Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:22 | januari 20, 2018

Jobb, brunch och fredagsmiddag

God lördag vacker. Hoppas att helgen gör dig gott och att du mår bra.

Jag sitter fortfarande i pyjamas men ska strax svida om till lite festligare brunchoutfit.

Har jobbat på morgonen. Systemen stökade igår men idag funkar allt som det ska så jag har fått massor gjort nu.

Stickan håller mig ständigt sällskap. Var helst jag är så är han där 🙂

Idag är det varmt som en fin svensk sommardag. Ljuvligt! Men som jag skrev tidigare så skiftar vädret rätt mycket nu under vintern.

Jag gav Peter en weekend till Palma i födelsedagspresent. Tyvärr är vädret inte med oss där nästa helg 🙁

Sol och värme fram tills att vi kommer, då blir det regn och svalt. Morr!

Igår slängde jag ihop en enkel men god kycklingrätt.

Satte ugnen på 220 grader och körde in en plåt med potatis som jag skurit i klyftor, kycklingfiléer (gjorde en egen marinad med olika kryddor, olivolja, vitlök, honung och citron), morötter och lök.

Efter ca 40 min var kycklingen klar och till den serverade jag sallad och pulver-bea. Älskar pulver-bea 🙂 Hittade den i svenskaffären.

Gött!

Ha en fin dag så hörs vi lite senare.

Puss ❤️


21 kommentarer21 kommentarer om “Jobb, brunch och fredagsmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej.
  Ser underbart skönt ut! Måste boka lite flygbiljetter till varmare breddgrader känner jag när jag ser dina bilder.
  Vart har ni barnen när ni åker själva till Palma? Har ni barnvakter i Spanien?

  Trevlig helg!

  Svara
 • Tror hon skrev att Peters mamma kommer dit då.

  Svara
 • Min svägerska Pernilla kommer hit och bor hos oss med barnen

  Svara
 • Bor i Palma o kan lugna dig med att vädret ändras väldigt fort här då de är en ö, kan ibland stå att de spöregnar men i själva verket skiner solen

  Svara
 • När jag läste ditt inlägg om att du o P ska dra till Palma så tänkte jag helt spontant att, kan de vara så mysigt när ni precis landat där ni är med sol o värme? Samtidigt tänker jag att ni två värnar verkligen om varandra och tar er tid att rå om varann. Det är ju såååå viktigt att göra de o släppa rollerna som förälder för en stund. (Jo jag vet att du är förälder 24/7 så brusa inte upp nu folket). Troligtvis fick jag en sån tanke pga att eran verklighet är så långt ifrån min och hade nog suttit i de där huset o ute vid poolen o bara njutit o njutit o inte sett vare sig Palma eller annat. Härligt liv ni lever och nånstans inom mig trots jag inte känner dig så tror jag att du verkligen uppskattar allt detta o lever i nuet o varje sekund.

  Hej hej

  Svara
 • Hej Kina,

  Precis som du skriver är vi alla olika. Vi älskar vårt hus och att bara vara hemma är fantastiskt. Nu fyllde Peter år och eftersom de sista månaderna varit väldigt turbulenta med flytten har vi inte haft så mycket tid tillsammans som man och hustru och då tänkte vi passa på att unna oss lite tid ensamma. Tror alla föräldrar mår bra av det men alla tar de beslut de anser vara bäst för sin egen situation. Jag är otroligt tacksam över de möjligheter vi har. Man vet aldrig vad som händer i framtiden så därför försöker vi som familj leva här och nu.

  Svara
 • härligt dag det ser ut ändå! härligt att så enkelt mat blir så bra!

  Svara
 • Hej Hanna
  Gav min man en weekend till Palma i september når han fylle 40 år, ösregnade från morgon till kväll HELA helgen, ville nästan bryta ihop. Men helgen blev så fin ändå!! Sällskapet är viktigast! (Även om man hellre njuter i sol)

  Kram Rebecca

  Svara
 • Hej Hannah,

  Vad jag ser på bloggen är det väldigt mycket resor med flygplan, daglig köttkonsumtion och stora inköp av kläder.
  Jag undrar lite över din syn/inställning till individens klimatpåverkan är? Dvs det ansvar man har som privatperson.

  Kram

  Svara
 • Hej Emily,

  Jag reser en hel del men har även familj i både Spanien och Sverige vilket gör att flygplan är enda alternativet. Daglig köttkonsumtion har vi absolut inte även om vi också äter kött. När det kommer till kläder så köper jag både från butik och second hand. Min inställning på individens klimatpåverkan är att vi alla måste dra vårt strå till stacken. Jag är långt ifrån felfri eller perfekt i mitt sätt att leva men är samtidigt medveten om problemet och gör mitt bästa för att minimera och tänka på vad jag som person kan påverka och vilka värderingar jag ger mina barn. Det gäller allt från vilka material, mat, källsorteringar till övriga handlingar vi på individnivå kan ansvara för. Men som sagt, jag är inte felfri.

  Svara
 • Hej!
  På instagram ( bilden där du håller famnen full med bananer) såg jag en grön blus/ top vart kommer den ifrån?
  Supersnygg!!! Tack för en mysig blogg.

  Svara
 • Den kommer från Elsaleonie.se. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Eftersom jag nyligen har hittat hit – även om jag tittat in lite då och då under årens lopp – för en fin, personlig och varm blogg! Tycker det är extra spännande nu när du/ni har gett er ut i vida världen och flyttat till Spanien så nu följer jag dig varje dag 🙂 Om mina/våra egna planer går i lås flyttar även jag och min familj (man och barn) ner till Spanien senare detta år, vilket givetvis gör det extra roligt och givande att följa din nya vardag där nere.

  Undrar vilka slags frågor och kommentarer du tycker är roliga att få och även läsa? T ex när det gäller er flytt till Spanien. Jag skriver gärna men vill samtidigt inte verka alltför nyfiken så tänkte passa på att fråga dig här och nu!

  Tack igen för fin blogg! Kram och ha en fin söndag!

  Svara
 • Hej Anna,

  Tycker egentligen om alla typer av frågor så bara fråga på. Sedan när det kommer till mina pojkar och min man så vill dom oftast inte vara på bloggen. Så av respekt för det så är jag lite mer återhållsam där.

  Svara
 • Fullt förståeligt och stort tack för ditt svar 🙂 Gillar och uppskattar verkligen blandningen av ”djupheter och ytligheter” (som jag tror du själv uttryckte det i ett tidigare inlägg) som du skriver om på bloggen. Allt gott! Kram <3

  Svara
 • Hej
  Såg i ditt förra inlägg där du stod i jeans med stjärnor och i handen hade du en svart väska. Vart kommer väskan ifrån?
  Tack för en bra blogg och att vi får titta in i ditt liv.

  Svara
 • Följer din blogg och gillar det mesta, undrar dock ofta varför Femme portalens startsida inte är uppdaterad på över ett år…?! Tråkigt och stämmer inte med bilden av dig

  Svara
 • Frågade samma sak för ett år sedan. Min kommentar togs bort. Svårt tydligen och nonchalant på en stor blogg att inte åtgärda.

  Svara
 • Hej,

  Ja, stämmer tyvärr att vi varit dåliga men nu är vi uppdaterade så tack för sparken i baken!

  Svara
 • Härligt, bra gjort

  Svara
 • Stort tack för prospekten du skickade, snabbt jobbat
  Jag återkommer!
  Ha det gott, kram Annika

  Svara