Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:59 | januari 28, 2018

Stig min älskade Stig

Hej min vän. Tack för din värme.

Dina ord hjälper mig i det mörker jag just nu befinner mig i.

Min älskade Stig.

Han blev påkörd framför mina ögon. Den synen, ljudet av dunset, hur han släpades framför däcket flera meter, men det värsta av allt hans skrik kommer alltid spelas upp i mitt huvud. Hans skrek som ett barn. Min lilla oskyldiga älskade Stig.

Han blev så glad när vi två kom till kontoret på morgonen och såg sina hundkompisar så han slet sig. Jag försökte fånga honom, fick tag i selen men han slet sig. Allt hände på 2 sekunder. Jag skrek stanna! Men från ingenstans i full fart kom en skåpbil en halvmeter från mig. Så nära. Hade jag hunnit så skulle jag kastat mig framför för jag hade överlevt. Säkert med brutna ben och armar men Stig hade varit kvar hos mig.

Jag drabbades av total panik och bara skrek. Jag blev helt paralyserads. Skrek till Henrik på kontoret att hjälpa Stig. Jag vågade inte röra mig. Är så oerhört tacksam till Henrik. Hans hjälp och insats.

Stig kördes direkt till veterinärer bara 50 meter från vårt kontor. Tack och lov att det var så nära så han inte behöva lida av sin smärta. Han pumpades full av morfin och sövdes. Hans ben var brutna och höften krossad.

All sorg som någonsin funnits i mig kom upp.

Isaks död, saker från barndomen och sorgen och skulden jag kände för Stig.

Nu är jag väldigt utlämnande men jag är inte rädd för att visa dig att jag är svag och att jag inte räcker till. Jag är inte rädd för att våga blotta mina sköra trasiga sidor.

Peter kom och hämtade mig men jag var i sån chock att jag bara skrek. Ljudet, Stigs skrik, skulle han dö?! Allt bara exploderade inom mig.

Ett läkarteam fick ta hand om mig och ge mig lugnande. Jag kunde inte vara still, jag bara skrek, grät, skakade och vill slå mina händer hårt i vägen. Börja blöda så smärtan i mitt inre blev fysisk.

Jag kunde inte kontrollera mig.

Jag bad till Gud att Stig skulle få överleva. Jag bad och bad på mina bara knän.

Efter att Stig röntgats så visade det sig att alla ben på hans bakkropp var krossade men enligt en specialist så skulle han kunna klara sig men det skulle behövas flera operationer för att han skulle bli återställd OM hans urinblåsa och tarmar klarat sig.

Vi behövde vänta nåt dygn för att dom skulle kunna se om han kunde kissa och bajsa själv.

Hela familjen var överens om att han skulle överleva. Vi skulle bära honom och han kanske skulle halta men han skulle överleva.

Vi besökte honom hos veterinären. Han låg med slangar nersövd. Han kändes kall så jag bad dom ha en värmefläkt vid hans bur. Vi tog med hans favoritfilt som vi lade över honom och han fick min T-Shirt vid sitt lilla huvud så han skulle känna min lukt och vara trygg.

Peter väckte mig dagen efter, när barnen var i skolan, och sa att Stig inte skulle klara sig. Det hade visat sig att han var för skadad inne i kroppen.

Jag blev hysterisk. All sorg och smärta. Han skulle dö. Försvinna föralltid. Han skulle aldrig mer komma viftande med sin svans och titta på mig med sina goda ögon. Aldrig mer. Jag hatar aldrig.

Jag ville inte se hans kropp för den var svullen sa läkaren men jag såg ändå svarta märken på hans vita fina päls efter däcket. Det jävulska onda däcket. Föraren stannade bara till, tittade och åkte.

Barnen tog Stigs död hårt. Men barn sörjer på ett annat sätt än vuxna. Dom grät och skrek ut sin sorg men sen blev det lättare för dom.

Jag däremot har för mycket inom mig. Mycket sorg som jag kanske tryckt ner. Isaks död och synen av Stigs olycka och hans död. Allt kom, chocken släppte inte och jag kunde inte kontrollera mig. Jag klarade inte av att vara stark för barnen.

All skuld och sorg har tagit över mig. Jag fick ännu mer lugnande och min syster och mamma bokade ett flyg till mig hem till Sverige.

Jag kunde inte vara i huset. Klarade inte av att bli påmind om aldrig. Att aldrig mer se Stigs glada uppsyn, inte höra hans små tassar mot golvet. Tomheten.

Så nu är jag hos mamma. Det känns skönt. Jag fylls av tröst men mår så fruktansvärt dåligt. Kan inte sluta gråta.

Peter är stark för barnen nu och hör av sig hela tiden och berättar att barnen mår bra. Dom är inte sorgsna eller gråter lika mycket. Vida, som jag trodde skulle bryta ihop av sorg, har tagit det bra.

Önskar jag kunde sörja som barn gör.

Se det fina i det onda. Men jag kan inte det nu.

Min bästa älskade Stig. Han har alltid varit vid min sida och jag vid hans. Ända sen den dagen han kom till oss har jag varit hans mamma. Han har sovit vid mig varje natt, följt mig vart jag än har gått. Jag kunde bli irriterad för han ALLTID gick runt mina fötter. Vet inte hur många gånger jag har hållt på att snubbla över honom. Nu hade jag gärna snubblat över honom hela tiden.

Gick jag på toaletten skulle han följa med. Han satt alltid och väntade utanför. Om jag gick upp mitt i natten så vaknade han och följde efter mig.

Han var med mig hela tiden. Låg vid mina fötter var jag än var.

På morgonen när jag öppnade ögonen och rörde mig lite så vaknade han direkt, började vifta på svansen och blev galen av lycka.

Den kärleken. Var jag iväg en kvart så blev han så lycklig när jag kom hem att han inte visste vart han skulle ta vägen. Hur kunde jag vara så älskad? En hunds kärlek och trofasthet är så ren och äkta. Så ovillkorlig.

Peter tog en bild när jag tog farväl. Är så tacksam över vår sista bild. Stig fick ett fint liv, ett kort liv, men så fyllt av kärlek. Han var så älskad, så trygg och så fin. Den bästa av alla!

Jag viskade förlåt, att vi älskar honom och luktade i hans öron, borrade ner min näsa i hans päls. Älskade att lukta honom på pälsen på hans hals och hans mjuka tussiga lilla huvud.

Han var full av morfin och helt borta men jag vet att han hörde mig. För han frustade när jag sa hur älskad han är. Hans päls var blöt av mina tårarna och hans ögon tittade tomt på mig.

När läkaren sa att det var dags så viskade jag… allt är bra nu, släpp taget, du är inte ensam, Isak står och väntar på dig med öppna armar ❤️


551 kommentarer551 kommentarer om “Stig min älskade Stig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mina tårar rinner när jag läser din text. Älskade djur, våra pälsbarn ❤️ Kram

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Finaste Hanna ❤ så fint du skriver om er älskade Stig, mycket starkt gjort av dig.
  Jag gråter när jag läser vad du har skrivit och lider så med er.
  Styrkekramar till hela familjen ❤

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Åh mina tårar bara rinner, lilla vovven! Men det har verkligen lyst igenom i din blogg hur älskad Stig var! Han hade en fint hudliv fullt av kärlek!! Kramar

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ❤️ Så sorgligt! Tillåt dig känna det du känner! Kram!❤️

  Svara
 • Så fruktansvärt sorgligt och så fint skrivet ❤️ Stor kram till dig ❤️

  Svara
 • Vännen! Finaste du! Bra du åkte hem, förstår dig precis. Omtanke o kärlek. Släpp ut allt nu❤️Kram Helena

  Svara
 • Fy vad jag gråter när jag läser detta. Så hemskt och uppslitande, jag har också fått ta farväl av sjuk hund som skulle få somna in.
  Det är fruktansvärt.

  Jag lider med dig och även fast du inte känner mig och jag aldrig skrivit en kommentar här tidigare så skickar jag dig massor med styrkekramar i mina tankar!

  Svara
 • Tårarna bara sprutar när jag läser din berättelse om älskade älskade underbara Stig!
  Mina egna sorger bubblar upp och jag tänker på mina egna djur som nu är i himlen.
  Det gör så ont att förlora de man älskar och man känner skuld för man ska skydda dem mot allt ont.
  Det finns inte ord att beskriva den känslan.
  Jag lider med dig och har tänkt på dig sedan jag läste om Stig.
  All kärlek till dig och er alla!
  Han kommer alltid finnas hos er iallafall på något sätt!
  Jag tror på liv efter döden och att man ses igen!
  Han kommer vara vid din sida och hälsa på då och då, det är jag säker på!
  Det har våra djur gjort.
  Kärlek!
  ❤️

  Svara
 • Mina tårar rinner när jag läser din text om er älskade Stig. ❤️❤️❤️

  Svara
 • Kan inte ge några tröstande ord för ingenting hjälper. Men lilla Stig satte avtyck i många hjärtan och kommer va saknad av även oss.

  Svara
 • Så himla sorgligt

  Svara
 • Tårarna bara sprutar när jag läser detta. Så sorgligt och fint skriver. Tänker på er i sorgen.

  Svara
 • fy vilken upplevelse!! Största av kramar. Önska man som läsare kunde göra ngt för er

  Svara
 • Otroligt fint skrivet. Stig hade det bästa liv hos er. Fullt av kärlek och glädje.

  Svara
 • Sånt här ska inte höggravida kvinnor, som i normala fall också är känslig för djur som far illa eller försvinner eller vad som. Fy så himla sorgligt.
  Det blir bättre med tiden, även om det kanske är en lång tid. Och så får man tänka att hunden (eller katten i mitt fall) hade det så bra den bara hade kunnat få för att man skämde bort och älskade det lilla livet som om det vore ens egna barn ❤

  Svara
 • Stackars stackars er . Kan riktigt känna smärtan du beskriver i din text, gör ont…. tårarna vill inte sluta rinna… hoppas hoppas att du snart känner dig starkare!! Tänker på er!

  Massor med kramar o kärlek ❤️

  // Lisen

  Svara
 • Så sorgligt beklagar och förstår din fruktansvärda sorg efter din älskade Stig. Har själv djur och har förlorat djur så jag förstår den smärta och tomhet du känner. Alla styrka och omtanke till dig och din familj ❤️

  Svara

 • Så ledsen för er skull.
  Kram

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Tårarna rinner ner för kinderna. ❤️ Vila i frid och ta hand om dig och din familj

  Svara
 • Beklagar gör ont att läsa.Styrka till dig och din familj. Kram

  Svara
 • Tårar rinner här. Jag kan känna din smärta. Din sorg. Och ändå inte. Sorgen och smärtan är din och din familjs. Såå otroligt sorgligt att det skulle hända!
  Vi alla dina läsare är med i omtanken om er.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Åh vad jag gråter för er just nu ❤ de som inte har djur kan inte förstå kärleken till dem. Min hund betyder allt för mig, och det gör ont att läsa vad som hänt er. Massa styrketränar till dig och familjen ❤ Isak kommer att ta så fint hand om honom.

  Svara
 • Det blir ljusare igen fast man inte tror det först. Och då vinner de ljusa minnena över de mörka.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Men åhh så sorgligt att höra Tårarna rinner.. Beklagar verkligen sorgen Hannah, ta hand om dig och din familj ❤️

  Svara
 • Kärleken till ett husdjur kan vara minst lika stor som till en människa.
  Så fruktansvärt för dig och din familj.
  ❤️❤️❤️

  Svara
 • Beklagar sorgen ❤️

  Svara
 • Tårarna rinner o rinner, de där djuren som sätter ett sådant avtramp i våra liv. Kärleken de ger en går inte beskriva med ord! Samtidigt som du säger de är vägen men vad man älskar dem! ❤️
  Ta hand om er!

  Svara
 • Kan inte sluta gråta. Hannah. Vilket underbart liv Stig fick hos er, han somnade in LYCKLIG. Jag önskar dig styrka och ännu mer kärlek som jag vet att du får! Den största kramen någonsin ❤️

  Svara
 • Åååå va jag känner med dej❤️ Tårarna rinner. Stackars, stackars dej. Jag ber och önskar dej Guds varma omsorg och tröst

  Svara
 • Sorligt och trist får ont i hjärtat

  Svara
 • Tårarna rinner när jag läser ,så fruktansvärt sorgligt.
  Skickar styrkekramar ❤️❤️❤️

  Svara
 • Asså detta är inte klokt! Jag lider med dig.
  Jag klarar inte läsa fördigt tårarna rinner längs kinden. Jag har oxå en hund som hänger i hasorna hela tiden. ❤️❤️

  Svara
 • Så oerhört sorgligt .Jag känner med dig❤️.

