Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:15 | juli 3, 2017

Solgul och nya löften

Hej min vän. Hoppas du mår bra. Jag tog lite semester från mobilen och datorn. Kände att det behövdes. Men två dagar räckte gott och väl 🙂

Nu är jag här igen och varje dag som vanligt.

Vad har du för dig?

I Spanien flyter dagarna på i lugnt och skönt tempo. Dagarna går ut på att vakna sent, bada, äta gott, sola, bada lite mer, äta ännu lite mer, umgås med vänner och familj och njuta av varje värdefull minut. Tacksamheten är oändlig.Köpte en solgul klänning på H&M här nere. Måste ju matcha vädret och solen.


Mobilskalet matchar jag också så klart 🙂


Så här kan det se ut om jag vänder mig om i tre minuter.


I lördags var det dags för Ostron- och bubbelkväll med Anna och Andreas på Monkey Club. Hm, vad har vi mer haft för oss… Jo, vi har varit i minibyn som vi kallar denna lilla vackra oas. En liten liten by med små hus ett pytte kapell samt en fransk restaurang. Blir helt till mig när vi är där. Vill bo där. Nästa år fyller jag 40 och jag och Peter firar tio år som gifta så då funderar vi på att förnya löftena där och ha en middag med nära och kära.


Omöjligt att fånga detta ställe på bild. Det är magiskt. Jag och tjejerna har fantiserat att det bor små älvor där. De gömmer sig på dagen och på natten är de ute och gör bus.Alla barnen har spelat tennis på dagarna.


Och igår åt jag den godaste nattmackan. Fy för tusan vad gott det var.


Njöt av den sista kvällens varma ljumma luft och vackra kvällssol.

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Solgul och nya löften”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt det ser ut där, vad heter platsen, alltså var i Spanien är ni? Bor ni på hotell eller hyr ni lägenhet

  Svara
 • Ser helt ljuvligt ut. Var ligger detta lilla Plaza de Santa Clara?

  Svara
 • Hej. Jag blir helt till mig av att läsa om den lilla byn. Har du något namn på den? Jag och min sambo letar en idyll i Spanien att gifta oss i, och detta är onekligen precis vad vi söker. Skulle vara sååå tacksam om du kan hjälpa mig på traven!! Ha en fin dag.

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Jag sitter i solen och löser på era bloggar. Tar kvällen som den kommer!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Måste skryta lite, där har jag gift mig. Underbart ställe! Tack för en trevlig blogg.

  Svara
 • Club Sandwich!! Men såååååå gott!
  Vilken fin liten kyrka.
  Ja hela lilla byn

  Svara
 • Ska ni sluta med kläder eller är det bar utförsäljning inför kommande kläder?

  Svara
 • Härligt!!! Vi o vänner hamnade i Sigtuna härom dagen, skulle eg åt annat håll men behövde hjälpa nödställda släktingar på Arlanda, så vi tog med vår redan packade picknick o fick en mysig dag – trots att dottern gjorde en vurpa m sparkcykeln o drog på sig skrubbsår..:) Sommar i Sverige:)
  Kram kram

  Svara
 • Hej, jag är så nyfiken på dina örhängen…vart kommer de ifrån ? Ha en fin sommar !

  Svara
 • Älskar såna små sagolika byar! ❤️ Vad härligt ni har haft det Kram fina du!

  Svara
 • Vill bara tacka för mig. Har läst din blogg i flera år men , tyvärr, jag har tröttnat. den är för glassig, i min smak. Då jag inte lever i sån lyx som dig väljer jag att sluta läsa. men tack fina Hannah. Din syster kommer jag dock att följa, hon skriver så naturligt och verkar var en sån härlig person, det är ju du också men tyvärr lite för lyxig för mig som lever mycket enklare. Kanske är jag avundsjuk, haha.
  Jag lever ensam med två barn och när alla räkningar är betalda så finns bara ett par tusen kronor kvar. Kanske därför jag blir avis på dig. Resor är det inte tal om men vi har det bra mina töser och jag.( deras pappa är avliden)
  Stort tack för den här tiden ”tillsammans med dig ” och fortsätt ha ett bra liv.
  Kram

  Svara
 • Omg… Att du lägger din energi på att trycka ner hannah… Att du Kinna bara slutar följa?!offerkofta av!!! Vad vet du Kinna? Vad hannah har för tankar & hur hon mår… Vad vet du? Vänd på det & bli lycklig själv!! Tänk Åhh såå underbart att HON har det bra…var glad för en annans lycka!!
  Hannah du är värd allt fint du har i ditt liv!!
  låt INGEN trycka ner dig!! Kramar till dig

  Svara
 • Håller med dig i allt Kina, man får nog av allt i denna blogg!
  Även jag lever ensam med tre barn efter att min man dog för några år sen!

  Svara