Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:07 | januari 18, 2018

Värmen gör mig gott

God morgon min vän. Allt väl?

Jag sitter i köket och äter lite frukost och dricker kaffe. Peter och barnen har redan åkt. Jag sticker till kontoret om några minuter.

Älskar morgnarna här. Dom är så lugna mot hur det var i Sverige.

Här börjar barnen skolan kl 9 så det blir inte samma stress. Gillar spanska tider 🙂

Ser ut att bli en fin dag. Eller många fina dagar.

Gillar vintern här. Ena dagen kan det vara 20 grader varmt och dagen efter 14 grader på dagen. Kvällarna är svala. Så fort solen går ner eller i moln så blir det svalare och man ta på sig en kofta och raggisar. Passar mig perfekt. Märker stor skillnad på min värk i kroppen. I Sverige på vintern har jag så fruktansvärt ont i mina leder men här är det så mycket bättre.

Min reumatism som jag hade som barn började komma tillbaka när jag väntade Liv och sedan dess känner jag av den extra mycket under vinterhalvåret i Sverige.

Så värmen gör mig gott. Men det får inte vara för varmt för då går jag runt och svettas som en tok istället. Är det inte det ena så är det det andra…. 🙂

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Värmen gör mig gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go´morgon Hannah från en snöig del i Småland:)

  Svara
 • Go så skönt att skolan börjar 9, jag lämnar min ena dotter på förskolan vid 9 och vred är stor skillnad på skolan som börjar 8.
  Ja nu har vi ju fått snö här nere i Småland och det är sååååå fint 🙂 Ha det så bra på jobbet, det verkar vara kul!!
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Godmorgon på er! Hoppas dagen blir fin för dig, måste bara säga angående temperaturer ute: hellre varmt än kallt!
  Bättre att kunna skala av sig nåt plagg än att behöva bylta på sig, ååh, om jag kunde så skulle jag flytta på stört, kanske det blir så en dag när min nu 16-årige son flyttar hemifrån…Ha det gott!

  Svara
 • Men sen blir problemet att man ju vill finnas i närheten av sina barn även om dom flyttat hemifrån.:)

  Svara
 • Tänk om vi i Sverige oxå kunde förstå hur mycket bättre människor hade mått om man lade skolgången vid 9 tiden. Det är ju inte tidigare mornar som gör elever bättre. Utvilade människor presterar sååå mycket bättre. Vi har alla olika klockor inom oss, men jag är helt säker på att lägga skoltiden något senare. Jo jag är medveten om att man inte kan jämföra länder med dess olika levende men vi behöver faktiskt inte börja såpass tidigt som vi gör.

  Svara