  Svara
 • ❤️❤️❤️fäller tårar när jag läser detta för jag vet hur ont det gör att få lämna sin älskade fyrbenta vän. Kram

  Svara
 • Svara
 • Fina Hannah vad jag lider med dig och din familj.
  Jag tänker på min älskade hund som lämnade mig för 12 år sedan och vet precis hur tomt det blir.
  Stor varm kram till dig❤️❤️❤️

  Svara
 • Vilka fantastiska och varma ord om om er lilla Stig. Sorg kan man inte styra över och man vet aldrig hur eller när den drabbar en med full kraft. Jag tänker att er lilla hund fick så mycket kärlek och måste ha varit en väldigt lycklig hund. Hoppas du och familjen hittar ett sätt att komma igenom detta. Försök att inte känna skuld för du kunde ju inte ha förhindrat det som hände. Stor kram

  Svara
 • Lider med dig, tårarna rinner men tur att han inte är ensam..❤️❤️

  Svara
 • Skickar alla kramar i världen fyllda med styrka och kärlek till dig du fina, underbara människa! Fy sjutton så tufft livet är ibland. Så fint och hjärtligt skrivet. KRAMAR till dig i massor❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh Hannah, vilken mardröm <3
  Min lilla havanaiskille ligger tätt intill mig nu och sover och jag kan inte ens ana smärtan du känner nu.
  Isak tar hand om honom nu, tillsammans springer de på gröna ängar. De har varandra.
  Jag beklagar din sorg, många kramar

  Svara
 • Usch så tragiskt Hannah :(( så ledsen för din och familjens skull ❤️ Ta hand om dig kära du ❤️

  Svara
 • Så grymt livet kan vara, att behöva skljas från de som vi älskar mest. Jag ska inte säga att sorgen blir lättare utan att den förändras efter tiden. Min älskade Viggo fick somna in i höstas. De första månaderna är hemska man upphör att existera. Sen övergår det till en stillsamhet där alla fina minnen finns kvar. Jag har gjort en tavelvägg i sovrummet. Det första som jag ser på morgonen och det sista innan jag somnar är Viggo. Dessutom har jag hans aska i en urna på hyllan brevid mig. Jag känner mig trygg över att veta att vi ses igen. Tills dess finns många som tar hand om honom. Kram till er alla❤️

  Svara
 • Älskade Hannah ❤️
  Tårarna sprutar på mig så ledsen för er skull å vad ska inte ni känna för smärta , här sitter jag å ful gråter med snoret rinnande . Skickar en varm kram full av kärlek till dej ❤️

  Svara
 • Så ledsen för din och er skull ❤

  Svara
 • Finaste Hanna vad jag lider med er, förlusten av ett älskat husdjur, en familjemedlem, ens trognaste vän är hemsk i sig, din historia får mitt blod att frysa, mina tårar att rinna och mitt hjärta att svämma över av sorg. Vila i frid Stig som var så älskad, alla tröstekramar ❤️
  // Anna

  Svara
 • Fina!
  Lider så med dig och familjen
  Att förlora ett djur är som att förlora en familjemedlem
  Stig hade det bästa livet en hund kan ha. Så älskad från första stund.
  Nu har han det bra hos Isak, precis som du skriver. ❤
  ALL STYRKA till dig och familjen!
  Kram Eva

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Alla dessa svåra prövningar vi blir drabbade av..
  Sänder dig stor styrkekram!

  Svara
 • Tårarna bara rinner här , känner er smärta så ❤️Beklagar så enormt eran förlust av fina Stig. Styrkekramar till hela familjen

  Svara
 • Tårarna trillar när jag läser detta. Så fruktansvärt hemskt. Finnet inga ord..

  Svara
 • Tack för din öppenhet. Började gråta när jag läste ditt inlägg. Jag vet hur mycket kärlek man känner till sin bäste vän. Man vill skydda dem från allt ont. Fy, så ont i hjärtat det gör. Men du får inte skuldbelägga dig alltför mycket även om det är svårt just nu. Som du säger så var det en oerhört tragisk olycka som kom så plötsligt. Sänder dig varma tankar och styrka i denna svåra stund. Ta en dag i sänder. <3

  Svara
 • Stor kram till er ❤️

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Men kära Hannah ❤ All styrka skickar jag i mina tankar till dig. Låt de dina ta hand om dig nu Kram

  Svara
 • Så ledsen för er skull, fina stig Så hemskt att läsa detta, lider med er. Skickar massa kramar

  Svara
 • Fy så sorgligt…sitter här med våta ögon… Djurens kärlek är en speciell kärlek. Nu får Stig ge Isak den kärleken. All styrka till dig och din familj!

  Svara
 • Åh Hannah!!!! Mina tårar bara rinner när jag läser ditt inlägg. Känner den sorg du går igenom.Styrkekramar till er❤❤

  Svara
 • Stor kram till dig
  Kram Linda

  Svara
 • Åh gud nu stor tjuter jag igen snyft snyft
  Kan inte ens föreställa mig det du upplevt och den chock du gått igenom. ❤️
  Styrkekram

  Svara
 • En stor tröstkram till dig!

  Vet hur det känns att förlora en hund, en älskad liten vän, hastigt. Det är så sorgligt. Och skuldkänslorna för vad man kanske kunde gjort annorlunda. Men det är lätt att vara efterklok.

  En olycka händer på en bråkdel av en sekund. Det kan hända alla när som helst, skuldbelägga inte dig själv. Hade du vetat vad som kunde hända så hade du ju gjort på något annat sätt än det du gjorde. Man är inte mer än människa.

  Var rädd om dig!

  Svara
 • Han somnade in med sin älskade matte vid sin sida. Så älskad på jorden, men nu blir han även älskad i himlen hos Isak. Många tröstkramar till er alla.

  Svara
 • Mina tankar är hos dig ❤️❤️❤️
  Kram

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️vet hur jäkla ont det gör❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Stor kram skickar ja till er alla

  Svara
 • Med tårarna rinnandes läser jag ditt inlägg! Man fäster sig så otroligt vid sina pälsklingar . Ta hand om dig fina du. Varmaste kramar ❤️

  Svara
 • Kram❤️

  Svara
 • Stor kram till dig Hanna❤

  Svara
 • Käraste Hannah <3
  Jag beklagar verkligen!
  Jag följer din blogg i princip dagligen och det kändes som att jag kände Stig. Hur snäll och god och varm han var. Hur älskad han var. Hur barnen älskade honom och busade med honom.
  Jag började faktiskt gråta när jag läste detta. Jag visste redan att Stig var död från tidigare inlägg, men sättet du skriver om din sorg och förtvivlan är så äkta att den gör ont i mig.
  Vad fint att ni fick ta ett sista farväl och att han fick känna din närhet när han somnade in.
  Varma kramar till er alla <3

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh herregud vilken tragedi för dig/er!
  Min Karl-Egon råkade ur för samma öde, hemma, på vår egen väg, överkörd av husse. Sprang genom häcken. Nersövd 2 dagar och sedan konstaterades för stora invärtes skador. Fick somna in på sin 3 årsdag. Sov med urnan en månad. Spontanköpte sedan valpen Bruno. Han hjälper mig att läka. Hör tyvärr fortfarande hur han skriker….
  Kärlek till dig från mig❤️

  Svara
 • Så rörande text, fick gråta en stund och mina tankar gick till min hund som jag tog bort för ett tag sedan av ålderdom . Baksidan med djur är då dagen kommer då man ska säga farväl- sååå smärtsamt. En sorg som river och sliter i en och alla tårar som bara rinner och rinner. Har en häst som blir 26 i år och fasar mig för då den dagen kommer då jag ska säga farväl till honom. Kram

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Så fruktansvärt sorgligt. Så småningom kommer de fina minnena ta mer plats än paniken och skulden du känner nu och jag hoppas och ber att du kan försonas med att det var en olycka och att du gjorde allt du kunde för din vän. Han visste att han var älskad och att du var där. Jag tänker att han inte har ont nu och han är med dig på ett annat sätt tills ni ses igen. Men det gör så ont att förlora en vän. All kärlek till dig och familjen! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jag beklagar verkligen, oerhört gripande ❤️

  Svara
 • Tårarna rinner, jag lider så med dig och din familj, vet hur det känns att förlora ett älskat husdjur alldeles för tidigt❤️❤️❤️

  Svara
 • Hej fina Hanna & fina människa! Tårarna rinner när jag läser detta fruktansvärda .. Jag är så otroligt enormt ledsen för eran skull & jag vet precis hur det känns att förlora sin älskade hund (min hund gick hastigt bort i en ålder av 10 år , hon hade funnits vid min sida sedan hon var valp, halva jag dog där & då med henne) & så var jag nybliven mamma & var tvungen att vara stark men det var otroligt tufft , hade svårt att äta & sova) Jag lider verkligen med dig & din fina familj. Känner inte dig men läser din blogg & har gjort länge & följer dig på IG.. Vet inte vad jag ska skriva mer förutom att jag tänker på ER Massa massa kärlek & Styrkekramar till Er❤️

  Svara
 • Finns inga ord ❤️❤️❤️

  Svara
 • Lider så med dig Hannah. Imorgon ska våran älskade hund få somna in då hon är sjuk. Får panik så fort jag tänker på att aldrig mer få se henne. Djur är som ens barn. Finns inget jag kan säga eller skriva som hjälper. Gråt och skrik så mycket du behöver. Tänker på dig. Kram.

  Svara
 • Åh fina Stig❤❤❤All styrka till Er

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Tårarna rinner från mina kinder ❤ Så fruktansvärt hemskt och tragiskt Jag är också övertygad om att Isak tar väl hand om Stig, att de har det bra tillsammans och gör mycket skoj.
  Sorgen efter en kär vän och familjemedlem gör alltid förbaskat ont och den finns alltid kvar och lämnar ett tomrum, ett hål som kanske visar sig olika över tid.. Tillåt dig att sörja, skrika och gråta. Låt dig bli omhändertagen.
  Hannah, Stig är med dig, alltid… , Jag sänder styrkekramar till dig och din familj…

  Svara
 • Tack Hannah, för att du delade med dig! Det finns inte ord…

  När vi var tvungna att låta vår fina familjemedlem gå vidare pga hälsoskäl, hann vi åtminstone vänja oss vid den tanken. Men det gjorde ändå fruktansvärt ont! Det tröstar att veta att vår familjemedlem slipper ha ont nu. Och ibland känns det som han fortfarande går bredvid oss. Extra kul var det när sonen (som ”ser” saker ibland) berättade att han sett ett gult ljus i form av vår hunds storlek stå i dörröppningen mellan hallen och vardagsrummet när han stod i mörkret i köket för att bre en macka några nätter efter händelsen. Det hände bara då och det känns som om det var en hälsning från andra sidan.

  Hoppas det snart känns lite lättare igen. Saknaden har man alltid med sig… och minnena… ❤❤❤

  Svara
 • Mina tankar går till dig och familjen ❤❤❤

  Svara
 • ♥️♥️♥️

  Svara
 • Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Alltså vet inte vad jag ska skriva… Lilla du ❤
  Skickar så många kramar som de bara går ❤❤

  Svara
 • ❤❤

  Svara
 • Älskade Hannah. Det var inte ditt fel…
  ❤️ Så fruktansvärt att vara med om och så jobbigt att ta sig igenom, men det är inte ditt fel. All kärlek! ❤️

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh kära kära Hannah tårarna sprutar här. Du får inte skuldbelägga dig själv, du gjorde vad du kunde!! Stig kolm snabbt under vård och fick då slippa ha ont. Det var kanske bäst att han fick somna in med er bredvid sig. En sådan rehabilitering, om den ens varit möjlig hade blivit alltför svår för honom. Det var inte någons fel, men att man inte stannar när man kört så är oförlåtligt. Jag har sett döda hundar på gator utomlands och folk har bara gått förbi…. Det var bra att du skrek ut allt du hade inom dig!! Nu läker tiden och Stig finns alltid i era hjärtan. Det blir bra Hannah, det blir bra igen❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤❤

  Svara
 • Tänker på er. Har en labrador på 15 år. Som betyder allt… Kram

  Svara
 • Kram till er alla ❤

  Svara
 • Älskade Hanna! Jag beklagar ♥️ Massa kramar

  Svara
 • Åååå vet inte va jag ska skriva .. tårarna rinner ner för kinderna ❤️ge inte dig skulden! Det är jätte tragiskt det som har hänt men det är inte ditt fel .. förstår din smärta det går ej att beskriva .. den känslan som du skrev att du bara skrek gjorde det det samma när jag skulle säga farväl till min underbara häst mitt allt.. Glömmer aldrig samtalet den 1a januari för några år sedan när jag ringde på morronen till veterinären för att få besked efter operationen .. åkte snabbt som attans till djursjukshuset och tillbringade mina och hans sista timmar ihop.. fruktansvärt ! Tänker på honom ofta.
  Ta väl om hand om dig fina Hannah❤️ Massor med kramar till dig ❤️

  Svara
 • Åhh känner med dig fina Hannah. Massor av styrkekramar. ♥️

  Svara
 • Usch mina tårar rinner, stackars stackars dig❤️Jag har också varit med om att en älskad hund blivit påkörd framför ögonen på oss, utanför sitt hem. Hon var min pojkväns men jag älskade henne också. Jag reagerade som du, bara skrek ett avgrundsskrik rakt ut i vad som kändes som en evighet. Hon dog direkt så det fanns aldrig något beslut att ta. Hoppas du kan få ut alla känslor, allt är ok att känna!, och att du får vila ut ordentligt sen❤️

  Svara
 • Jag har gått in här med jämna mellanrum hela helgen för att jag är orolig över dig och hur du mår. En sån fruktansvärd upplevelse du haft. Jag önskar så att du inte lägger skuld på dig själv för vad som hänt. Stig slet sig. DET VAR INTE DITT FEL. Den där föraren som körde vidare däremot, borde verkligen känna skuld.
  Du skriver så fint om din kärlek till Stig så tårarna rinner. Sorg är fruktansvärt! Precis som du skriver väcker en sorglig händelse upp all gammal sorg man har inom sig. Jag gick igenom en separation i februari förra året och sorgen är fortfarande stor, men det blir lite lite lättare med tiden. Det får man försöka trösta sig med. Vilken tur att du har en fin familj som stöttar dig. Jag hoppas du får lugn och ro hos din mamma nu. Ta hand om dig ❤️. Jättestor varm kram!

