Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:51 | december 25, 2017

Pyjamas hela dagen

Gör inte många knop idag. Pyjamas hela dagen, julfilmer, popcorn, resterna från gårdagens julmiddag och bara slapp. Precis som juldagen ska vara enligt mig 🙂

Vad gör du idag?

Köttbullar och rödbetssallad på torkat finskt rågbröd. Gött!

En del har frågat om Instastory. Den finns på Instagram. Högst upp ser du en rund ring med bild på dom du följer. Klicka där så ser du korta filmsnuttar direkt från livet. Dock finns dom bara i 24 timmar innan filmerna försvinner för gott.

Puss ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Pyjamas hela dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Samma här pyjamas hela dagen

  Svara
 • Hej Hannah! God jul till dig och hela familjen!! Känner igen det där med att julen innehåller allt; glada barn, bortskämda barn osv, precis så är det ju…. Idag är det lugnt, inga måsten och barnen leker med sina julklapparVad skönt för er att ni äntligen har ”landat” i ert nya hem. Ser så underbart ut! Njuut och lycka till med allt! Måste berätta att jag provade också skinka med senap och äppelmos på knäckemackan, var ju hur gott som helst! Tack för din blogg – den förgyller säkert mångas vardag! /Kram Helene (jag tittar in här varje dag).

  Svara
 • God jul. Vi flyttade utomlands med barnen under några år och det gav verkligen perspektiv på livet. Jag önskar av hela mitt hjärta att ni kommer trivas och få få det bra. Jag lärde känna helt underbara människor i lokalbefolkningen. Lärde känna mig själv på ett nytt sätt och fick en djupare relation med gud.

  Svara
 • Ingen pyjamas här! Städa, fixa, plocka, handla mat, hämta julklapparna från där vi firade men NU på kvällen blir det slappa framför tv:n. Längtar så efter Spanien när jag kollar in på din blogg. Vi köper nytt boende i Fuengirola nu och ser så mycket fram emot att få till en delad tillvaro mellan Sverige och Spanien. Tack för du delar med dig av ditt liv:)
  Kram

  Svara
 • Min jul har varit helt ljuvlig. Jag och min man har umgåtts med familjen och våra underbara barnbarn. Idag blir det jag som myser i pyjamasen. Vi har varit bortbjudna och haft folk hähemma men idag blir det bara mys. Jobbar imorgon så idag tar jag tillvara på lugnet. Kram

  Svara
 • Vår Jul helg har spenderats på Lalandia vilket va jätte mysigt också, precis landat hemma och intagit soffläge.
  Berätta gärna vilka man kan boka lägenhet i Spanien igenom för tex en vecka eller 2 om du har några tips
  God Fortsättning/Lisa

  Svara