Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:58 | maj 18, 2017

Partners in Wine

God morgon min vän. Allt väl? 

Här är det fortfarande lite av huvudet ner och benen upp. Slog till på ett hårt träningspass igår för att få ur lite dålig energi och fylla mig med bra.


Tänk att jag har blivit en gymtjej. Det kunde jag aldrig tro men är stolt och glad över mig själv. Att jag går dit med lätta steg och inte för att jag måste. 

Igår var jag och Vida förbi min bästa Ewa och lämnade en present i hennes brevlåda. Älskar att ta hand om mina vänner och överraska med små saker som jag vet att de önskar sig.


Hon har ett sånt där armband med berlocker från Thomas Sabo så hon fick en silverberlock med en uggla. Vi älskar ugglisar hon och jag.


Är så vansinnigt tacksam över mina underbara vänner… tänk att Ewa och jag tänkte och gjorde likadant igår och hon hade en present till mig med. 

Ett puder som hon har vilket jag sagt att jag gillar samt en tröja med ”Partners in Wine”. Hon har också den tröjan. Perfekt för våra tjejträffar 🙂 Blir lite av den där matchande joggingdressen som alla gamla par går runt i men lite fräschare.


Vi har nyss ätit frukost och Liv ska till skolan strax. Vida har parad idag så hon åker en timme senare med mig och Peter. 

Vilken magisk helg som väntar oss i stora delar av landet. Över 20 grader varmt. Sommaren är här. Halleluja. 

Längtar till vår resa till Spanien med familjen i juni. Har så många böcker som jag bara måste läsa. Hela min semester ska jag läsa och njuta. Älskar att läsa. Har du läst någon av dessa? Caroline Engvall och Sofie Sarenbrant är två superkvinnor vars böcker jag verkligen gillar. De andra två är nya för mig. 

Läser så fort jag får möjlighet. Som på tåget till stan eller när jag flyger. Om jag glömt min bok då åker mobilen och wordfeud fram.


Jag och Fotbollsmamman kom fram till att vi spelat mot varandra i snart sex år. Vi får aldrig nog.

Måste visa vad fint Liv gjorde igår inför vår middag. 


Inte nog med att hon dukade och gjorde bordsplacering så hjälpte hon mig att skära potatis, göra salladen och fetaoströran.


Min minikock.

Önskar dig den bästa av dagar.

All Kärlek ❤


23 kommentarer23 kommentarer om “Partners in Wine”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag (gravid o deltidssjukskriven) har fastnat i Storytel o plöjer böcker på löpande band! Måste tipsa om ”Fyren mellan haven”, helt fantastisk! ❤️ Sen måste du läsa Liane Moriertys böcker, spec ”Öppnas i händelse av min död” o ”Stora små lögner”

  Svara
 • Har läst alla de böckerna 🙂 Tack ändå. Kram!

  Svara
 • Aha, bra smak!

  Svara
 • Vilken fin handstil Liv har!

  Var kommer puderpaletten ifrån? Bra färger i den.

  Svara
 • Ja, visst har hon ❤ Den kommer från H&M. Kram

  Svara
 • Hoppades att det var den från H&M! Den har varit slut (?) i stan ett bra tag, men då ska jag kolla om den kommit in igen. Tack!! <3

  Svara
 • Hur gör du fetaoströran?

  Svara
 • Créme fraische (2dl), ett paket fetaost som jag smular ner samt en klyfta pressad vitlök, en tsk flytande honung. Salt och peppar. Så gott till grillat.

  Svara
 • Jag fick hem mitt första paket från ditt klädmärke idag och är väldigt nöjd och glatt överraskad att allt passade så bra. Jättebra pris med 50% dessutom. Jag handlar ofta på nätet och brukar oftast skicka tillbaka typ hälften för att det inte passar, men tycker ändå att det är ett bekvämt sätt att prova kläder på. Jag var tveksam till om de här kläderna skulle passa eftersom jag är lång och rätt kurvig men i stort sett allt var bra!! Är lite sugen på en sån här nästa gång men tänker att den kanske passar bättre på nån som är lite mer petite?! http://www.femme-collection.se/sv/articles/2.5.1230/julia-dress

  Svara
 • Åh vad glad jag blir. Tack. Kan inte annat än hålla med dig 🙂 Julia Dress passar verkligen alla. Slå till! Den är enkel, klassisk och rak i modellen. Tror inte du blir besviken. Kram

  Svara
 • Söker motspelare på wordfeud…. Adda mig gärna: Jesso78

  Svara
 • Söker motspelare på wordfeud…. Adda mig gärna: Jesso78
  Ju fler desto roligare !

  Svara
 • Så fina tjejer:)! Påminner om min 6-åring, hon är hos sin pappa idag eftersom jag sprungit blodomloppet ikväll. Saknar henne massor, ser dock fram emot lite sovmorgon imorgon:) Vi hade besök av vänner inatt o deras minsta vaknade 4.28… o vi med….
  Kram kram

  Svara
 • Adda mig gärna på Wordfeud. mojjan30 heter jag där. Älskar Din blogg ❤

  Svara
 • En sån där tröja skulle jag med vilja ha!! Men min bästa vän är nykterist och min lillasyrra (som jag är allra närmast) dricker inte vin, bara drinkar…
  Jag har också en stor bokhög (OCH tidningar!) som jag längtar efter att plöja. Hoppas på en fin sommar!
  Nu blev jag sugen på att läsa tipset om ”Fyren mellan haven också”…

  Ha en fin helg alla! ❤️

  Kram

  Svara
 • Har inte läst de andra, men vill gärna tipsa om ”Orkidébarnet” – en väldigt gripande bok! Trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hanna !
  Var har du köpt träningsskorna och vad är det för märke ?
  De är supersnygga !!
  Kram Cecilia

  Svara
 • Skorna är On. http://www.loplabbet.se/store/loparskor/dam.html?ll_tillverkare=580

  Svara
 • Brukar aldrig kommentera här men måste bara skriva vilken fin person du verkar vara. Ha en fin helg, kram!

  http://nouw.com/miniochluna

  Svara
 • Hej! Jag undrar om det här med trådning av muschen. Mår extremt dåligt över mina fjun som jag fått på överläppen. Är dock livrädd för hur det ser ut/blir efter. Blir det som stubb när det växer ut? Hoppas att du svarar. Vill göra detta IDAG, men är så rädd att det blir hemskt sedan.

  Svara
 • Hej! Hoppas att du har en fin dag 🙂 undrar lite när vinnarna av tävlingen från Ideal of Sweden kommer att utses? 🙂 väntar med spänning då det är en sådan rolig tävling Kram

  Svara
 • Jag måste bara säga; Att handla kläder hos dig är helt enkeltt bara bäst. Supersnabb leverans, bra storlekar, inga plagg som gör en besviken, lätt att byta om man vill, väldigt trevlig personal och bemötande. Och extremt bra Reor. Riktigt bra jobbat! Kram

  Svara
 • Åh vad härligt att höra Tove. Tack att du tar sig tid att berätta ❤

  Svara