  Svara
 • Svara
 • Din smärta – den går rakt i kroppen. Förstår dig ❤️

  Svara
 • Vilket personligt och innerligt inlägg. Jag gråter med dig <3 Styrka till Er

  Svara
 • åhhhh du skriver så vackert och rörande att man bara vill gråta och då är jag inte den typ som är särskilt känslig <3 <3 <3 <3 <3 HOPPAS DU FINNER STYRKA!!! KRAM

  Svara
 • Tårarna rinner. Så hemskt vad fruktansvärt för dig att se det hela, kan inte ens föreställa mig hur du känner dig. Massa kärlek och kramar till dig Hannah ❤️

  Svara
 • ♥♥♥

  Svara
 • Älskade Hannah ❤
  Tårarna rinner och jag känner din smärta. Beklagar verkligen din stora sorg. Ta dig tid att sörja. Det blir pyttelite bättre för varje dag som går.
  Många kramar Tina

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh va sorgligt❤️

  Svara
 • Så vackert du beskriver kärleken till Stig❤️ Jag gråter floder här . Ta hand om dig ( er)

  Svara
 • Så fruktansvärt sorgligt och hemskt! Beklagar sorgen och förlusten av er fina Stig

  Svara
 • Åhh så fruktansvärt Tårarna bränner när jag läser detta Styrka till er

  Svara
 • Vilken fruktansvärd upplevelse, lider verkligen med er.
  All styrka till er speciell dig Hannah ❤️

  Svara
 • Vill också skriva en kommentar riktad till PETER som är kvar i Spanien med barnen. Styrkekram till dig i denna sorgliga svåra stund.

  Svara
 • Åh så sorgligt tårarna rinner ,jag kan förstå din smärta. Ett husdjur ar ju ens bästa vän, styrkekramar till dig och din familj

  Svara
 • Så otroligt fint skrivet om er fina familjemedlem.
  Skickar över en stor styrkekram ❤️

  Svara
 • Vad fint och ärligt skrivet av dig om sorgen och smärtan efter fina Stig, och vad den utlöste. Han kunde inte haft bättre matte. Att man kan köra på någons husdjur, kamrat och älskad familjemedlem och sedan bara köra vidare, det går över mitt förstånd. Kramar till dig i sorgen och chocken ♥️♥️♥️

  Svara
 • Usch…jag kan inte sluta gråta. Så fint du beskriver din kärlek för fina Stig! Jag blir så arg på personen som körde på honom. Att han inte brydde sig! Stig är säkerligen med Isak nu…han springer omkring och viftar med svansen precis som vanligt!

  Svara
 • Styrkekram ❤️ Tårarna rinner när jag läser vad som hänt och det gör ont i kroppen av den sorgen som du beskriver. Känslan av att vilja spola tillbaka bandet, hoppas på att det inte är sant det som hänt.

  Svara
 • Fina Hannah, så himla fint skrivet. Tårarna rullar nerför mina kinder när jag läser.
  Att förlora en älskad familjemedlem gör så ont, speciellt när det sker i en tragisk olycka.
  Massa kärlek och kramar till dig ❤ Jag ska be min gamla hund Anja att ta hand om honom i himlen ❤

  Svara
 • Åh, lider verkligen med dig. Alla som mist en kär familjemedlem vet att det gör ont. Min fina katt blev också påkörd framför mig. Hon låg där blodig och flämtande tills vi fick tag på en man på orten som har rättigheter att använda vapen. Det fanns inget annat att göra. Veterinär alltför långt bort, och Sessan var alldeles för skadad. Jag sa adjö och sprang sen därifrån. När jag hörde skottet föll jag bara ihop. Som jag älskade den katten!

  Svara
 • Fina Hannah.❤️
  Tårarna rinner,du får inte ha skuldkänslor för att din bästa vän slet sig.
  Du kunde inget göra. Förstår så väl dina känslor för Stig.
  Jag har en sjukdom och min bästa vän är min hund.
  Bra att få ut sorgen ordentligt. Styrkekramar ❤️

  Svara
 • Åh, stackars dig. Men även om Stig blivit opererad kanske han aldrig blivit riktigt bra. Skulle varit svårt att se sin älskade vovve ha det besvärligt och ont. Hjärtat brister :(.

  Kram
  Ing-Marie

  Svara
 • Usch en sån sorg o jag lider verkligen med er alla. Helt övertygad om att Stig o Isak hänger i himlen nu. Bamsekram❤❤❤

  Svara
 • ♥️♥️♥️♥️

  Svara
 • Många styrkekramar till dig!

  Svara
 • Åh Hannah, jag känner såååå med dig och din familj. Jag är så ledsen för din, er skull. Att mista någon man älskar, en familjemedlem, o dessutom se det framför en.
  Önskar ingen det.

  Svara
 • Styrka värme och kärlek.

  Svara
 • Massa varna kramar till
  Dig och din fina familj! Vila i frid lilla Stig ❤️

  Svara
 • Finner inga ord. Så gräsligt å få vara med om. Tycker så synd om dig. För ja vet att behöva ta farväl av sitt älskade djur e så grymt å sen behöva uppleva det du fick får igenom. ❤.
  Ja hoppas du så småningom kan skratta å prata om honom å allt roligt ni fick uppleva tillsammans men det kommer ta tid å låt det ta tid. Många kramar Hanna. Tänker på dig.

  Svara
 • Åhh Hanna, det gör så ont. Har min lilla hund som är 1,5 år och vi är också så där nära. Hon gör mig lugn. Låt allt bara komma ut, sådan hemsk upplevelse. Men han hade ett fint liv och var älskad som du skriver kom ihåg det. Olyckor händer det är ingens fel, man kan tänka så många tankar kring det vilket också är naturligt.
  Många kramar till dig!

  Svara
 • Svara
 • Hanna beklagar verkligen hände detsamma med min Lilly
  Ha stigs urna gör en minnesplats som ett liter tempel det är en tröst
  Kanske svårt men köp en ny hund nu väldigt snart ingen kan ta stigs plats men den nya hunden kan ge samma kärlek och tröst det är lättare
  Styrkekramar

  Svara
 • ❤❤❤❤❤

  Svara
 • Tårarna rinner i floder här också.
  Hannah du är modig.
  Tack för att du delar med dig.
  Ge dig nu tid att bearbeta detta i din själ, det kommer behöva sin tid.
  Finner inga ord men sänder enormt med kärlek till dig
  Du är fin & värdefull.

  Svara
 • Tårarna rinner när jag läser det du skriver, trots att jag är på jobbet, får smyga iväg och torka mina tårar… har själv ett sådant fint förhållande med våra två Ragdollkatter och känner igen det du skriver om att Stig följde dig överallt m.m …kan riktigt känna din sorg.

  Och att du hörde hunden skrika, det gör ont i hjärtat, att läsa.

  Kram till dig, och din familj i Er sorg.

  Svara
 • Fina Hannah så ledsen för din och familjens skull, styrkekramar <3

  Svara
 • Å Hannah beklagar sorgen !!!!! ❤

  Svara
 • Styrkekramar genom cybervärlden till dig fina Hanna med familj. ❤️ ❤️ ❤️

  Svara
 • Är tvungen att kommentera!! Läst din och din syrras blogg i mååånngaaa år!!<3
  Åhhhh…vilken smärta!jag känner det…. Mina tårar rinner! Har själv varit med om olycka min hund sprang över gatan för han skulle hälsa på min pappa!! Och en bil kom..samma som du hannah beskriver… ljudet skriket…*gråter med dig förstår din smärta.. det tar lite tid MEN det blir bättre.. bara ditt fina inläg på INSTAGRAM är så underbart vackert! Stig är hos Isak!! All kärlek & styrka till er alla!! vilken underbar kärlek du har runt om dig vackra hannah<3 kramar i miljoner Agnes Lindberg (helsingborg)

  Svara
 • Så sorgligt. Tårarna rinner när jag läser detta. Stackars er, så förfärligt. ❤️❤️❤️ Sänder kärlek till dig och din familj. ❤️

  Svara
 • Fina, fina du. Jag lider så otroligt med dig, jag känner din smärta ända in i ryggmärgen så det gör ont. Ta hand om dig, det blir bra till slut med stöttning av de som älskar dig. All kärlek ♥️

  Svara
 • Fina Hanna! Jag har mist 3 egna hundar o vet hur det är! En dog i en olycka, och 2 i sjukdom! Sedan dotterns hund som var lika jobbigt!Man kommer på något konstigt vis över det, men det tar tid! Önskar dig all styrka i detta jobbiga, Kram

  Svara
 • Åh, Hannah…tårarna bara forsar.
  Tänker på vår egen älskade lilla pälskling Siri, en fransk bulldogg tjej på 2 år som är hela familjens ögonsten.
  Skulle nog dö och gå sönder om ngt hände henne.
  Och detta behövde du bevittna också.
  Måste ha varit fullkomligt vidrigt.
  Skönt att du är hemma hos din mamma.
  Gråt, sörj och vråla.
  Gör det du måste och låt tiden ta hand om dig.
  Som du säger sörjer barn lyckligtvis på ett annat sätt medan vi vuxna bär på sår som rivs upp när vi blir prövade av livet.
  Ingen som upplevt den rena och villkorslösa kärleken till ett djur kan nånsin förstå smärtan vi känner då vi förlorar dem.
  Jag önskar så att jag kunde hjälpa dig.
  Tänker på dig och bär med dig i hjärtat.
  Skickar miljoner stärkande kramar❤️.
  Stig vet att han är älskad och saknad och att ni gjorde allt.
  Han kommer alltid finnas med er.
  Kram Charlotte❤️

  Svara
 • Stackars er, jag vet hur det är att förlora sin bästis, det gör så ont och blir så tomt. Min lilla mops kunde ligga vid min sida i timmar när jag hade migrän, den kärleken!
  Ta hand om dig och vila❤️

  Svara
 • Så gripande
  Så sorgligt
  Ovillkorligt

  När man tar sig an ett djur, all kärlek man får och ger, så ifrågasätter man sig VARFÖR man väljer att gå igenom det när dom dör…….det blir så svart och mörkt

  Var svag nu tjejen, det bygger dig starkare….eller nåt….nä livet är fan orättvist….
  All kärlek åt dig
  Red dig
  Du tar dig upp
  Du reser dig
  Det gör vi alltid….

  Svara
 • Jag brukar aldrig kommentera alls på bloggar, men det här blev jag så otroligt berörd av! Tårarna bara rann när jag läste din berättelse och jag grät som ett barn Jag lider med dig och kan inte ens föreställa mig vilken smärta och sorg du går igenom. Kommer på mig själv att ofta tänka på er och jag hoppas du finner styrka någonstans ifrån och orkar ta dig igenom denna mardröm❤️ Stor kram ❤️

  Svara
 • Lider så med dig de gör så ont! Stackars lilla fina Stig ❤️ Bland de värsta man kan gå igenom Så fruktansvärt sorgligt!
  Stor kram från mig och min fralla Stina ❤️

  Svara
 • Åh fina du vet hur det är min hund blev överkörd och
  Jag grät i veckor så hemskt trodde aldrig jag skulle bli glad igen tänk på hur bra Stig hade det och all kärlek han fick tycker att ni ska i Stigs ära och minne adoptera en
  Hund från något hund hem rädda någon och ge den hunden en ny chans det kommer inte bli samma men kommer göra att ni kommer vidare och så mycket lättare för barnen en hunds kärlek är det finaste som finns massa kramar

  Svara
 • Det gör mig så ont och jag beklagar djupt din sorg och känner verkligen din smärta. Så vansinnigt orättvist och jag som upplevt smärtan av att förlora mina hundar vet hur ont det gör.
  Bra att du fått åka ”hem”, sen tycker personligen jag att man måste kunna visa sig ledsen och sårbar även inför sina barn men du är med all säkerhet i chock. Tänker så mycket på dig och er och önskar att ni fick ha er lille Stig kvar ❤️

  Svara
 • All kärlek till dig,fina Hannah!❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Blir så ledsen så jag gråter. Så tragiskt. Nu är han i hund himlen. Jag beklagar sorgen stor kram.

  Svara
 • Neeeej. Fy f*n rent ut sagt :(((( sitter här på ett tåg och var tvungen att gå ifrån för jag kunde inte stoppa tårarna. MARDRÖMMEN för varje djurägare har du varit med om. Fy f*n vad jag känner med dig. Jag älskar min hund något så fruktansvärt mycket. Jag är så ledsen för din /er skull Hannah. Verkligen JÄTtteledsen : ((( . Så många kramar till dig <3

  Svara
 • Åh Hanna…..

  Jag läser din blogg och det här var så smärtsamt att läsa….tårarna strömmar ner.

  Jag flyttade till Sigtuna till Stora Gatan för två år sedan och vi hade precis fått tagit bort vår lilla westie pojke på 6 månader (vattenskalle)….och vår katt hade fått gå i sele i två veckor för att vänja sig vid vägen och nya faror….

  Att läsa vad som hände Stig var så hemskt….

  Vi hade gäster..och stod på balkongen och såg ut över vattnet och sa att ”här ska vi njuta rose i sommar”. Vår lilla katt ”Hunden” hade precis fått börja gå ut själv….(hon hade alltid varit fri tidigare så vi hade inte hjärta att låta henne bli en innekatt). Hon måste ha hört min röst..och så ser jag henne på andra sidan Stora Gatan…hur vi får ögonkontakt och hon blir så glad att se mig på balkongen….

  Jag hör bara att jag skriker…och en bil och dunsen..och hur den tvärnitar….och jag ser precis som du det hela om och om igen i huvudet…
  Hunden fick inte lida som Stig men skräcken av att se henne helt platt…och att min man fick stoppa henne i en julpåse..och lägga henne i förrådet tills vi kunde begrava henne efter att gästerna gått hem….ja det är bilder som alltid kommer att finnas kvar. Hennes små tassar, mjuka nos…och stora kärlek till oss alla…..

  Kvinnan som kört över henne var så chockad..och snäll och kom springande upp men hon frågade om hon kunde betala veterinärkostnaderna…men Hunden var helt platt,,,det var helt surrealistiskt….

  Men precis som du så tröstade jag mig med att hon fick ”komma till Winston…vår lilla westie..de fick vara tillsammans”. Hon kände att han var svårt sjuk i 6 månader…de sov tillsammans och de älskade varandra…så på något sätt så var det det som gjorde det lite lite lättare….

  Nu har vi July, Winstons syster och jag vet inte vad jag gjort om jag inte fått henne….en del säger att man inte ska ersätta en valp med en ny…men för mig var det efter två djurs död…väldigt tätt så bra.

