Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | oktober 28, 2017

Dubbelbio

God lördag min vän. Allt väl?

Jag vaknade för några timmar sedan men ligger kvar i sängen. Älskar att dra mig. Snart ska jag göra frukost och väcka Mio.

Vi låg vakna ganska länge igår och kollade på två avsnitt av Stranger Things säsong 2. Det ska vi fortsätta med efter frukosten. Känns okej att göra det när vädret ändå är kass… bara ligga i sängen och kolla serier och mysa.

Igår åkte vi till MOS efter att Mio slutat skolan. Vi strosade runt och kikade i affärer och han fick visa vad han önskar sig. Han fyller 14 år nästa helg!

Vi åt kinabuffé och jag löpte som alltid amok vid buffé och fick knäppa upp jeansen och jäsa en stund innan det var dags för dubbelbio.

Först såg vi Marvels Thor Ragnarök och efter den Jigsaw. När den första var slut så gick vi bara direkt till den nästa. Så gjorde jag och min mamma när jag var yngre. Vi älskar film i vår familj som du kanske märker 🙂

Du är så piiinsam mamma!

Tror han höll på att dö av pinsamhet säkert tio gånger igår. Var det inte för att jag tog för lång tid på mig på toaletten, så pratade jag för högt men värst var nog när jag tog honom armkrok. Då höll han på att svimma.

Men en liten bild gick han med på om det var snapchat. Märker att han tycker det är lite kul ändå för han sitter och fnissar åt mig hela tiden.

Betyget på vår dag blev i alla fall ”Den bästa dagen någonsin”. Så nått rätt måste jag gjort 🙂

Nu bor mina växer från altanen inomhus. Vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Men med frost på nätterna så överlever dom inte ute. Är som en djungel i vardagsrummet.

Vad gör Du idag?

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Dubbelbio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha Mio
  När han blir äldre kommer han inse vilken cool mamma han har (o alltid har haft) så fortsätt bara vara den du är Hannah
  Det är säkert en ”fas” de flesta går igenom i den åldern. Min son är 11 och har inte kommit in i den fasen än. Han kan fortfarande hålla hand ibland ❤
  Jag är sjukt nyfiken på vart ni ska ta vägen någonstans!! Är säker på att det kommer bli super! Jag tror på Marbella som många andra redan skrivit.
  Det vore såå coolt! Jag skulle själv önska ta ett sånt stort steg nångång.
  Min ”dröm” är lägenhet på Mallorca.
  Kram o hoppas ni får en fortsatt bra helg!!

  Svara
 • Haha min dotter är 12 och jag börjar med bli lite pinsam men det blir nog värre 😉

  Här gör vi inte så mycket, mannen åkte ut och jagar rådjur och svärmor kommer om en stund och ska titta på sitt nyaste barnbarn.

  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hahaha skrattar högt för mig själv här! Har själv 2 söner, men de är små Charlie är 1 år och 8 månader och lilla Isak är bara 11 dagar, men förstår redan nu att de också kommer tycka jag är såååå pinsam sen Men innerst inne tror jag de uppskattar sin ”gamla mamma” men att det tillhör lite att skämmas, och kanske att man som mamma skämmer ut dem lite extra bara för att det är såååå pinsamt ❤️
  Ha en fin lördag i regnet! Kram

  Svara
 • Haha , igenkänningsfaktorn är hög. Vet själv när man var i tonåren och skulle åka på klassresa och vägrade bli avsläppt med bilen inför klasskompisarna. Vi hade, tyckte jag då en rishög till bil. ( såklart inte) . Men min mamma fick stanna ett kvarter bort så gick jag hellre med den tunga väskan. Haha så känner igen det där.

  Svara
 • Hej fina Hannah!!! Jag undrar var du köpt koftan du har på bilderna? Ser ju jättesnygg ut!!! Ha en jättefin helg! Kramar från Norrland <3

  Svara
 • Den är så Fin! Köpte den på Zara. Kram från Sigtuna ❤️

  Svara
 • Ååå tack så jättemycket för ditt svar!! <3 Ska genast kolla deras hemsida!!
  Kramar <3

  Svara
 • Jag minns när jag var liten och som ni andra skriver tyckte att mamma var pinsam. Sen blev jag själv mamma mamma, men lustigt nog har hon aldrig tyckt att nåt är pinsamt med mig och jag har fått följa med överallt.Tänkt på det ibland o tyckt att det vart lite konstigt, men men alls barn är olika.

  Svara
 • Halloj!!

  Bambun och olivträden kan du ha ute upp till -10, om du nu inte väldigt gärna vill ha dem inne:)

  Svara
 • Åhh tack snälla! Vad tror du om mitt citronträd, Klarar det sig? Kram

  Svara
 • Ha ha Hanna ja skrattade typ genom ditt inlägg gud vva ja känner igen mej två utav mina skatter är precis så oj oj va pinsam deras mamma är .. samma man pratar för högt .. man går på ett visst sätt.. eller ja man undrar gör ja allt fel 😀

  ja undrar oxå har ett oliv träd första gången vet ine om ja ska vana eller inte eller har det ute eller på inglasade eller inne

  ja ja önskar er en jätte fin söndag kram kram ullie

  Svara