Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | januari 24, 2018

Svårt att inte bli kär

Det finns en ”by” här som heter La Heredia.

Den ligger väldigt nära där vi bor i La Quinta uppe i bergen.

Jag är helt kär i den här byn. Så vansinnigt mysig, vacker, pittoresk och man får lite samma känsla som av den Grekiska ön Skopelos där ABBA-filmen spelades in. Små färgglada hus i bergen. Man får en så förälskelsekänsla i hela kroppen när man är där. Så personligt och litet med en lokal restaurang och fik samt en bar dit alla går på fredagkvällar.

Med magisk vy och utsikt över bergen och havet.

Finns inte så mycket till salu där men lade upp ett objekt igår som jag hoppas nån kommer falla för.

Kika HÄR!

Helt ljuvligt!

Fick min mäklarbild idag. Ser rätt proffsig ut va? 🙂

Här är vi hela gänget på SkandiaMäklarna Costa del Sol. Vi har tre kontor. Ett i Marbella, Estepona samt Nueva Andalucia där jag sitter.

Kram ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Svårt att inte bli kär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till med nya jobbet Hannah! Vilken fantastisk möjlighet du har fått. . .
  Så fort jag vinner på Triss, så ska jag köpa en lägenhet av dig ;).
  Varm kram ❤️

  Svara
 • Åh, måste kolla in den byn, älskar de små mysiga med fåtal restauranger/barer.
  Otroligt vacker mäklarbild har du också, wow, ser superproffsig ut. ☺

  Svara
 • Vad fin du är Hannah. Proffsig som alltid. Hoppas ni mår gott hela Familjen. Ha det bäst. Kramar till er

  Svara
 • Hej Hannah, wow vilken fin lägenhet! Kul som första säljobjekt. I denna bostad, precis som jag har uppfattat hos er, är det balkongräcken med högt avstånd till marken. Är det ok för era barn? Är du inte rädd att de ska ramla ned? Jag tänker alltid på sådant då jag själv har fyra små barn. I övrigt verkar ert hus samt nya liv helt underbart och du som alltid supervacker och fin!

  Svara
 • Vad jag vet så tillhör både Malaga & Nerja också Costa del som och där har SkandiaMäklarna också kontor!!

  Svara
 • Absolut men inte med samma ägare. Dom jag jobbar för har dom tre kontoren jag skrev!!

  Svara
 • Åh, spenderande en månad med familjen i La Herredia sommaren 2013. Fullkomligt älskade ’byn’, de vackra gränderna och husen för att inte tala om utsikten som vid riktigt klart väder gjorde det möjligt att se hela vägen till Afrika, magi!
  Så glad att du och familjen tagit det här steget med flytten ner till España. Lycka till med allt Hanna

  Svara
 • Fin lägenhet! Det står i objektsbeskrivningen att det är en bostadsrätt. Hur hög är avgiften i så fall? Jag som trodde att bostadsrätter endast fanns i Sverige….

  Svara
 • Vilket spännande jobb du fått! Du kommer göra det galant, stort lycka till!

  Svara
 • Förtroendeingivande och fint foto!
  Lycka till!

  Svara
 • Fin du är Hanna! Härligt att allt gått så bra med flytten. Ska bli spännade att se lite bilder från huset. Tycker du är modig som hoppar på alla dessa nya utmaningar. Själv är jag nog lite för rädd för att misslyckas och velar länge innan jag vågar saker.

  Svara
 • Misslyckas gör vi alla. Jag har gjort det så många gånger i mitt liv och lär göra det igen men det hindrar mig inte från att våga. Är också lite rädd av mig men samtidigt väldigt impulsiv. Gör saker innan jag tänker 🙂 Tycker att livet är för kort för att att inte våga. Jag vet aldrig vad som händer imorgon. Du vågar mer än du tror Ullis ❤️ Ibland är det bra att kasta sig ut i det okända… det kanske blir helt underbart 🙂 Stor Kram!

  Svara
 • Du lever verkligen min dröm 🙂 Just med att bo på Costa del Sol… nåväl, någon gång kanske. Älskar att läsa om livet där. Kan kännna lukten av Spanien då, höra ljudet av havet, känna smakerna.. ÅH!

  Svara
 • Hej Hannah :)!

  Är så glad åt er flytt till Spanien och tycker det är roligt när du delar med dig av ert liv där.
  Jobbar din firma även UPP mot Costa Blanca och med objekt under miljonklassen?
  Tycker det är så spännande att följa er flytt. Kram

  Svara
 • Vackra Hannah ❤️

  Svara
 • ♥♥♥

  Svara