Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | augusti 24, 2017

Kattmat till mellis

Hej min vän. Vilken härlig dag. 

Kom nyss hem från stan och ska strax ta med mig barnen på Pomp de Lux-party hos en vän till mig. 

Ska köpa lite fina kläder till Louie och nån mysig fleecejacka till tjejerna. 


Gjorde mig en sallad på kattmat (tonfisk på burk) som jag kastar i mig nu.

Perfekt kokat ägg till det.

Mötena i stan gick bra. Det ena var med min vän Mia som jobbar med programmet Vardagspuls. Snart kommer hon och hänger med mig och vi ska spela in ett avsnitt ”Mia hänger med” om ett par veckor. 

Glömde så klart att ta bild så jag får sno Mias från IG 🙂


Mitt frukostmöte var ockås givande… och gott.

Vi sågs på Joe & The Juice planerade och pratade om ett framtida projekt.


Jag var tidig så jag hann läsa en stund innan mötet. Åt favvomackan Spicy Tuna med extra avokado.

Puss ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Kattmat till mellis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför svarar du bara på frågor om dina kläder,smink etc. Så fort någon frågar nåt där du lär tycka ignorerar du bara eller ex va Peter jobbar med som jag fråga i förra inlägget.Det är inga farliga frågor. Jag är undersköterska. Har läst denna blogg i ett halvår men du visar bara den perfekta fasaden hela tiden man får ingen hum vem du är på riktigt.Vill du inte bli lite djupare, så skriv det gärna .Din blogg du bestämer

  Svara
 • Hm, visar definitivt inte upp någon perfekt fasad. Då har du inte följt min blogg ordentligt. Just nu driver vårt företag ett kvinnohem. Sen behöver jag inte svara på vad min man jobbar med. Kanske är det hans ensak.

  Svara
 • Det är fint av er att driva ett kvinnohem. Ok visste inte att det var hemligt eftersom du skriver om han emellanåt.

  Svara
 • För att underlätta dina tankar. Jag/vi klarar oss. Inte offentlig men hur jag/vi betalar våra räkningar är vår familjs ensak. Hade jag varit en offentlig person hade jag förstått frågan, delvis, även om jag tycker det är sorgset att fråga någon om deras ekonomi. Vår familj löser räkningarna den 25:e och behöver vi inte redovisa hur. Min fru tjänar sina egna pengar och är helt oberoende av mig. Men du behöver inte oroa dig för hur vi löser det. Och det handlar inte om att dölja utan integritet för att jag inte har någon offentlighet. Puss❤

  Svara
 • Jag undrade vad du jobbade med inte hur ni betalar era räkningar. Vet att ni höll på med barnvagnar sen femmecollection.och har haft uppfattningen att du verkar väldigt driftig.Jag tvivlar inte en sekund på att Hannah drar in sina egna pengar och mest av er dessutom.Det är svårt att veta vart ni drar gränsen.Men tacksam för svar även om det var skrivet med sarkism.

  Svara
 • Inte skrivit med sarkasm. Lever inte i offentligheten och det är självvalt. Har ett yrkesliv som aldrig varit offentligt och aldrig kommer bli. Livnär mig på egna meriter och vare sig min fru eller jag behöver varandra ekonomiskt. Men vi lever som ett. Oavsett omvärlden.

  Svara
 • Vill bara klargöra att allt jag var intresserad av var ditt yrke inte ekonomi på något sätt.Du är Hannahs man självklart blir man nyfiken om du har något nytt spännande mål.Men respekterar till 100% att du inte vill tillhöra den offentliga världen.

  Svara
 • Kattmat – Det är exakt vad jag kallar det för också!!! 😀

  Svara