  Oavsett…ta hand om er…och låt dig själv få vara ledsen…att förlora ett djur är hemskt…så hemskt…

  All kärlek till er
  Malin

  Svara
 • Varmaste kramar ❤❤❤

  Svara
 • Gråter med dig <3 Jag har själv varit där.. sorgen och skulden man känner är enorm. Tillåt dig att gråta och sörja, men det kommer bli bättre. Glömmer gör man tyvärr aldrig. Men man glömmer heller aldrig kärleken man fick och gav.
  Varma kramar <3

  Svara
 • Åh, fina fina du, vilken enorm förlust. Jag vet hur det känns att förlora en fyrfota vän. Kram och styrka till dig och familjen! ❤️

  Svara
 • Usch vad sorgligt, tycker så synd om er och gråter igenom din text. Skickar massa kärlek och styrkekramar ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh ,Hannah vilken sorg!!!!! Tårarna flödar när jag läser din berättelse. Fruktansvärt. Jag har en egen liten älskad vän här hemma o jag kan inte ens föreställa mej det du var med om. Jag skickar all kärlek o styrka jag har till dej o familjen. Tur att Isak fanns där o mötte upp❤❤❤❤❤❤

  Svara
 • Sån smärta och förtvivlan . Hunden är ju människans bästa vän och att drabbas av detta trauma nu när allt äntligen blivit ett så gott liv därnere. Så otroligt orättvist och jag förstår att du kraschade. Våra hundar är våra familjemedlemmar o de som inte kan se det ska ej ha hund . Maximal otur var det . Stor kram o hoppas du kan tanka kraft nu att va på ditt nya jobb och lägga all kraft på dig först o främst

  Svara
 • Ord är inte nog, mina varmaste tankar till dig (och din familj) i din saknad och sorg!! <3

  Svara
 • Styrkekram till dig fina Hannah och familj❤️
  Kattis

  Svara
 • Så fruktansvärt tragiskt.Tårarna rinner när jag läser din text och jag känner verkligen din smärta i mitt hjärta. Kan inte föreställa mig vilken otrolig chock det måste vara att se sin älskade hund bli så skadad framför ögonen. Har själv tre små chihuahuor som är som mina små bebisar och fasar för att något ska hända dem……tänker och lider med dig…..många kramar ❤❤❤

  Svara
 • Åh, vad sorgligt
  Kram

  Svara
 • Mina tankar och böner går till dig och familjen. Önskar er all kärlek och värme
  Varma kramar

  Svara
 • Kära Hannah, jag blev av med min älskade hund efter 13 år tillsammans för en månad sedan. Sorgen var helt gränslös… tänker på dig o din familj och skickar massor med styrkekramar

  Svara
 • Finns inga ord. En olycka så hemsk har jag inte varit med om så kan inte föreställa mig hur du mår. Att behöva ta bort en älskad fyrbent vän vet jag däremot hur det är. Min älskade Stella fick jag bara ha hos mig 6 månader innan hon blev sjuk och behövde tas bort. Nu har vi en ny vän som blir tio år i år och jag är så tacksam för alla de här åren tillsammans. Tänker på dig och hela familjen

  Svara
 • Tror att man ibland samlar pp sig sorgen å till slut måste den ut. Att förlora ett husdjur gör.så ont. Tack för att du orkar dela med dig.å

  Svara
 • Tårarna forsar ner❤️❤️❤️Så sorgligt❤️❤️❤️❤️Läst flera gånger, helt ofattbart. Han hade världens bästa familj, så mycket kärlek han fick. Han lider inte mer nu. Har själv en liten vovve som jag är extremt fäst vid, man gör allt i sin makt. Det är ovillkorslös kärlek! Massa varma kramar till dig fina!

  Svara
 • Mitt hjärta går sönder när jag läser detta inlägg ❤ Sänder kramar genom cybern ❤❤❤

  Svara
 • Å fina Hannah. Gråter när jag läser din text. Känner igen mig, känner smärtan och sorgen, vår hund somnade nyligen in många år för tidigt. Stig, så fin han var och så mycket kärlek han fick, det syntes hur trygg och älskad han var. Han hade ett så fint liv och hade en underbar matte i dig. Stor kram

  Svara
 • Åh jag har inga ord, bara tårar. De forsar ner för mina kinder och jag känner med dig, din familj och Stig. Jag har två katter som är 13 respektive 14 år i år. Jag fruktar dagen då de inte kommer vara med mig längre, förstår att det kan ske närsomhelst men jag har ingen aning om hur jag ska förbereda mig. Mår illa av bara tanken på att behöva stå ut med det ni har gjort de senaste dagarna, om det så handlar om en olycka, sjukdom eller ålder. Ta hand om er och tänk på alla fina och härliga minnen med Stig och på att han fick ett underbart liv med er. All kärlek till er.

  Svara
 • Kära Hanna vad jag lider med dig. Min största skräck för min älskade katt är precis det du gick igenom. Det känns tungt nu men efter en tid kommer du mer tänka på vad han betydde för er och le åt alla fina stunder ni hade. Ni gjorde hans liv till det lyckligaste och nu behöver inte Isak vara ensam. ❤❤

  Svara
 • Åh Hannah! Tårarna rinner när jag läser det du skriver. Stig var så älskad o fick ett så fint liv hos er. Nu finns han hos Isak o har det bra där. Skönt att du får vila ut hos mamma. Ta hand om dig. Många kramar!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Så ledsen för er skull

  Svara
 • Så ledsen för din/er skull❤️ Sänder en stor varm kram❤️

  Svara
 • Beklagar ❤

  Svara
 • All styrka till dig och din familj ❤ Tack för att du delar med dig!

  Svara
 • Vill bara skicka all min kärlek till dig ❤️❤️❤️ Så ledsen för er skull.

  Svara
 • Åh så hjärtkrossande Hannah… Det är så man knappt andas när man läser dina ord.. Ja känner din smärta & tårarna rinner, en hund, en vän, en fantastisk vänskap… Sänder er alla en tröstande tanke!! Jag är säker på att Stig finns vid sida ändå & alltid kommer stå där med viftande svans & kärlek i sina ögon!! Precis som du sa till honom att han aldrig är ensam… Inte heller är du!! Kramar

  Svara
 • Fy faaaaan!! Lider med dig och lite till! Kram i massor

  Svara
 • Åh vilken fruktansvärd hemsk upplevelse för dig!! Lägg inte skulden på dig själv!!
  Ditt inlägg var fint, känslosamt och berörde mig! All styrka till Dig!!

  Svara
 • beklagar vad som hänt- du har skrivit ett så vackert inlägg. mina tårar föll när jag läste. kram

  Svara
 • Jag kan inte sluta gråta! All styrka till dig i det här hemska som hänt er familj. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om vår lilla lufsen försvann på det viset. Tänk på att det inte är någons fel och att ödet är ödet. Helt övertygad om att han kom till just er och försvann så fort för att Isak skulle få en sådan sötnos att gosa med på andra sidan. Han har det bra nu & han vet att det som hände inte var ditt fel. Stor kram!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jag gråter när jag läser ditt inlägg Hanna, av olika anledningar. Du skriver så vackert om er villkorslösa kärlek och band ni hade till varandra, du och Stickan. En bortgång river ofta upp gamla sår/mönster. (Min mor är döende cancer, och jag är livrädd att mista min pappa som ska åka till Kuba imorgon och min parter som också befinner sig ifrån mig) Det gör mig så förgrymmad ledsen och ARG att den person som körde på Stig inte stannade för att hjälpa till. Jag upplever i Spanien att det finns vi som värnar om djuren och vill deras bästa likt våra barn, men sedan finns de ”andra” som ser djuren som känslolösa det. Jag var i mataffären häromdagen i BCN och höll upp en automatisk stängande dörr för en kopplad hund som var på väg att få sina tassar stympade varje gång dörren stängdes. Hunden skrek som ett barn. Det kommer en ordningsvakt fram till mig som skrek att jag inte kan hålla upp dörren varav jag förklarar att hunden är på väg att torteras ihjäl (som om han inte redan fattade det, dj-a idiot!) Jag gav mig inte utan väntade på ägaren tills faran var över. Efteråt kände jag mig helt förstörd och matt matt över att veta hur många som bryr sig mindre om djurens bästa (här i Spanien iaf)
  Fint att du får stöd och trygghet av din familj. Så ledsen för er skull. Men jag vet att Stickan sitter i Isaks famn i denna stund och myser och mår bra.

  Svara
 • En stor!!!eloge till ditt civilkurage för att du stannade och hjälpte hunden❤️. Vi måste alla tala för dem som inte kan själv. Jag blir helt vilt rasande på människor som behandlar djur illa.. Du ska ha en stjärna i himlen för vad du gjorde

  Svara
 • All styrka till dig, det kommer lätta, sorgen kommer lätta ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Säger som så många andra här. Gråter när jag läser det här. Och jag har tänkt på er sedan jag läste ditt första inlägg. Jag kan känna smärtan. Den fruktansvärda brutala sorgen i att förlora sitt djur. Jag blir ledsen bara jag tänker på den dagen det kommer hända mig. Usch och fy. Verkligen så hemskt. Lider med er!
  Vila i frid älskade Stig!

  Svara
 • Fruktansvärt fruktansvärt. Vilken enorm chock och sorg. Det är för tidigt än men så småningom kommer ni kunna le åt era minnen och i hjärtat känna att den älskade hunden hade ett alldeles för kort men åh så kärleksfullt och vackert liv. Los Stigos kommer saknas av alla som läser din blogg- men tvivla aldrig på att ni gav honom allt och att han var en lycklig hund ❤️

  Svara
 • Styrkekram till Er ❤️

  Svara
 • Sänder styrka å kärlek! Klandra dig inte❤️

  Svara
 • Fy vad ledsen jag blev 🙁 Min bonusmamma va ute och gick med hennes och pappas hund och den blev påkörd på ett övergångsställe….
  En hund är ju ens familjemedlem.

  Svara
 • Fy f-n, Så hemskt att ni skulle vara med om detta. När ens hund går bort så är det lika jobbigt som när en människa går bort. Klandra dig inte för detta, Ödet gör som det vill, Inte ditt fel.
  Ta hand om dig & sörj i lugn & ro Hannah ❤️
  Kram

  Svara
 • Vad fint du skrivet får tårar i ögonen. Stig var ju en så underbar trofast vän. Skriket måste följa dig livet ut så fruktansvärt. Han skulle in till sina vänner varför varför skulle de hända finaste Stig. Nu har Isak en vän en fin underbar vän i himlen ❤❤❤

  Svara
 • Tusen kramar till dig!

  Svara
 • Tänker på dig och vet precis vad du går igenom, att ta farväl av en älskad vän är så oerhört smärtsamt❤️
  Stor kram till dig och till Stig i himmelen❤️

  Svara
 • Gör så ont i mitt hjärta och tårarna rinner. Stig fick ett kort liv men fyllt av kärlek ❤️
  Styrkekramar i massor

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh Hannah jag storgråter när jag läser vad som hände älskade lilla Stig, så fruktansvärt sorgligt. Har själv en hund (dvärgpudel) som jag älskar så mycket. Han blir 12 år i sommar, och jag bävar inför den dagen när det är dags att säga farväl. Det är inte min första hund, så jag vet hur det känns. Jag lider med dig, och att du fick se och höra det, det kommer ta lång tid att komma över det, men det blir bättre, men glömma honom kommer du aldrig att göra. Han var så underbart söt och speciell. Vila i frid älskade Stig! <3

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Så tragiskt! Lider med dig så. Du får inte klandra dig själv Hannah, olyckor händer tyvärr, hur hemskt den än är.❤️

  Svara
 • Så tragiskt en stor styrkekram till er alla <3

  Svara
 • Vad fint skrivit Hanna Tårarna rinner och jag känner verkligen med dig och din familj.
  ❤️❤️
  Har också haft några katter som både blivit överkörd samt min sista katt Ruffe som var gammal
  15 år som var tvungen att avlivas pga sjukdom.
  Så sorgligt för er, finns inte ord för det,,,
  Du gjorde alldeles rätt att åka hem till Sverige till din mamma och få tröst,
  Mamma är alltid mamma, fast man blir äldre;)
  Tänker på dig och familjen❤️❤️❤️

  Massor med styrke kramar till dig och din familj❤️❤️

  Svara
 • Massa kramar ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh Hannah, du beskriver din kärlek till lilla Stig så vackert att tårarna rinner. Det gör så fruktansvärt ont att förlora sin hund.. jag kramar mina två voffsar lite extra ikväll och skickar varma tankar till dig ❤️

  Svara
 • Tårarna rinner när jag läser vad du skriver. Beklagar djupt din sorg. Så fasansfull upplevelse. Som hundägare vet man hur mkt kärleken till ett djur betyder framförallt om det finns andra tidigare sorger. Ta hand om dig. Kram

  Svara
 • Styrkekramar ❤️

  Svara
 • Så väldigt tragiskt att måsta vara med om detta och se olyckan. Jag förstår att en massa annan sorg nu också kommer upp. Skönt för dig att bli omhändertagen av din mamma.

  Om ni i framtiden bestämmer er för att skaffa en ny hund tipsar jag om att adoptera en. Det finns så många hundar i Spanien som behöver ett hem och någon att bli älskad av.

  ❤️❤️

  Svara
 • Så underbart fint inlägg som du skriver som avsked till din älskade hund, söta, fina, ljuvliga Stig! Tro inte, att din reaktion över det som hänt, visar på svaghet. Nej, det visar en enorm styrka och reagera precis så kraftigt som en olyckshändelse som denna måste få göra. Mitt i all förkrossande sorg finns arbetskamrater, din man, som tar hand om barnen och låter dig leva ut din sorg och smärta, din syster och mamma, som ser till att ta hem dig för att landa och vila i det fruktansvärda som hänt. Du kommer att gå stark ur det här. Och som du skriver, Isak tog emot din lille rufsige vän med öppna armar! Ta hand om dig, du kommer att läka!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ❤️ förstår din sorg och chock men varför flyr du från barn, man och hem?

