Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:48 | juni 15, 2017

Unicorn

Här har verkligen lugnet lagt sig. Alla barn sover. Bara jag och syster är vakna. Vi sitter och dricker vin och googlar hundar. Imorgon är iaf en av oss hundägare 🙂

Dagen har varit helt ljuvlig. Sol, bad, grillning och gemenskap hela dagen. Finns inte så mycket mer att säga. Bilderna säger mer än tusen ord.


Sis och Louie.


Min Moses.Vi åt sallad, färskpotatis, grillad kyckling, chorizo och majskolv till lunch. Jag måste säga att jag är väldigt bra på att grilla. Klappar mig själv på axeln.


Vår unicorn hela vägen från Maldiverna.Magiska flickor.


Vi avslutade dagen med middag och glass på Våfflan.
Glass, sol och lill-lördag.

Vad har du för planer i sommar?

Kram ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Unicorn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh ska någon av Er skaffa hund så härligt!! Är ju en underbar familjemedlem!
  Hade också en fråga ang Femme om man ska beställa så stod det endast ”orginalpriset” hur vet man vad det blir på rea priset??
  Kram

  Svara
 • 50% är lurigt att räkna ut. Prova att dela med två. Sjukt komplicerat!

  Svara
 • Sommaren är full av planer! Först upp till tornedalen för att värna om rötterna och hälsa på släkt. Lata dagar på landet. Sola och bada på Mallorca för att kvista över till Frankrike och hänga med vännerna. Avslutar på hemmaplan i augusti. Jag tror att det blir en toppensommar.

  Härligt med egen pool dagar som dessa. Blev det någon hund? 😉

  Svara
 • Underbara bilder från en underbar dag:-). Jag har en 21årig dotter så vi hade ’lill lördag’ onsdag kväll med att ta ett glas vin och äta sushi inne i stan. Fint med somrigt:-)

  Svara
 • Fick mina fina kläder från FEMME idag, nöjd som vanligt! ❤️✨

  Svara
 • ”Imorgon är iaf en av oss hundägare” .. inte skall väl Magdalena skaffa en till hund?
  Pudeln och bulldogen gick till släkt / kompis – skall hon verkligen göra detta igen.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Fick hem min beställning från Femme idag. Provade allt och älskar det, precis som alltid!
  Beställde bland annat Irma pants och min fråga nu är, kan du inte ge mig stylingtips till dem?
  Både vardags/fest.. 🙂 Det hade jag uppskattat det.
  Kram och tack för en fin blogg. Är en trogen läsare och har varit länge och även handlat från ditt märke några gånger, älskar det. <3
  / My

  Svara
 • Härligt m hund! Jag o dottern ska oxå skaffa, men till nästa sommar
  Kram kram

  Svara
 • Får jag fråga vad ni har för pool? Alltså var ni köpt den? Vilket baddjup? Vi funderar på att bygga och det är ju så mycket att tänka påser så fint ut hos er

  Svara
 • Glömde fråga vad ni har för poolskydd?

  Svara
 • Din bikini på första bilden, vart köper man den fina?
  Bikinin är : TO DIE FOR……❤
  Vill verkligen ha den fina bikinin.
  Skulle passa mig till min resa till Kroatien i juli, längtar dit. Det bkev ingen vinter resa så vi satsade på att åka i sommar istället!
  Kram Sussie

  Svara
 • Bilden med bikinin är ju på Magdalena…
  Vilket dessutom står under bilden…

  Svara
 • Sorry!!!!
  Läste inte under bilderna så mycket, blev såääää fokuserad på bikinin☺☺☺☺☺
  Vart kommer Magdalenas bikini ifrån, vill så gärna ha den

  //Sussie

  Svara
 • Från Malina 🙂

  Svara
 • håller med loppan…

  Svara
 • Om nu Magdalena behövde lämna bort hunden / hundarna OCH finns säkert en bra anledning till detta alltså enligt dig med din dumma kommentar så ska man inte skaffa fler hundar ?? Så om du byter partner av någon anledning så är man singel resten av sitt liv ?? Så håll dina dumma kommentarer för dig själv så vi andra slipper läsa dem både Hanna och Magdalena verkar vara. Två underbara mammor partners och bloggare

  Svara
 • Som att ha sommarkatter.. för mig är djur familjemedlemmar och skulle aldrig kunna lämna bort ett bara för att det plötsligt inte passade. Att på bara några få år lämna bort 2 hundar på raken känns faktiskt oansvarigt. Framförallt när hon nu alltid skriver om hur jobbigt, pressat och fullt hennes liv är. En hund kommer inte avlasta det.
  I vår familj blev mamma allergisk mot katten efter några år, det var aldrig på tal om att den skulle lämnas bort.

  Svara
 • Sommar katter slänger folk ut ’ hon slängde inte ut hundarna om hon nu har ett jobbigt schema Så klarar hon de galant jag tycker absolut man ska ha åsikter men du dömmer Och retar du dig på detta så avstå från att läsa eller åtminstone kommentera de behöver inte hon !!

  Svara
 • Retar mig? Jag har en åsikt i just den här frågan. Åsikten är den jag förmedlat. Och nej, jag är inte ensam i att tycka detta. Man skaffar inte bara en hund hur som helst, när man eg vet att det inte fungerar. Att 2 på raken inte fungerat är väl om något ett tecken som man bör ta till sig. Har själv velat ha hund i många år, men jag vet att mitt liv inte är kompatibelt med det så jag avstår för mitt och en ev hunds bästa. Allt har sin tid.

 • Så kul om ni skaffar hund Hannah , ni är bra föräldrar så ni blir garanterat en bra matte och husse också Lycka till om det nu skulle vara så , ha en fin helg ❤️

  Svara