Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:20 | augusti 24, 2017

Morgonstund har stress i mund

God morgon vacker. Hoppas du mår bra. Det ser ut att bli en fin och solig dag.

Morgonen har varit stressig som tusan. Liv fick punka på cykeln och fick vända om hem så hon kom sent till skolan. Peter ska glassa på Franska Rivieran med kompisar och hans flyg lyfter snart. Så efter att vi lämnat Vida på förskolan kör han nu som en tok mot flyget. Jag sitter bredvid och passar på att skriva till dig för sen ska jag ta bilen och köra in till stan. Har ett frukostmöte samt ett möte efter lunch.


Med lite skägg på hakan och solen i ansiktet.


Är det fel på mig?! Jag älskare burkchampinjoner. Godare än godis. Köpte hem några burkar igår och redan tre är uppätna. Både Vida och Liv delar min svampfetish 🙂


Igår satt vi i den sköna kvällssolen och pratade. 

Gäller att ta vara på varje sekund av sommaren.

Imorgon kommer syster med barnen och mamma. Alla ska sova över hos mig. Längtar så jag blir galen. Hur mysigt att mamma ska sova över!

All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Morgonstund har stress i mund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go morgon Hannah! Önskar dig o din fina familj en bra dag. Hälsa din mamma o Maggan ikväll:) Kram Maria e

  Svara
 • Godmorgon Hannah ! Samma här älskar hela champinjoner äter det som godis direkt från burken haha ha en fin dag och lycka till på mötet ❤️

  Svara
 • Så härligt det ser ut i kvällssolen, har själv mina sista självande semesterdagar nu…börjar jobba på måndag. Skall försöka njuta av dagens väder.
  Du sprider energi och glädje och förtröstan genom din blogg. Älskar att följa den… ärligt och härligt tycker jag.
  Kram

  Svara
 • Tack Lena, så glad du gör mig 🙂 ❤️ Njut av dina sista semesterdagar och ta hand om dig. Stor Kram!

  Svara
 • hannah vad har du för mascara? du har så fina fransar ofta 🙂

  Svara
 • Jag använder Vertige Volume från Yves Rocher. Så bra. Men idag har jag ingen mascara alls 🙂 Kram

  Svara
 • Ja! Så gott att äta direkt ur burken!!

  Svara
 • Vad jobbar Peter med? Nu när ni inte säljer in barnvagnar och femmecollection?

  Svara
 • Kämpar. Varje dag. Livet är en kamp.

  Svara
 • Hahaha Peter, sitter du o läser frugans blogg? Inte illa o vara så intresserad 😉

  Svara
 • Hennes blogg är en del av min kamp.

  Svara
 • Jaaaa champinjoner direkt ur burken är ju mums

  Svara
 • Jag gillar burkchampinjoner. Föredrar de på pizza framför färska.

  Svara
 • Ja jag älskar oxå burk champinjoner. När jag ringer o ska beställa pizza så frågar jag om champinjonerna är färska, ja självklart får jag till svar. Men, du har inga på burk då säger jag? Det blir knäpptyst i luren haha..

  Svara
 • Till Marita från förra inlägget som handlade om alkohol.om du ser detta: skönt att man kan vara anonym här för jag ska nu berätta nåt tragiskt för dig/er. Jag är en kvinna på 44 år och har hamnat i alkoholens klor tyvärr…

  Det spelar ingen som helst roll om jag läser om ett gott ros’e vin här på bloggen. Jag blir inte mer frestad för det. Jag vet ju att jag kan gå till systemet o handla när jag vill. Har du genen alkolist så spelar de ingen roll om reklam försvinner helt.

  En människa som inte har den genen går inte o blir alkoholist genom att läsa ett inlägg som Hannas. Det är djupare än så. Visst kan du komma in i ett sk ” sommarmissbruk” som väääldigt många av oss blir. En del går de längre för men att utveckla alkoholism är långt ifrån. Så jag tror inte du behöver bekymra dig att fler barn kommer att fara illa av att folk tagit del av Hannas reklam. Hej!

  Svara
 • Läste tidigare om att champinjoner i stora mängder kan vara skadligt för hälsan. Verkar som om konserverade champinjoner inte är lika farliga dock, men kan vara värt att veta.

  http://www.ellematovin.se/champinjoner-farligt/

  Svara
 • Har aldrig smakat men ska nog köpa mig en burk

  Svara
 • ÄLSKAR burk-champinjoner!!! Redan som liten köpte jag det istället för lördagsgodis!!! Alla har hittills tyckt att jag är knäpp så det känns bra att det finns flera som delar detta med mig!!

  Svara