Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:32 | november 13, 2017

Rensa rensa rensa

Hej min vän. Hoppas din helg har varit härlig.

Mamma är här och hjälper mig sortera och rensa inför flytten. Har så mycket som legat i förrådet som vi nu har vi burit ut och börjat rota i.

Det är kaos 🙂

Stig ligger vid mina fötter hela tiden. Är så nära att trampa på honom både inne och ute för han är runt mina ben konstant.

Nu ger mamma mig blicken 🙂 Måste fortsätta.

Puss ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Rensa rensa rensa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att få hjälp i rensandet av mamma! Det är bra när man flyttar, att det blir av att man rensar! Men fy 17 för att flytta och packa. Den roliga biten har ni kvar sen, boa in er i nya bostaden i såååå mycket härligare klimat. Men jag är inte avundsjuk… 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vi tar oxå steget och flyttar 4 flygtimmar bort.
  Vi kommer att bo i grannlandet. Vi har köpt hus som ska renoveras, 3 barn i olika åldrar och hundar. Mycket att tänka på och roddas med.
  Men va jag ser fram emot det! Sol fågelkvitter och grönska gör mig varm i hjärtat. Mer kvalitétid med familjen och framför allt mer äventyr, vädret tillåter ju det.
  Hoppas ni kommer att trivas lika mycket som jag tror att vi kommer att göra.
  Stor kraaaaam ☀️

  Svara
 • Hej Fina Hanna!

  Vad roligt att ni ska flytta till Spanien:) Jag har bott där för 30 årseden i min gröna ungdom tillsamens med en sååå snyggt Spanjor David Bravo Caro!!!!
  Det var tider det.) David bodde i Sevilla den vackraste staden i Spanien, dit bara måste ni åka, en sååå romantisk stad med så mycket kultur och sevärdheter.
  Jag ska tillbaka dit med mig 7-åriga son någon gång i framtiden när det är Feria de April, påskveckan som är så häftig fest och då pratar jag om fest…
  och Semanta Santa som är veckan innan som man firar Jesus Kristus när han korsfästes, en prossition som också måste ses….
  Men nu till min fråga, hur får ni med er alla era möbler och kläder m.mm?t
  Lite avis är jag:) Om jag hade pengar så hade jag gjort precis samma sak som ni nu gör !!! Vilket äventyr!!!
  Samt minnen för alla barnen och en ny kultur att lära känna på djupet och deras suveräna goda mat….
  Njut av eran tid där och se till att lära er Spanska, då blir det lite enklare. Min son Sebastiann går på Atlas skolan, som är en internationell kommunal friskola här i Linköping,
  och han lär sig redan spanska i i årsurs ett, så bra!! Då kan han få lära mig den spanskan jag har glömt bort:)
  Lycka till med flytten och jag lovar att ni kommer stormtrivas!!

  Massor med kramar från Ewa!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Om du inte tänkt behålla box-säcken utan vill skänka bort den så kan jag hämta den närsomhelst! Bor i uppsala. Mvh Rebecca 0700485837

  Svara
 • Den kommer med oss till Spanien. Kram

  Svara