håller på å måla om köket. Blev nästan färdig igår.., men sen tog färgen slut Ja ja, får fortsätta på måndag. Ikväll åker vi nämligen till Holland, 3 dagar med min sambo och vår hund. Så kul det ska bli!!

  Kram på dig!

  Svara
 • Usch vilken hemsk natt! Hoppas du mår lite bättre nu och att du får en fin dag i solen! Själv ska jag packa för en vecka till Palma…. har fått mina klänningar Kate och Alex så två plagg klara för resväskan! Super nöjd!
  Kram❤

  Svara
 • Hur tunga vikter kör du på Pumpen och har du ökat på sen du började?

  Såna där drömmar som bara börjar om hela tiden, det är fasen det värsta som finns! Hua.

  Svara
 • Jag har ökat sedan jag började men bara typ två kilo på varje vikt. På stång när vi kör ben har jag 7,5 kg på varje sida (15kg), hantlar 4 kg på varje till bicepsövningar och när vi kör tex bröst så har jag 3,5 kg på varje sida av stången. Kram

  Svara
 • Du är way starkare än jag!! Haha, men jag ska försöka öka på när det kommer till ben och rumpa helt klart. Sluta mesa runt liksom!!

  Kram

  Svara
 • Jag läser varje dag men skriver aldrig, blir lätt att man bläddrar vidare på nätet. Tänkte passa på att tala om att du är läst och ingår i min dagliga rutin, samt tacka för vinsten hos Yves Rocher. Jag som aldrig vinner blev så glad och kör nu morgon och kväll för att få ordning på den sadel jag kallar för ansikte. Kör på så läser jag. Kram Susanne

  Svara
 • Jag är här, läser allt men är så ruskigt dålig på att lämna avtryck efter mig…!
  Så mysigt att läsa om er varje dag, roligt att få följa med ❤

  Svara
 • Tufft med mardrömmar. Hoppas du får sova gott och drömlöst eller med fina drömmar nästa natt.
  Älskar Roy Fares recept! Allt jag bakat från hans recept har blivit fantastiskt. Så förstår att ni är glada över boken.

  Svara
 • Vad jobbigt med hemska mardrömmar. När jag drömmer mardrömmar handlar de oftast om att det händer barnen eller min man något fruktansvärt, har nästan aldrig mardrömmar om annat faktiskt.

  Just nu sitter jag och tar mig en snabb kaffe i solen innan det blir hämtning av barnen på förskolan.

  Hoppas att du får en bättre natt i natt. Kram!

  Svara
 • Usch, samma här. Alltid hemska drömmar om familjen. Det var det inatt också. Säkert vår oro att något ska hända dem som tar över när vi inte kan styra över den. Kramar ❤

  Svara
 • Hej jag läser oxå, men lämnar aldrig avtryck Har pluggat hela dagen, utbildar mig till förskollärare. Nu är det dags att hämta flickan på förskolan. Hoppas du har en fin dag! Kram Johanna i Kungsbacka

  Svara
 • Hej

  Ville bara skriva att jag läser varje dag och har gjort sen du började blogga men har nästan aldrig kommenterat…. ska försöka bli bättre på det Tycker din blogg är så mysig!! Nu ska jag och mina tre flickor ut och njuta av solen

  Svara
 • Hej fina du!
  Varför kan man inte vakna och somna om och få komma till samma dröm när man drömmer nåt MYSIGT?? Det händer bara när det är mardrömmar, tyvärr.
  Jag var också på Body Pump förra veckan, och det kändes i musklerna sedan… Men det är väl som det ska! Den här veckan har jag tränat Body Vive, det är ett superbra pass!
  Annars njuter jag mest av att våren äntligen verkar vara här!

  Ha det gott!

  Svara
 • Blir så avundsjuk på dig som börjat träna och njuter av det. Jag vill också, men kämpar mot en utmattningsdepression så orkar inte ta tag i det just nu.

  Var har ni hittat Vidas fina pyjamas? Så svårt att hitta den typen av pyjamas.

  Svara
 • Själv är jag sjuk med bihåleinflammation har varit dålig sedan påsk hoppas få träffa doktorn i morgon. Recensera gärna något av recepten från boken när ni har bakat..

  Svara
 • Låter som du haft Lucida drömmar. Det är hemskt 🙁
  Har det i perioder, men även sömnparalys som är snäppet värre :/

  Svara
 • Jag ligger på BB med vår nyfödda son som föddes igår. En liten Louie faktiskt. Så jag doftar på persikohud och tänker tillbaka på första mötet med storasyster Joline tidigare idag. Imorgon får vi åka hem!

  Svara