  Svara
 • Men varför frågar du så dumt?? Håll tyst vill jag bara säga till dig..

  Svara
 • Sluta. Bara sluta. Hon flyr inte. Hon behöver komma bort. Ingen kommer ta skada av det. Snarare tvärtom.

  Svara
 • ❤❤❤❤❤

  Svara
 • Stor varm kram till dig <3, jag grät massor när jag läste din berättelse

  Svara
 • Så fruktansvärt sorgligt❤️ Känner så innerligt med er sorg❤️ Kramar om…..

  Svara
 • Hade så gärna velat ge dig en varm kram!
  ❤️

  Svara
 • Är så ledsen för er skull!! Har själv en hund och vet hur mycket man älskar dem! Är säker på att Stig myser med Isak nu❤️❤️
  Massor av kramar från Nina

  Svara
 • Kära Hannah, jag har följt dig och din fina familj sedan du var gravid med Liv men aldrig kommenterat. Men nu vill jag skänka alla styrkekramar jag kan till dig i denna ohyggligt grymma och svåra stund. ❤️❤️❤️❤️
  Vi har förlorat två kaniner och jag trodde aldrig att jag skulle bli så fäst vid dem men jag var helt förkrossad när de oväntat lämnade oss, så jag känner verkligen med dig.
  Vill också säga att du skriver så fint och din blogg är verkligen inspirerande! Jag är också mamma och fru i ”mina bästa år” och känner igen mig i mycket av din personlighet med oro som du skrivit om. Att man alltid ”tror det värsta” osv. Därför har du inspirerat mig mycket och jag tycker att du är så modig som trots oro för barnen vågar t ex flyga själv på resor osv.
  Stor och varm kram!

  Svara
 • Är så ledsen för er skull, vet hur fruktansvärt ont det gör…..obeskrivligt. Finns egentligen inga ord till tröst i den sorgen, men ville bara säga att vi är flera som haft samma upplevelse, så ni är inte ensamma i att drabbas av det orättvisa i att få sin älskade vovve överkörd. Ibland händer eländes olyckor som är utanför vår kontroll och vad än man gör eller skulle ha gjort så händer det ändå. Tänker på er! Styrkekramar!

  Svara
 • Ñär vår kära vovve fick cancer och fick somna in valde vi att snabbt köpa en ny hund. Ingen kunde ersätta vår älskling men vi fick någon ny att fokusera på. I morgon skulle han fyllt 12 år och det firar vi men vi har en tjej som fyller 5 år. Råder er att skaffa en ny kompis. Det lindrar smärtan lite grann.

  Svara
 • Beklagar så oerhört jätte mycket
  Tårarna sprutar när jag läser detta. Skickar över styrka till er. Beklagar ❤️

  Svara
 • Alla vi som läser här har sett den kärlek Stig fått av er och gett tillbaka. Så ofattbart sorgligt och hemskt det som hänt. Men vad skönt att han hade ett så fint liv och att han och Isak nu har varandra. Ni fyllde Stig med er kärlek och sedan får han lämna den till Isak. Vilken fin tanke ❤️ Ta hand om dig och låt ditt varna hjärta få brista en stund. Kramar.

  Svara
 • Tårarna rinner ner för mina kinder…..av sorg, för er fina Stig och för dig och din familjs skull.

  Har själv en liten vovve på 11 år så vet exakt känslan du beskriver. Han är en av oss lika stor del i vår familj som alla vi andra.

  Skickar dig massor av styrkekramar❤️

  Svara
 • Så fruktansvärt all kärlek till dig och din familj, ta hand om varann❤️

  Svara
 • Massa kramar till dig! Kände enorm smärta när jag läste ditt inlägg och nu rinner tårarna! Jag vet tyvärr hur det känns att förlora en älskad fyrbent vän. All styrka till dig!

  Svara
 • Men åååå tårarna sprutar här nu!! Herregud vad fint skrivet. Vilken sorg. Jag är så ledsen för eran skull Hannah. Från hjärtat.
  Detta var din finaste text nånsin o jag har hängt här inne sedan du startade bloggen.
  Ta hand om dig nu så tar Isak hand om Stig uppe i himlen. Kram / Therese

  Svara
 • Usch så hemskt, jag lider med dig ❤️❤️❤️

  Svara
 • Så himla sorligt! Styrkekram till er ❤

  Svara
 • Finaste finaste Stig. Fy sicken berättelse du delar med dig av, började gråta när jag läste. Men så fint du skriver om din fyrbenta vän. Dom fyller en med så mycket kärlek. När dom lämnar oss fattas man all kärlek.

  All kärlek till dig, ta hand om er och håll lilla Stig vid liv med era minnen och er kärlek.

  Kramar från Linnéa

  Svara
 • Jag gråter när jag läser om er fina Stig! Jag förstår din kärlek till denna lilla vovve. Jag har själv en liten hund, skulle det hända henne någonting så vet jag att jag skulle dö av sorg!
  Jag vet inte vad jag ska säga… men han fick som du skrev ett lyckligt liv tillsammans med er. Jag är säker på att han är väl omhändertagen i hundhimlen med alla andra fina hundar som mist sitt liv på jorden.
  Stor kram

  Svara
 • Kram kram kram kram kram♥♥♥♥♥♥

  Svara
 • All styrka och kärlek till hela familjen men framförallt till dig Hannah! Det var INTE ditt fel!! Kram. ❤️❤️❤️

  Svara
 • Finaste Hannah & familj,
  Alla kramar som finns till er. Oerhört tungt att förlora någon man älskar, både människa och husdjur.
  Stig och Isak får tillsammans vaka över er nu från sin himmel.
  kram

  Svara
 • Kära du..
  Så oerhört fint du visa din kärlek. Ta hand om varandra.
  Kramar till er.

  Svara
 • Åh vad ledsen jag blir för er skull! Gråter när jag läser ditt inlägg…han var älskad och är på en fin plats nu med det är jag säker på! Kramar ❤️

  Svara
 • Åh Hannah, SÅ SÅ fruktansvärt! Jag är så ledsen för din och din familjs skull. När jag läste på bloggen i fredags, blev jag så illa berörd och det har malt i mitt huvud hela helgen och att läsa ditt gripande inlägg om olyckan här, usch hjärtat snörper ihop, att du skulle behöva se allt detta….kan inte ens föreställa mig. Absolut inget du kunde hjälpa utan en hemsk olycka! Usch vad orättvist! All styrka till dig Hannah och hela familjen❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Beklagar förlusten ❤️ Tårarna rinner för er skull

  Svara
 • Fina Hannah, din sorg berör mig så djupt. Ett sånt fruktansvärt trauma.
  Låt den stora sorgestenen i ditt hjärta med tiden slipas till en diamant med all kärlek och fina minnen som du fick med tiden med Stig.
  Jag önskar dig en vila från din sorg och att du en dag kan öppna ditt hjärta och ditt hem för en ny fyrfota vän. Inte som ersättning för lika lite som man kan byta ut en person mot en annan , kan man byta ut ett hund. En ny vän som ger och att ge gränslös kärlek utan krav , både för dig och de dina
  Många kramar

  Svara
 • Åhhhh stackars stackars er❤️❤️❤️Jag gråter när jag läser och lider nåt fruktansvärt med er❤️Älskar verkligen djur och har själv hundså tragiskt och olyckligt!!! Men de är så snabba våra små älskade fyrbenta vänner❤️All kärlek till er och massa massa tröstekramar❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Ååå Hannah… så gripande skrivet… Tårarma rinmer och jag lider med dig… Har själv en hund (min första) och ja den kärleken är villkorslös… Så fruktansvärt!!! Många kramar Sarah

  Svara
 • ❤️❤️

  Svara
 • Älskade fina Hanna❤️ Önskar jag kunde skriva något som hjälpte din sorg! Var nära din kära familj och gråt ut din sorg jag tror det hjälper. Skickar många värmande kramar till dig!

  Svara
 • Så starkt, sorgligt och gripande. Tack Hannah för din vackra, beskrivande skildring av den djupaste sorg och förtvivlan. Jag önskar dig allt gott och lider med dig. Varm kram och all styrka till dig och hela familjen.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Så otroligt sorgligt. Jag gråter när jag läser. Nu får fina fina Stig träffa Isak och busa och springa mellan hans ben uppe i himlen.
  Styrkekramar i massor från mej.

  Svara
 • Tårarna bara rinner av din berättelse. Beklagar den stora sorgen.

  Svara
 • All kärlek till dig och familjen !

  Svara
 • All kärlek till er, beklagar sorgen❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh fina fina du! Mitt hjärta brister för er! Massor av styrkkramar till dig! ❤

  Svara
 • Stackars stackars dig!! Jag gråter och gråter och känner din smärta via dina ord. Gråt och vila.
  Varma kramar

  Svara
 • Åh Hannah ♥️ Stackars dig och din familj och er fina Stig Tårarna rinner när jag läser det du skrivit…vilken sorg och saknad…skönt att du har en omtänksam familj. Tänker på dig och din familj ♥️♥️♥️
  Många styrkekramar

  Svara
 • Svara
 • Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Åhhh finaste Hannah största kramen till dig och kärlek i massor❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Tårarna rinner för jag känner din smärta. Jag har varit med om det samma och smärtan är obeskrivlig.
  Kära Stig nu är hundhimlen en stjärna starkare, där finns ingen smärta eller sorg. Där är han med dig varje dag, det vet jag. ❤️

  Svara
 • Åh vad jag grinar när jag läser! Skickar styrka och kärlek till er ❤️

  Svara
 • Gud vad jag gråter när jag läser din text Hannah ❤️ Vilken oerhörd sorg.

  Svara
 • Åh nej, älskade Stig…älskade du.. ❤️❤️❤️❤️ Beklagar verkligen ❤️❤️

  Svara
 • Fina Hannah jag tänker på dig/er! All värme och till er skickar jag ❤️❤️❤️

  Svara
 • ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  Svara
 • Så fruktansvärt för dig att behöva vara med om detta. Jag blir så ledsen och berörd för din skull. Ta hand om dig finaste Hannah❤❤❤

  Svara
 • Känner så otroligt mycket med dig! Hur svårt det är att behöva säga hejdå till sin hund, han vet hur mycket du älskade han och han kommer alltid att vaka över dig! Din skyddsängel!

  Svara
 • Så ofantligt sorgset och jag beklagar verkligen Hannah.
  Ta hand om dig! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Usch vad fruktansvärt!! Stora varma kramar ❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh fina Hannah…❤️ All kärlek till dig och din familj. ❤️❤️❤️

  Svara
 • Mina tårar bara rinner, så fruktansvärt hemskt!! Så fint berättat av dig! Varma kramar till dig och din familj! ❤❤

  Svara
 • Hannah, jag känner med dig och familjen. Har fått fatta beslut om att låta 2 fyrfota älsklingar att lämna fruktansvärds beslut men det har aldrig varit pga olycka utan åklder el sjukdom men sent i livet. Tror att din chock är dubbel för att det var olycka, det kan man aldrig förbereda sig på. Att höra tassarna, eller se dem i ögonvrån hänger i länge. När vi fick låta vår vackra Jazz somna in så hade vi ändå hans ”bror Coasty på 6 mån men saknade Jazz ändå otroligt mycket. Tiden läker, jag lovar även om det inte känns så just nu. Låter kanske konstigt men fundera över om ni kan ta hand om en annan hund, valp eller omplacering. Inte som ersättning, för du kommer aldrig glömma stig men som kan sprida glädje och få ge kärlek till. Stor kram

  Svara
 • Att förlora sin bästa vän och säga farväl är det svåraste jag själv varit med om. Vet precis hur Du känner och vilken enorm smärta och saknad han lämnar efter sig. Ta hand om dig/er och tillåt dig att sörja. Skickar massvis med styrkekramar

  Svara
 • Beklagar ❤
  Vilket litet fjuttigt ord, men jag kan tyvärr inte göra eller säga mer
  Tårarna sprutar…jag känner såå med dig, Kram fina Hannah!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️❤️❤️ Styrkekramar till dig och hela din familj.. så tragiskt

  Svara
 • Fina fina Hannah!! Fy fasen vad livet kan
  vara orättvist. Jag sörjer verkligen med dig, gråter när jag läser din text. Men bara ut med sorgen låt det göra ont, gråt tills det inte finns tårar kvar, var med din älskade mamma o syster, omfamnas i den styrka ni har till varandra.Du fina människa du kommer ur det här med. Det sägs att vi i livet tilldelas händelser som vi är förmögna att klara av. Er familj har varit med om mycket men ALLTID tagit er ur sorgen inte låtit den ta över och det är STYRKA och mycket tack vare er kärlek och omsorg till varandra!! Ta hand om dig du fina godhjärtade människa! Massor med styrkekramar till dig från mig❤

  Svara
 • Så sorgligt och ledsamt ♥️ Jag beklagar verkligen… så orättvist! Stackars lilla älskade Stig.
  Djur är människans bästa vän♥️♥️ Han hade ett kort med underbart liv i eran familj, det bästa ett djur kan ha.
  Ta hand om dig! Kramar

  Svara
 • Kärlek och styrkekramar till er ❤❤❤

  Svara
 • Jag beklagar så innerligt din (er) sorg. Att mista sin älskade vän får hjärtat att brista. Jag vet så väl. När du är redo så kommer du att kunna le åt de fina stunderna. Om än med tårarna rinnande. Våra djur vet så väl att de är älskade ❤
  En vacker text om din starka sorg.

