Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | oktober 31, 2017

Brunch

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Igår hängde jag med William och Mio. Vi gjorde inte så mycket men var hemma, pratade och åt gott. Så viktig och mysigt med denna egentid med dem.

Denna vecka har betytt mycket för Mio och mig.

Imorgon kommer Peter och tjejerna hem igen. Så vansinnigt saknade!

Vi har hörts på Face-Time varje dag.

I söndags var jag inne i stan och åt brunch med Mia The Nun, Janne och Anna. Vi åt på Nyko Kitchen. Så gott.

Så här dök Mia upp 🙂

Vi satt där i flera timmar och beställde in två omgångar mat.

Efter en låååång brunch mötte Ewa och Viktoria upp oss och vi gick en sväng på Riche.

Anna och jag. Hur snygga är inte mina röda skor?! Köpte dom på Scorett. Love at first sight.

Janne, Anna, Viktoria och Ewa.

Nu ska jag ta en sväng med Stig och sen äta lunch med Johanna. Killarna sover fortfarande. Lär väl inte vara vakna när jag kommer hem om några timmar efter lunchen 🙂

Ha en fin dag.

Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Brunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • DU ÄR SÅ HIMLA FIN <3<3<3
  Skorna!!!!!! Oh looorrrd såå snygga 😀

  Svara
 • Tack ❤️ Puss!

  Svara
 • Var kommer jeansen från?

  Svara
 • Från Zara.

  Svara
 • Skorna är så jädra snygga!! Har en snarlik modell i svart, inte lika festligt, men mer gångbart. Fast röda alltså, det är nåt med röda skor.

  Kul att se hur du stylat med nätstrumpor. Köpt mig ett par och ser detsamma framför mig, att det liksom bara glipar fram.

  Svara
 • Hej!

  Främst vill jag tacka för din härliga blogg. Där vi läsare får tips och idéer eller bara läsa om en vardag som ser ut som många andras.
  Anledningen till att jag skriver till dig är att jag läste att du gjort fillers i dina läppar. Nu har vi våran 19-åriga dotter som önskar sig bidrag i julklapp till att göra detta. Jag som är emot att man gör saker med sin kropp som inte ser ”normalt” ut visste inte hur jag skulle bemöta detta även om jag givetvis inte visade henne min reaktion. Jag förknippade fillers med ett ”duck face” utseende och fick lite panik när jag tänkte att vår vackra dotter skulle se ut som en sådan. Men du kan tänka dig vad glad jag blev när du skrev att du gjort detta och när jag ser vad fin du är i det. Jag har faktiskt gått tillbaka och studerat dina läppar (det låter lite skumt, jag vet)just för att se om det på något sätt skulle se konstgjort ut. Men icke, det ser bara så fint ut. Så nu tänkte jag om du kunde ge tips på någon klinik som gör detta. Jag vill inte skicka iväg våran dotter till vem som helst.

  Ett stort tack för att du är precis den du är.

  Med vänlig hälsning: Jessica

  Svara
 • Hej !
  Jag har också en liten fråga angående estetisk kosmetik.
  Tror det var förra veckan du besvarade att du inte använder t.ex botox men eftersom jag personligen har funderat lite på det (argrynkan och möjligen pannan)så minns jag att du i april 2017 skrev att du använder botox ?

  Kika på ditt inlägg ”Liv-fika” i april. Där skrev du att du använder botox.. Så jag förstår inte?
  Hur som , om du gör det får du gärna rekommendera ngt ställe i Sthlm. Finns ju en uppsjö..

  Svara
 • Var nog bara snabb på tangenterna för jag använder inte botox men har provat Restylane. Så nej som jag skrivit flera ggr så använder jag inte det, vilket också syns då jag har kvar min randiga panna. Däremot gör många jag känner botox och det ser fint ut på dem. Elin, Lolly, Waldorf, Elina, La Rose lägg inte tid på att försöka hitta fel i det jag skriver och gör. Som du säkert läste där så rekommenderade jag Karin.

  Svara
 • Hej Jessica, jag rekommenderar varmt Eriksbergskliniken. Där går jag om jag vill puffa läpparna och många jag känner går också dit för olika behandlingar. Inga duck face och stela ansikten. Naturligt och fint. Stor Kram

  Svara
 • Tack så jättemycket Hanna, du är en ängel. Var inne på hemsidan och tittade lite och det ser väldigt bra ut. Ska ringa till dom i morgon.

  Ha det gott och tack för snabbt svar!

  Mvh: Jessica

  Svara
 • Tack så jättemycket Hanna, du är en ängel. Var inne på hemsidan och tittade lite och det ser väldigt bra ut. Ska ringa till dom i morgon.

  Ha det gott och tack för snabbt svar!

  Mvh: Jessica

  Svara
 • Så sorgligt när unga tjejer känner behov fixa till sig. ”Förbättra” förändra. Gjort allt för att mina barn ska ha vuxit upp och fått stark självkänsla, inte va så kroppsfixerade. Lyckats bra, varit en bra förebild oxå. Säkert mer utseendehets i storstäder, speciellt Stockholm. Kan ej heller på ngt sätt tycka det är snyggt heller, alla ser till slut likadana ut. Vi kvinnor är vackra som vi är. Är väl ngt och förmedla till våra döttrar.

  Svara