Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:13 | oktober 16, 2017

En god start

God måndag min vän. Hoppas att helgen har gjort dig gott och att du har fått en bra start på dagen och den nya veckan.

En god start på veckan är alltid trevligt 🙂

Har precis varit på återbesök på sjukhuset. Mina värden är bättre, andningen i sin ordning och infektionen börjar lägga sig. Antibiotikan biter bra.

Morgonen har varit smått stressig. Men alla barnen kom iväg till förskola och skola i tid.

Har så svårt att tillåta mig själv att vara sjuk. Jag kan inte vara det för jag känner mig otillräcklig, ohjälpsam och jobbig på nåt sätt.

Jag VET att jag inte behöver känna så. Har världens bästa man som styr upp och fixar med hem och barn men jag kan ändå inte bara låta min kropp och mig själv att vila samt ta det lugnt.

Så nu ska jag ta en stilla dag. Peter kommer och möter upp mig snart på sjukan och vi ska planera inför framtiden och flytt. Snart är allt klart, tryggt i hamn och jag kan äntligen börja planera högt 🙂

Var rädd om dig. Är glad att Du finns här.

Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “En god start”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känner så igen mig i det du skriver, jag tar hellre två extra alvedon för att orka med hela dagarna istället för att tillåta mig att vara sjuk, typiskt ”Fröken duktig syndrom” Ta hand om dig! Och du det ska bli himla spännande att få höra allt om flytten sen!

  Svara
 • Härligt att du är bättre. Det är hemskt jobbigt att vara sjuk när man är mamma, konstigt det där…
  Ja, se till att få det där klart nu, så vi också får veta:):):)

  Ha en fin vecka!

  Svara
 • Sköt om dig och Tack själv.

  Svara
 • Härligt och så spännande med flytt , vi planerar också för fullt här , många beslut som ska fattas och mycket nytt som ska i det nya En riktig nystart som vi kallar det . Fortsätt krya på dig fina Hannah ❤️

  Svara
 • Skönt att du är på bättringsvägen. Spännande tid du har att se fram emot. 🙂

  Svara
 • En krya på dig Kram Hoppas allt blir bra snart med dig Följer med spänning vad flyttlasset går !! Ha de bäst..

  Svara
 • Vad skönt att du mår bättre. Lycka till med flytten…spännande Kram

  Svara
 • Man är inte oumbärlig det är nog bara en dålig självkänsla och osäkerhet.Känner igen mig i detta.
  Ibland tänkte jag på många gånger när mina pojkar va små, vuxna idag. Kan man påverka dem negativt om man visar dem att man inte orkar eller blir sjuk o därför inte är som man brukar. Tror inte det, våra grabbar är självständiga och socialt begåvade och jag har aldrig behövt ifrågasätta mitt beteende längre. Lycka till med flytten.

  Svara
 • Skönt att höra att allt går åt rätt håll. Ta det lungt och tillåt dig att vila, man har igen det senare. Är så nyfiken på era flyttbestyr, undrar vart det bär hen…. själva drog vi från storstan för 27 år sen för barnens skull nåt vi inte ångrat en sekund.

  Svara
 • Spännande med flytt, ska ni ”byta” bostad med maggan ( eller föresten det var dumt tänkt eftrrsom ni haft visningar) hursom helst var rädd om dig förstår känslan när man är sjuk och har stor familj! Och lycka till med flytten 🙂

  Svara
 • Hej på dig Hannah! Jo jag ser ju att du har nåt i dina läppar. Jättefina . Jag är inte själv intresserad men nu har min dotter på 18 år börjat säga att” oh mina läppar är såååå tunna o fula! Jag hänger ju med i livet trots att jag inte tycker att hon har smala o tunna läppar. Kan du Hanna på riktigt tala om för mig var du har gjort dem? Du är och har varit likadan i fejset så länge så du kan knappt luras tänker jag

  Svara