  Svara
 • Så sorgligt, mina tårar flödar när jag läser. Såg hur älskad han var och så mycket kärlek han fick i er familj. Mina tankar är med er i sorgen. Kramar

  Svara
 • All kärlek och tröst till dig/er i denna svåra stund. ❤️

  Svara
 • Så fruktansvärt tragiskt o sorgligt .. har själv hund o förstår exakt va du menar… styrkekramar i massor ❤️

  Svara
 • Tårarna rinner när man läser.Så fasansfullt. Förstår din reaktion till fullo och så klokt att åka för att få lite avstånd.
  Har fortfarande svårt att hålla tillbaka tårarna när jag tänker på min hund som avlivades för flera år sedan och det tror jag många djurägare känner igen sej i.
  Varma kramar/ Mia

  Svara
 • All kärlek till er❤️

  Svara
 • Kram ❤

  Svara
 • Alla förluster är så hemska och jag blev mycket rörd av att läsa detta. Inget man säger kan ju väga upp men sänder tankar och kärlek iaf ❤️

  Svara
 • Åh, beklagar verkligen! ☹️

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Ja, som du säger, han fick ett väldigt fint liv och både var och är högt älskad!
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Åh vad tårarna rinner då jag läser din text… Så otroligt sorgligt! Tänker verkligen på er nu! ❤️❤️❤️ Massor med kärlek och styrkekramar fina du!

  Svara
 • All kärlek och styrka till dig och familjen!
  ❤️❤️❤️

  Svara
 • Ett väldigt varmt farväl❤️En olycka sker så lätt! Inte ditt fel alls. Stig fick en fin början på jorden med er och nu en fin fortsättning i himmeln med Isak. Så älskad❤️

  Svara
 • Jag gråter med dig Hanna,jag vet hur det känns.

  Svara
 • Fy fasssikken vad hjärtskärande…❤

  Svara
 • Många kramar ! ❤️❤️

  Svara
 • Så starkt sv dig att berätta om hur du känner och dela med dig. Jag gråter av både kärlek och sorg. Tack snälla för att du delar med dig. Isak kommer att bli överlycklig.

  Svara
 • Vi gråter med er❤❤❤

  Svara
 • Så sorgligt
  Tänker på er❤❤❤
  Kram

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️ Fina Stig, tur han hade en så underbar familj. All kärlek. Tycker hjärtesorgen lättar lite om man får hålla i ett nytt litet oskyddat liv. Satt länge med nyfödda systersonen I famnen efter att jag vart tvungen att ta bort min första hund…

  Kram till dej Hannah o din familj ❤️

  Svara
 • Många kramar till er ❤❤❤

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • ❤❤

  Svara
 • Lider med dej Hannah, måste vara en hemsk upplevelse. Men lilla gulliga Stig fick ju ett så fint liv hos er. Hoppas du orkar återvända till livet igen. Varma kramar till dig och din fina familj.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Jag gråter med dig för jag vet precis hur det känns. Vet att man inte får säga så, men nu gör jag det ändå. Sorgen efter en hund är stor, oändlig och smärtsam. Jag fick säga hej då till min hund för 3 månader sedan och det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Gråter, skriker men försöker tänka positivt. Hon och Stig har gått över regnbågsbron. Har du läst den dikten? De har det bra, det måste vi tro. Men usch det är så sorgligt, hemskt och tomt. Skickar styrka och kramar till dig i denna svåra tid. Kram ❤️

  Svara
 • Jag gråter och gråter… Tack Hannah för att du så utlämnande starkt och modigt delar din smärta med oss. Jag tänker på när min älskade katt somnade in och jag inte vågade vara där för honom i hans sista stund i livet. Rädslan var för stor. Bär sådan skuld för det än idag många år senare och sorgen och saknaden är fortfarande väldigt närvarande när jag tänker prå honom. Önskar att jag hade kunnat ge honom ett lika tryggt, kärleksfullt farväl som du gav Stig. Tack för att du är du och låter ditt hjärta vara så öppet och sårbart. Det berör mig djupt. Jag känner din stora kärlek i varje ord du skriver.

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Älskade vän. Gråter när jag läser. Har mist tre husdjur och tror mig veta hur du känner dig. Kan bara skicka kramar till dig och familjen.!

  Svara
 • Gråter när jag läser din ledsna och fina text. Var själv tungan att ta bort mig hund efter 14 år vid min sida, men där var det ålderns som tog ut sin rätt, men ändå så svårt ögonblick.

  Svara
 • Usch, usch…vad sorgligt att läsa.
  Tårarna trillar.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Ååh, jag gråter med dig/er….massor med kramar till er alla!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Tårarna rinner när jag läser.. Massa kramar kramar till dig ❤️

  Svara
 • Finaste Hannah o Stig❤️ Finns inga ord som på ngt sätt kan lindra det som du/ni går igenom nu……verkligen sååååå ledsen för er skull O jag förstår verkligen vad du menar med när du skriver ”en hunds kärlek…..så ovillkorlig”. Jag känner verkligen med dig❤️❤️❤️
  Puss o kram hela dan❤️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Gråter när jag läser….
  All styrka till dig ❤
  Att mista sitt djur är att mista en familjemedlem.
  Kram

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Jag gråter ❤❤❤

  Svara
 • Exakt samma sak hände mig förra året. Vår 1 år gamla hund blev överkörd framför ögonen på mig. Total chock!

  Svara
 • All styrka åt er❤️

  Svara
 • Jag beklagar verkligen er sorg .Vilken hemsk upplevelse för er .Han fick dock ett väldigt fint och kärleksfullt liv i er fina familj .Men en olycka rår ingen på så ha inte dåligt samvete det var en olyckshändelse ..Skönt för dig att få söka stöd hos din fina mamma tills du ör starkare igen .kram från Mona som uppskattar dig och din blogg mkt ❤️

  Svara
 • Jag lider och gråter med dig, jag förstår hur du känner dig. Jag älskar djur och har tyckt så mycket om att se alla bilder på Stig. Tänker på dig. Kram Elisabeth,

  Svara
 • Men så fruktansvärt och sorgligt! Tänker på dig och din familj! Tillåt dig att vara svag och bli omhändertagen!

  Svara
 • Hannah vad du kan beskriva sorg levande. Jag gråter med dig när jag läser vad du skriver. Du har ett hjärta av guld. Kram till dig låt nu mamma och syster ta hand om dig ett tag och var precis så ledsen som det behövs. Bilden på dig och Stig är hjärtskärande vacker. Mitt hjärta fylls av kärlek när jag ser dig och Stig tillsammans. Kram till dig.

  Svara
 • Fina Du! Jag har känt med dig sedan igår när jag läste om att Stig förolyckats, det gör så ont och inga ord kan trösta nog! Vill iallafall skicka mitt varmaste deltagande med kärlek & kraft Stig var så älskad och kunde inte haft ett bättre hundliv, nu behövdes han någon annanstans! Jag har haft en hund som gjorde likadant och jag skrek Nej men han fortsatte ut i gatan, jag blev paralyserad och sen hysterisk! Jag har läst att hundar har kortare liv för att de lärt sig livets största gåta att älska & förlåta, känn sinnesfrid med det och all kärlek & lycka ni hade tillsamman!
  Kram!

  Svara
 • Älskade Hannah! Jag gråter och känner din smärta i hela min kropp. Så fruktansvärt hemsk och sorglig läsning. Det finns ingenting att säga..
  Spring på de evigt gröna ängarna och vifta på svansen Stig tills du återser din matte där uppe i himlen, för dig dröjer det bara någon dag, för din matte väntar långa dagar och nätter av sorg och saknad innan ni ses igen. Kram!! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Tårarna rinner av känsla o kärlek , kan känna din äkta kärlek o smärta genom dina ord❤️Tittar på familjens fyrbenta medlem o kan föreställa men ändå inte den fruktansvärda känslan du går igenom❤️All kärlek o styrka till dig, förstår inte vissas konstiga inställning till varför smärtan av en fyrbent familjemedlems bortgång skulle vara enkel? Man älskar o delar sin vardag med dom likaväl som resterande familj ., styrka o kärlek till dig, du fixar detta med.. hoppas du kan hitta styrkan i att skaffa en vovve till❤️Varma kramar

  Svara
 • Beklagar ❤️

  Svara
 • Stor varm kram❤️ Tårarna rinner och jag blir så ledsen att ni förlorat er Stig.

  Svara
 • Grät så tårarna sprutade,så fruktansvärt tragiskt. Har själv hund och går ibland och tänker hur vi ska klara det när han en dag går bort. Men på detta vis, vilken mardröm. Ni som flyttade till paradiset så händer detta,finns inga tröstande ord i detta läge. Bara sorg och smärta. Så bra att du kunde åka hem till mamma. Du har en underbar man som håller ställningarna. Och som du själv säger, barn sörjer på ett annat sätt. Vi vuxna ältar.Tänk om jag inte hade….osv. Många styrkekramar till hela familjen i er stora sorg efter lilla Stig <3

  Svara
 • En så otroligt rörande beskrivning.. jag grät som ett barn när jag läste. Fine Stig. ❤️ Du älskade den hunden, Hanna och skulle därmed aldrig utsätta honom för fara medvetet. En olycka är precis som det heter en olycka. ❤️

  Svara
 • åhh kära vännen beklagar din stigs död <3 Han va så fin <3 kramar om

  Svara
 • Hanna❤️
  Måste bara skriva till dig! Vet sååå väl din känsla nu o det är hemskt! Förlorar två älskade hundar och det är så jobbigt. Vår förra hund blev bara ett år…det va verkligen en ”one in a lifetime” hund, han blev sjuk o vi utredde honom utan svar, drygt två veckor efter första symtom skulle han in på en röntgen…äntligen skulle vi få svar o kunna sätta in behandling…det blev inte så. Istället ringde veterinären o sa att han hade 5% lungkapacitet kvar o vi hade inger val….blev precis som du helt paralyserad….efter att vi sagt hejdå o han tog sitt sista andetag rusade jag ut på parkeringen o skrek rakt ut. Fruktansvärd sorg o vrede. Varför vår fina unga hund??!!
  Vår lilla dotter o han va som ler o Långhalm o hon sörjde honom verkligen trots att hon vara va knappt tre då men som du skriver, barn sörjer annorlunda!
  kan fortfarande sakna o fundera på hur det hade blivit om vi fått ha honom längre . Tiden läker inga sår, ser tiden mer som ett plåster som skyddar mer o mer ju längre det sitter på, ibland ramlar det dock av o såret gör ont igen. Nu kan jag minnas o prata om honom utan sorg men kommer alltid ha honom djupt i mitt hjärta❤️ Varma tankar o kramae till dig o hela familjen❤️

  Svara
 • Livet kan verkligen vända för en på en sekund. Läste just nu om att Stig inte är med er längre kroppsligt. Tårarna bara rinner på mina kinder. Vi förlorade våran första vän för sju år sedan. Fick en underbar dotter en vecka efter. Nu för ett år sedan kom Zingo till oss. Han är mattes följeslagare till 100% precis som du beskriver din kille Stig. Dottern har fått en ”lillebror” som hon ÄLSKAR över allt. Min make är en stolt två ”barns far”. Den kärlek som våra fyrbenta vänner ger oss är så kravlös. Ska nu gå ut i mörkret med min golden kille det blåser och regnar, men vad fanken gör det? Livet är för kort för att störa sig på det som man inte kan påverka. Zingo undrar vad det är med matte/mamma nu, borrar ner mitt huvud i hans päls. Önskar dig och din familj verkligen det bästa mitt i denna smärta och tomhet. ALL kärlek till er❤❤❤

  Svara
 • Läser din fina gripande text igen och gråter igen…
  Stor kram till Er alla!

  Svara
 • Tack Hanna för att du är så självutlämnande. Allt ljus och kärlek över dig och de dina..Kram..

  Svara
 • <3

  Svara
 • Så fruktansvärt sorgligt! Vila i frid lilla Stig och många styrkekramar till dig Hannah! ❤❤

  Svara
 • Beklagar verkligen din sorg Hannah! Har följt din blogg i några år och tycker du verkar vara en så genuin och fin person. Genomsnäll och godhjärtad. Det lyser igenom i dina ögon. Sänder massa goda tankar till dig och din familj i det svåra ❤️

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Hanna min vän. Jag läste nyss om det. Jag beklagar så er sorg. Det är fruktansvärt. Tro mig. Jag vet. Jag hade ju en liten valp förra året i två veckor innan hon bröt benet och sen bröt hon andra för att till sist bryta en gång till. Benskörhet. Det var fruktansvärt!! En liten hundvalp ska inte behöva råka ut för sånt!! Jag minns också skriken vid varje benbrott. Usch. Jag mår så dåligt än över det trots att vi har ny vovve. Men det sitter kvar. Ärret är kvar även om man går vidare. Jag vet hur du känner. Det är hemskt. Vi måste tänka att de är på en bra plats nu med ingen smärta. Stig och min lilla Fanta springer säkert runt och leker nu. Jag finns här om du vill prata. Kram. Ber för dig.

  Svara
 • Tårarna bara rinner ner för kinderna när jag läste detta Så otroligt sorgligt. Fina lilla Stig. Och fina du Hannah! Vet att det kanske känns orimligt nu, men så småningom kommer ni kunna se tillbaka och minnas det fina. Han fick ett underbart liv hos en kärleksfull och varm familj. Kort men lyckligt liv. Och han kommer alltid att vara med er. Du gjorde vad du kunde för att försöka rädda honom. Vad du än gör, så ta inte på dig någon skuld. Skickar massa styrkekramar till er ❤️

  Svara
 • Fruktansvärt! Jag sörjer med dig! ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • ♥️♥️♥️ Kram till dig och familjen

  Svara
 • Många kramar till er i sorgen ❤❤

  Svara
 • Jag är så ledsen för er skull❤️❤️❤️

  Svara
 • Beklagar sorgen ! Usch vad hemskt och traumatiskt att behöva bevittna sitt älskade husdjur bli påkörd.

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Mina tårar rinner när jag läser detta.

  Svara
 • Så fruktansvärd ledsamt, så ont det gör, så skyldig man känner sig, men det lägger sig, för mig och min man lade sig sorgen även om den aldrig försvinner, att skuldkänslan finns kvar, men udden av den liksom domnar bort.Som du förstår fina Hannah har vi varit med om något liknande, bara det att det i vårt fall var min man som körde på vår hund, (vår Rambo klarade sig inte heller pga kraftiga inre skador) i ett obevakat ögonblick, den sorgen, ilskan, och hur man skrek själv i smärta och känslan av maktlöshet!!

