Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | juni 23, 2017

Glad Midsommar! 

God morgon och GLAD MIDSOMMAR bästa Du ❤️

Jag är den enda som är vaken. Alla sover fortfarande. Familjen sjusovare som du vet 🙂

Ligger dock fortfarande i sängen och läser nyheterna och kollar bloggar och Instagram. Så skönt.

Såg att intervjun med SvD, Min helg, kom ut i torsdags.


Apropå sovmorgnar. HÄR! kan du läsa den om du inte har tidningen.

Aftonbladet Klick! med syrrans och mitt Midsommarreportage kom också ut igår tror jag. Synd att jag missar den. Plåtningen var så rolig.

Igår bjöd vi hem Johanna och Putte samt deras barn på finmiddag.


Middag á la Hannah 🙂 Falukorv och snabbmakaroner från svenskaffären här i Marbella.


Där hittade jag även syrrans superpiller! 


De här två asså. Hur goa. Benji och Vida. 


Hade en härlig dag. Flydde solen en stund och låg i skuggan med min bok. Senare på dagen åkte Peter och Putte med alla stora barnen och gick den magiska River Walken. 

Nu ska jag smita iväg och handla lite inför vårt Midsommarfirande. 

Vi ska fira med The Nelssons. Har förberett lekar och tävlingar. Familj mot familj kanske. 

Hur firar du Midsommar?

All Kärlek ❤️


8 kommentarer



8 kommentarer om “Glad Midsommar! ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi är på väg till vänner i Sölvesborg, där slipper vi knott och mygg 😉
  Ha så trevlig midsommar!!
  www lotte4.blogspot se

  Svara
 • Hej Hannah, tack för tips avseende rosévin. Det var perfekt idag. Glad midsommar! Kram Katarina

  Svara
 • Glad midsommar snyggo ❤️ Så fin kropp du har!!! Kram 🙂

  Svara
 • Firar midsommar nära er faktiskt närmare bestämt Calahonda. Trevlig midsommar!

  Svara
 • Hej Hanna!

  Tror knappt att jag kommenterat någon gång fast jag läst varje inlägg sedan du började bligga! 🙂 Vad härligt ni verkar ha det!

  Jo, jag vill göra reklam för appen Readly. Jag är absolut inte knuten till den på något sätt, tycker bara det är en toppenapp!
  Där, för 99kr/ månad, får man en massa tidningar att läsa. Klick. Extra, Elle, Damernas Värld, Hänt, Hänt Extra, Svensk Damtidning, Hemmets Journal, Amelia, Tara mm mm En massa heminredningstidningar, special intressentidningar. Det bästa är att fyra pers kan dela på ett abonnemang. Jag har faktiskt gjort reklam om den hos din syster. Hon, som jag, verkar gilla OK, Hello samt en massa andra engelska tidningar. Fonnsäven tidningsr från en massa andra länder. Jag som förr köpte fyra tidningar i veckan har inte köpt EN på två år.
  Tror även man brukar få en provperiod på två veckor.

  Ha det bäst!

  Svara
 • Hoppas er midsommarafton var trevlig och skön. Vi firade traditionellt med fest i hembygdsgården och sång och musik. Grillat istället för sill och en sommartårta. Regnet kom som det brukar men vi hade det trevligt ändå.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag och min familj ska snart åka en vecka till Marbella. Vi har barn i samma ålder så kan du ge några bra tips på barnaktiviteter i Marbella? Vad brukar ni hitta på när barnen tröttnat på poolen? Tack för en superbra blogg

  Svara
 • Det enda vi egentligen gör är att vara i poolen eller på stranden 🙂 Så stranden är mitt tips. Det finns vattenparker, tivolin och djurparker om man gillar det. Vattenparken i Mijas gillar mina barn. Men dyrt som sjutton. Kram

  Svara