Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:21 | maj 28, 2017

Kungligheter på stan

Grattis på Mors Dag alla mammor ❤️ 

Jag har världens bästa mamma och jag gör mitt yttersta för att vara den bästa mamman för mina barn.

Fick en väldigt fin kärleksförklaring av Liv och Vida imorse när hela familjen väckte mig med frukost på sängen och paket.


Liv hade skrivit allt själv utan hjälp. Hur gulligt?! Fick också en Apple Watch som jag länge kikat på.En lyxig rosé Champagne kom med bud till mig också. Man tackar. Den ska jag allt korka upp i helgen. 

Efter en mysig morgon for vi in till stan och åt lunch på Villa Gothem. Prins Carl Philip var också där. Såg halva Kungahuset idag för på Gröna Lund, dit vi gick sen, var HM Drottning Silvia. 

Det var Childhood-dagen på Grönan så många artister uppträdde. Loreen, Wiktoria, Samir och Viktor samt Nassim al Fakir. Till Livs stor glädje. 

Mitt under uppträdena så kom en stor mås och sket ner mig och Vida. Av alla valde den att skita på just oss. Måste ju betyda tur 🙂 

Vida utbrast, med klänningen full av fågelbajs,  att det här var minsann den bästa dagen i hennes liv för hon har aldrig varit med om att en fågel bajsat på henne 🙂 Härligt att hon vände bajsincidenten till något positivt. 

Har ju inte berättat om min magiska lördag med Jessica och ABBA. Men det ska jag göra imorgon. Måste sova nu.

Puss ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Kungligheter på stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va glad för det. Det sägs att när en fågel bajsat på en så betyder TUR!. Dvs att något bra väntar. Det kan ex va pengar mm. Kanske ska du få en bra summa skattepengar tillbaks i år!?. Hehe.
  Ha de gott kram sara!.

  Svara
 • Härliga Vida! <3 Ja, det betyder tur 🙂

  Svara
 • Ååååh vilket fint kort Liv hade skrivit! Det är det bästa som finns när man får sådana kärleksbetygelser från barnen 🙂 Min yngsta blir 11 år i år, men fortsätter ge oss mycket egenhändigt gjorda presenter och kort, sååå mysigt. Mina killar är 17 och 19, så där blir man glad för en kram o ett ”Grattis morsan” ;-)Kram Cicci

  Svara