  Tänker på dig, Er i Er sorg, som obönhörligt tar fram vår egna i ljuset. Ta hand om dig, kram!!

  Maria G <3

  Svara
 • Sov i ro Stig

  Svara
 • Kärlek till dig Hannah vet att det här låter konstigt, men när det gått ett tag skaffa dig en ny hund
  den kan aldrig ta Stigs plats, men läka dina sår lite med kärleken du får av honom (henne) jag lovar
  har själv alltid haft djur till 16 när vi bestämde att nu får det vara stopp, men mina tre döttrar har alla
  hundar och en har även katter så jag får min dos av kärlek ändå. Älskade vän lider så med dig vackra Stig
  men som du själv säger vilket liv han hade kärlek till tusen och nu har Isak en vän hos sig tänk så kramar
  om dig vacker och hoppas solen snart lyser över din själ igen <3

  Svara
 • Så fint skrivet. Stig hade ett bra liv, han var älskad! Att förlora en hund är så hårt, låt det ta tid att sörja. Kram❤️

  Svara
 • ❤️ kärlek till dig och familjen! Kram

  Svara
 • Stackars fina lilla du och Stig var lyckligt lottad. ❤️ Han värmer Isak nu. Ni finns i mina böner. Tårarna droppade ner min mobil… tycker så synd om er….

  Svara
 • Många kramar till dig och din familj Hannah. ❤❤❤

  Svara
 • Snälla Hannah så sorgligt och vackert skrivit jag gråter sällan men detta fick mina tårar välla ut och droppa ner på mitt knä. Lilla lilla Stig❤kram ta hand om er

  Svara
 • Massa styrke kramar till dig och din familj❤️❤️❤️

  Svara
 • <3

  Svara
 • Många många kramar till dig & familjen ❤️. Det är väldigt tungt att förlora en familjemedlem. Oavsett antal ben.
  Kjamar från Jenny

  Svara
 • Det finns en bro,regnbågsbron, som förbinder himlen och jorden.När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom regnbågsbron.Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra vänner leker tillsammans hela dagarna.Där finns vattendrag me friskt vatten, massor med mat och solsken som håller de varma,.De gamla och sjuka djuren blir unga och friska igen, precis som vi minns de i våra drömmar.Djuren är glada och lyckliga,men de saknar någon som betyder mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer då en av de stannar upp och tittar bort i fjärran.Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset,Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar.Ni möts i en omfamning som varar för evigt.Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.Sedan korsar ni regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas

  Svara
 • Kärlek till er alla i familjen <3 Stig var ju så otroligt älskad av er från första stund! Tror jag vi alla har känt som följer er här. Kramar

  Svara
 • Finner inga ord just nu, är bara så väldigt ledsen för er skull❤️

  Svara
 • Kära Hannah!
  Känner med dig och familjen. Vet hur det är att mista en älskad familjemedlem.
  Det har varit under helt andra former med ålder och sjukdomar, men väldigt jobbigt att ta beslut när det är dags.Måste ju såklart vara oerhört
  jobbigt när det sker så dramatiskt och hastigt! Vet att du varit en så go och bra matte för Stig.
  Försök att finna kraft och stöd i det.
  Mina varmaste kramar Charlotte

  Svara
 • Massor med kramar till er ❤️❤️❤️

  Svara
 • Finns inga ord som hjälper idet du går igenom just nu ❤️
  Sörj o ta hand om dig. Kärlek o tankar till dig ❤️

  Svara
 • Hej fina Hannah ❤️❤️Önskar jag kunde göra nåt för dig❤️Blir så oerhört ledsen av att se och läsa det du skrivit.skickar all styrka till dig som finns❤️❤️Kramar från mig❤️

  Svara
 • Skriver aldrig något här men jag vill skicka styrkekramar! ❤️

  Svara
 • Finaste Hannah,
  Vilken ohygglig smärta att bära.
  Dina ord skär rätt in i hjärtat.
  Önskar jag kunde bära en del av din sorg.
  /Pia

  Svara
 • Din kärlek och sorg är hjärtskärande. Var rädd om dig.

  All kärlek och styrka till dig och din familj.

  Svara
 • Åh kära Hannah
  Jag sörjer med dig. Din beskrivning visar hur mycket du älskar din Stig SÅ OÄNDLIGT MYCKET. Han kände det in i det sista.
  Så fin bild på er två som Peter tog. Stig kunde inte haft ett bättre liv med dig och din familj. Många kramar från mej.

  Svara
 • […] har Hannah skrivit ett inlägg som förklarar vad som hände när hennes lilla vovve var med om en olycka och jag blir alldeles […]

  Svara
 • Skickar en massa styrkekramar och tankar..

  Svara
 • ❤❤❤❤❤❤

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Varma kramar❤️

  Svara
 • Kram❤️

  Svara
 • Värsta jag någonsin hört, fyfan vad jag tänker på dig. Sitter här och storgråter <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Jag beklagar verkligen sorgen! det var ett så starkt inlägg, jag känner verkligen din smärta genom orden.. vila i frid, lilla Stig ❤

  Svara
 • ÅÅÅÅ jag lider så med dig! Kom precis hem och har lämnat min älskade hund på trimning i ca 6 timmar och kände då tomheten av att inte ha han runt mina ben hela tiden. Tänkte på dig/er och förstår att det måste kännas så hemskt att man inte ens vill tänka tanken.
  All styrka dig dig. Kram!

  Svara
 • Men åh, tårarna rinner. Kan inte ens föreställa mig din smärta.
  Jag kramar extra hårt på min hund idag. Stor kram och massor med kärlek till dig och din familj <3

  Svara
 • Dina ord får tårarna att rinna och jag upplever smärtan från när jag miste min hund i glykosförgiftning.Dessa oskyldiga fina djur.Ta hand om dig,ge dig tid att sörja ordentligt.Kramar ❤️

  Svara
 • Å lilla, gulliga, söta Stig – du skriver så fint, Hannah, så jag som inte känner varken dig, din familj och Stig förutom via bloggen – sitter och gråter med tårar som strömmar ner över kinderna – känner så med dig och familjen – och kan lätta sätta mig in i situationen om något skulle hända min familjs älskade katter, Polly och Lakrits – ta hand om dig och värm dig i kärlek o omtanke från dina nära och kära!

  Svara
 • Åh-tårarna rinner när jag läser ditt inlägg. Ni har gett Stig ett fint och lyckligt liv. Han har haft ett underbart liv med er. Nu fortsätter han leva på andra sidan i sällskap med Isak. Stor kram till dig fina Hannah. Ord är överflödiga men delar din smärta och sorg.

  Svara
 • Kära Hannah!

  Jag vet hur det känns att mista någon man älskar och det gör så ont men jag kan bara beklaga det tragiska och sända dig massor av kärlek och bamsekramar.
  Så bra att någon tar hand om dig i denna svåra stund.

  Bamsekram Iréne

  Svara
 • Helt fruktansvärt. Kan inte ens föreställa mig hur det känns. Skickar massor av kärlek till er. <3 Kramar Jessica

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Ta hand om dej Hannah nu❤️ Jag vet hur det är att förlora sin pälsälskling, sorgen är stor o brutal. Stor varm kram ❤️

  Svara
 • Skryrkekramar till dig och din familj fina Hannah…

  Svara
 • Kära, kära du…..
  Jag känner inte dig, eller Stig… Men tårarna trillar på mig också över din lilla älskling. Lider så med dig, med er. Man kan älska sitt djur nästan, men bara nästan lika mycket som sina barn. Villkorslös kärlek bidrar människans bästa vän med.
  Tusen kramar till dig

  Svara
 • Åh nej! Beklagar sorgen! Det är så otroligt tungt att mista sin bästa vän. All styrka till dig och familjen.

  Svara
 • Svara
 • Tusen kramar och tankar till er !!!!

  Svara
 • Usch stackars er , gråter när jag läser detta.
  Massor med kärlek till er<3

  Svara
 • Förlorade min älskade tjej för en månad sedan. Jag är likt du i en bottenlös sorg. Jag hoppas att det blir bättre med tiden. Men en sak jag är säker på är att kärleken alltid kommer brinna starkt inom en. Stig visste att han var älskad och hans kärlek till dig kommer du alltid bära med dig ❤️

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag är så ledsen för din skull, tårarna rann när jag läste det du skrivit. Jag beklagar din sorg och sänder dig massa kärlek och styrka. Jag blev så kär i Stig från första början. Det är så orättvist. Men en olycka kan man inte göra något åt. Jag tänker också att Isaac tar hand om Stig ♥️
  Kärlek kramar Kim.

  Svara
 • Jag lider verkligen med dig. Man har dom tils låns. Allt kan hända. Hoppas att en ny hund kan få livslång kärlek hos er.

  Svara
 • Så fruktansvärt tragiskt ångest bara fyllde mig må Gud torka dina tårar Hanna ❤️

  Svara
 • Så otroligt sorgligt!!
  Ta hand om dig, vi är många som tänker på er nu!
  Kram

  Svara
 • Så sorgligt <3 Ta hand om er <3

  Svara
 • Jag gråter så för Er…jag har själv en valp hemma som är med mig 24 timmar, som jag snubblar på och min mardröm är att man inte skall hinna med när en bil kommer vid fel tillfälle. Kram Frida/Gbg

  Svara
 • Tänker på er ❤ Vet hur jobbigt det är. Styrkekramar!!!

  Svara
 • Kära kära Hannah. Det gör så ont att läsa din berättelse. Vilken fruktansvärd upplevelse du gått igenom. Men vilken fantastisk matte du har varit för Stig och vilket härligt hundliv han har haft. Det kunde med all säkerhet inte varit bättre. Jag blev så glad när jag läste att han skulle flytta med er till Spanien vilket med all säkerhet var en självklarhet för dig/er men det hade det absolut inte varit för alla. Jag lider med dig när jag läser och önskar att du hittar kraften snart igen. Att vara högkänslig är svårt i lägen som detta men samtidigt har du älskat väldigt starkt vilket är en gåva och lycka att få uppleva.

  Svara
 • Så så hemskt!!!! Tårarna rinner och jag vet inte alls vad jag ska skriva! Styrkekramar till dig och familjen ❤️❤️❤️

  Svara
 • Tårarna rinner som en störtflod. Det finns få saker som är så äkta som ett djurs kärlek. Beklagar er oerhörda sorg, och sänder massor med varma tankar till er.
  Kram

  Svara
 • Så ledsen för er skull. Vilken fruktansvärd upplevelse. Stor kram ♥️♥️

  Svara
 • ååå lilla älskade stig <3 o älskade Hanna <3, jag vet att det gör så ont när man drabbas av djursorg.
  Oavsett om hunden dör i ålderdom eller en tragisk olycka.
  Förlora sin fyrbenta älskade vän, är olidligt. Man gråter o gråter….tårarna tar slut…Stig är uppe o leker med våran gammel hunden Ludde.

  Sörjer med er <3

  Hanna <3 skuldbelägg dig inte, inte ditt fel att det hände!!!Det var en ren olycka…sen kan jag förstå att det var förjävligt och se, hela händelseförloppet. Ryser hela jag, gråter gör jag också, för fast jag är på jobbet. Önska jag kunde hjälpa dig!!

  Var rädd om dig <3 o din familj <3 <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • tårarna faller utmed min kind
  fina hannah
  beklagar

  Svara
 • Finaste underbara lilla Stig. <3 Läste på Magdalenas blogg igår att Stig inte finns mer. Jag blev så ledsen att jag grät. Var tvungen att hålla mig gömd en stund för jag ville inte visa min man att jag grät över en hund jag aldrig ens träffat. Men det var så tydligt hur mycket han betydde för dig och din familj. Och hur mycket han älskade er tillbaka. Jag har själv hundar och vet hur mycket dom betyder för en.
  Jag är verkligen ledsen över att ni förlorat en älskad familjemedlem. Jag kan inte föreställa mig skräcken du upplevde när du fick se det hända. Så fruktansvärt. Men det är inte ditt fel. Olyckor händer tyvärr. Jag önskar att det fanns ord som lindrar. Ta hand om dig nu och låt andra ta hand om dig. Kram.

  Svara
 • Tårarna faller nedför min kind, vilken sorg. Tänker på dej och lider med dej ❤

  Svara
 • Åh jösses så sorgligt och även fint skrivet av dig Hannah! Nu gråter jag här.. och jag kan verkligen förstå hur du känner. Ta hand om dig och er! ❤️ Stora kramar

  Svara
 • åh fy vad hemskt 🙁 jag beklagar sorgen.. finns inga ord för den sorg du har.. en fyrbent är oxå en familjemedlem.. <3
  kram på dig och din familj

  Svara
 • Styrkekramar! ❤️

  Svara
 • ❤️ Stor, varm kram!
  Isak tar emot honom ❤️❤️

  Svara
 • Har aldrig kommenterat, men vill bara skicka massa kärlek och beklaga från djupet av mitt hjärta! ❤️ Har själv en liten fyrbent kille som är mitt allt! Kämpa ❤️❤️

  Svara
 • Så fint skrivet Hannah. Jag gråter. Sörj honom o gråt. Sorgen kommer att skifta o lindras. En ny hund kan bidra till läkningen när tiden är mogen. Många kramar Gunilla, 58

  Svara
 • Kramar i massor till dig och din familj <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Goda lilla Stig! Styrkekramar till dig och din familj!

  Svara
 • Så mycket kärlek i bilden på dig och din vovve Hannah och där brast det för mig och tårarna rinner men Stig fick ett bra och kärleksfullt liv. Glöm aldrig det ❤️

  Svara
 • Men herregud….tårarna bränner bakom ögonen och satt jag inte på jobbet nu hade jag stortjutit.
  Åh fy fan va hemskt…fy fan, hoppas de får tag på den jäveln som bara åkte.
  Känner något så enormt med dig i denna stund.
  Stor kram i massor å Stig tittar ner på dig och är hos Isak precis som du säger <3

  Svara
 • Hannah..vad jag känner med dig. Den sorgen för en älskad vän. Tänkte på dig/er ❤

  Svara
 • Mina tårar rinner för kinderna hejdlöst.. Jag känner smärtan genom din text. Vet att inga ord i världen hjälper dig nu i din sorg. Men vill ändå skicka en kram, ingen ska behöva vara med om det. ❤

  Svara
 • Så otroligt ledsamt. Sörjer med dig!

  Svara
 • Älskade hundvän, jag känner mig dig av hela mitt hjärta, tårarna går inte att stoppa.
  önskar dig den varmaste kramen, ”din Stig” hade en fin tid med dig och din familj.

  Svara
 • Så fruktansvärt sorligt. Kan fysiskt känna din sorg, förlorade nyligen min älskade katt. Känslan när man säger farväl, att veta att man aldrig mer får sniffa på deras små huvuden, så man försöker febrilt fånga den känslan för sista gången. Det är så sorgligt. Men han visste att du var där och han var trygg i det, det är jag säker på. Nu får han det bra i djurhimlen.

  <3

  Svara
 • Åh så fint skrivet jag tänker på dig och familjen.
  Kram Charlotte

  Svara
 • Men åh så orättvist livet är… Förlora en trogen hundvän är så otroligt sorgligt o hemmet känns så tomt efteråt, man hör tassarna springa över golvet fastän dom inte är där en lång tid efteråt. Är inne på min tredje vovve o du fick mig att tänka till, kan precis som du skriver ofta bli irriterad på min toypudel som är runt mina fötter hela tiden.. dag som natt. Vägrar gå upp på övervåningen om jag inte är hemma utan ligger vid dörren o väntar. Ska inte vara sur på honom något mer utan ta vara på tiden jag får ha med honom!
  Tänker på er ❤️

  Svara
 • Så otroligt fint skrivet. Du sätter verkligen ord på känslor som en själv haft vid bortgång av vår älskade fyrbente vän. Skriver och mina tårar droppar ner på tangentbordet. Tack för att du delar med dig. Kramar!

  Svara
 • Usch här sitter jag här hemma och gråter när jag läser dina ord.
  Ja det är så hemskt att förlora en familjemedlem. Även djur blir ju faktiskt
  just det. Stor kram till dig och din familj.

  Svara
 • Har aldrig skrivit i kommentarsfältet men nu är det dags. Åh Hanna vet precis hur du mår. Jag förlorade mig älskade hund i september och det är det värsta känslan i världen. Sorgen består men på något vis förändras den till fina minnen. Men ibland kommer saknaden över mig och jag blir alldeles kall. Men så kommer jag ihåg alla de fina stunderna vi hade och på något vis så går det. Jag beslutade att göra en diamant av en del av hennes aska så snart kommer den och då ska ja sätta den på min vigselring ❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Kära du! Jag har varit med om exakt samma sak. Det är så otroligt fruktansvärt. Känner smärtan när jag läser dina ord. Tomheten som infann sig. Saknaden. Man fick dem till låns en kort, kort tid. Det finns inga ord som lindrar det onda.
  Skickar dig en stor varm kram!

  Svara
 • Så fruktansvärt, jag har tänkt på detta hela helgen, och att du fick uppleva denna tragiska olycka på så nära håll, jag ryser bara jag tänker på det… Jag undrar vem som körde bilen också… man får hoppas att han själv var så svårt chockad att han inte orkade stanna kvar. Jag hoppas verkligen att du kommer över detta och att du även får läkarhjälp. Jag vet inte om det är rätt väg att skaffa en ny hund senare, då kanske du får ångest hela tiden över att det kan hända någon olycka med den också. Styrkekramar!

  Svara
 • Åh vad ledsamt och sorgligt
  Är så ledsen för din och eran skull.
  Stig verkar haft ett fantastiskt liv hos er, fast det blev alltför kort. Han var säkert en väldigt lycklig liten hund.
  Varma Kramar till Dig❤️

  Svara
 • Käraste Du! Mitt hjärta blöder för Dig och Er! Senast härom dagen tittade jag på bilden av Stig när han så sött och prydligt sitter vid poolkanten. Såå underbart fin liten vovve! All värme i världen till Er! <3

  Svara
 • så tungt och ledsamt, tårarna rinner, Stig kommer bli mycket saknad även av oss som läser bloggen, bara du inte skuldsätter dig själv för att du inte hann rädda honom, omöjligt då detta sker på ett ögonblick. Många kör som idioter utomlands, hänsynslöst och fort. All kärlek till er. kram

  Svara
 • Så många som skriver fina saker här man blir alldeles varm i hjärtat även om det såklart är väldigt tragiskt med olyckan och Stig.

  Jag är själv en person där saker ofta går rakt in, helt utan filter. Händer det då något omtumlande, då blir min reaktion därefter; Lite Out of control monster. Så jag tycker inte det är så konstigt alls med din reaktion efter en sån hemsk olycka.
  Hoppas du mår bättre snart att du delar med dig såhär öppet hjälper alltid någon därute

  Svara
 • Fina Hannah, åh vad jag lider med dig! Har själv haft hund o vet vad det betyder. Finns inte en person som e så full av tillit, som alltid hälsar dig välkommen hem Förstår oxå att detta drar upp allt tråkigt som tidigare hänt. Önskar att du vore här så jag kunde gett dig en stor kram❤️

  Svara
 • Sitter på jobbet och storgråter! usch, detta är bara hemskt på alla sätt och vis. Lider med dig/er på alla sätt och vis.
  Vi förlorade vår älskade hund, en underbar Dvärgpinscher, endast 3 år gammal pga en elakartad tarmcancer som inte gick att operera. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Kändes som min bästa vän slets ifrån mig. kan inte ens förklara. Gråter bara jag tänker på det.

  STOR KRAM till er alla! Nu slipper han lida från alla skador i kroppen och ni kommer få ses senare igen <3 <3 <3

  Svara
 • Jag gråter med dig.. då jag själv har hund och vet hur smärtsamt det är att bli av med en fyrbent vän..

  All kärlek till dig o din fam❤️❤️

  Svara
 • Kära Hannah, tårarna rinner när jag läser detta. Så hemskt och ledsamt! Är så ledsen för er skull! Även vi läsare kommer sakna lilla Stig, han verkade vara en fantastisk vovve och vän. Stor kram! ❤️

  Svara
 • Kan inte i min vildaste fantasi förstå hur ont det gör….
  Du är en fin människa och det kunde ha hänt vem som helst.
  Gråtit med dig, så fint du skriver om Stig. Skickar alla Styrke kramar.

  Svara
 • […] vet inte om ni läst vad som hänt med Hannahs hund Stig? Det är så otroligt sorgligt och jag grät igår när jag läste hennes rader om Stig och vad som […]

  Svara
 • Fina Du! Jag lider med dig! Och gråter när jag läser ditt inlägg. <3 <3 <3

  Svara
 • Fina du!
  Tårarna rinner när jag läser. Känner så mycket med dig nu. Har varit med om älskat djur som gått bort. Gör så ont. Den kärleken är så speciell. Sänder styrka till dig.❤️

  Svara
 • Hej Hannah,

  Förstår din sorg. Har själv genomgått den. Den är fruktansvärd. Hittade en fin dikt mitt i min sorg som var så himla fin och helande. Vill dela med mig den till dig. Styrkekram. Adina

  ​Dikt – Regnbågsbron

  På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

  en bro som förbinder himlen med jorden.
  När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
  så kommer det till Regnbågsbron.

  Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner,
  så att de kan springa och leka tillsammans.
  Det finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
  och våra vänner har det varmt och skönt.

  Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör,
  de som har varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
  precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.
  Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak:
  de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

  Alla djuren springer och leker tillsammans,
  men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.
  Dess klara ögon är intensiva, nosen rycker till, kroppen början skälva.
  Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
  hans ben bär honom fortare och fortare.

  Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
  i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.
  Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
  dina händer smeker på nytt det älskade huvudet.
  Och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
  som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

  Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig skiljas mer…

  Svara
 • Underbara, fina du!
  Känner dig inte men har tänkt på dig och familjen så mycket❤️
  Det är en sån otrolig smärta att förlora en familjemedlem, vet själv❤️
  Ta hand om dig och tillåt dig själv att vara ledsen❤️Många kramar Sandra

  Svara
 • Fy det är så jobbigt,jag hade min i famnen på köksgolvet han väntade tills jag kom hem,sen tog han sista andetag när jag sa att vi vilar nu lilla gubben (Rottis på 9 år).Jag var helt förstördMen han hade haft det så bra i sitt liv,bodde på landet gick fritt det var trösten i det hela.Finns säkert någon hund i Spanien som får ett underbart liv hos er sen. Finns många hundar som behöver en ny familj

  Svara
 • Så tragiskt! Vet hur det känns att mista sin älskade lilla hund.

  Bilisterna har en alldeles för hög hastighet på denna vägen förbi där du jobbar.

  Hoppas du får må bättre snart!

  Gunilla i Cancelada

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Fina ! Hanna ❤️❤️❤️massa Styrke kramar ! Vila gråt bara vila låt din fina mamma ta hand om dig ! Jag gråter när jag läser detta så otroligt sorgligt !

  Svara
 • All kärlek till Er ❤

  Svara
 • Jag är så ledsen för din/er skull! ❤❤❤

  Svara
 • Jag lider verkligen med er Hannah ❤️Samma sak hände mina föräldrars hund för 2 år sedan. Föraren bromsade inte ens in! Han hade också slitit sig när han såg min lillebrors valp och blev glad. Är tacksam över att han dog på engång och slapp lida. Nää fy smärtan när en familjemedlem dör är fruktansvärd.

  Svara
 • Åhhhh är så ledsen för eran skull❤️❤️❤️

  Söta fina Stig❤️❤️❤️

  Svara
 • Fina Hannah jag förstår din smärta delvis för att jag är hundägare själv och delvis för jag vet hur det är med undantryckt sorg. ❤️ jag tror Stig var ämnad för Isac…tänk på det så blir din sorg lättare att bära. Det som hände var djupt olyckligt men ingens fel. Styrkekram ❤️

  Svara
 • ❤❤️

  Svara
 • Massor av styrka från norrbotten! (Y)

  Svara
 • Gråter när jag läser detta! Kramar och de varmaste tankar går till er familj! ❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Lider med dig/er. Stor kram mig❤️

  Svara
 • Det sista jag tänkte på igår kväll innan jag somnade och det första jag tänkte på då jag vaknade imorse var dig och Stig. Så ofattbart hemskt alltihopa. Skulle bara vilja ge dig en stor kram ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jag gråter när jag läser detta. Det är så fruktansvärt. Känner med dig så mycket. Vi har en hund som är lika gammal som Stig. Har liksom följts åt på nåt sätt då jag läst din blogg. Han var såå nära att bli påkörd häromdagen då min 11åriga son var ute med honom. En bil kom i hög fart och han hann precis dra in kopplet i tid… skänker er värme och kramar! <3

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh jag lider med dej❤️ All kärlek till er❤️❤️❤️

  Svara
 • LOVE!

  Svara
 • Jag beklagar din sorg jag vart helt tårögd av ditt fina inlägg. Vad fint du har skrivit. Stig har tur att han hade en fin familj som er. Må han vila ifrid

  Svara
 • Styrkekramar till dig och din familj ❤️ Otroligt smärtsamt att förlora sin älskade hund!

  Svara
 • Han är med Isak nu! Så fantastiskt älskad! ❤️❤️❤️ Man kommer alltid höra små tassar av djur man saknar, det försvinner aldrig men blir lättare. ❤️❤️ Styrkekramar och kärlek till er alla!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • ❤️Så sorgligt Har själv hund och vet hur mycket kärlek man har till dem.
  Styrkekramar till dig Hannah och din fina familj❤️
  Kram Millo

  Svara
 • Gud så fint skrivet, det finaste jag läst någonsin. Stig har det bra hos Isak ♥️

  Svara
 • Så hemskt och sorgligt.
  Fina Stig!
  Ta hand om dig. ❤

  Svara
 • Gråter så när jag läser ditt inlägg. Kan riktigt känna din smärta och hur ont det gör att säga farväl. Inga ord hjälper men vill ändå skicka dom största styrke kramarna till dig❤

  Svara
 • Det enda, det allra endaste enda, med denna fasansfulla olycka är att människor visar sitt varma, omtänksamma Jag!Läser flera bloggar och häpnar ofta över alla hårda kommentarer. Men nu, när olyckan varit framme, kommer medmänskligheten fram! Tack alla för det! Mitt i sorgen och tragiken!

  Svara
 • Såå sorgligt!! Det är så jobbigt att mista en fyrfota vän, både katter och hundar. De är ju en så stor del av familjen. När det har hänt i min familj så har vi försökt tänka att glädjen över att ha fått ha dem i sitt liv måste vara större än sorgen att mista dem. Jag tycker att det har hjälpt lite, det har skänkt tröst. Men det är ju tyvärr så att man måste igenom det och det gör ju så ont

  Svara
 • Mitt hjärta brister i tusen bitar du är en sån fin människa Hanna . Mina tankar finns hos dig ❤️ Älskade Stig man kommer att sakna honom på bilderna

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Skickar stora styrkekramar ❤️❤️❤️!!!

  Svara
 • Åh så sorgligt.Sååå mycket kärlek man får från en hund,trofasthet.Så tufft att vara med om din upplevelse.Styrke tankar och kramar till dig och de dina❤❤❤En kär familjemedlem❤

  Svara
 • <3 <3 <3

  Svara
 • Kärlek <3

  Svara
 • Styrkekram <3 <3 <3

  Svara
 • Så sorgligt med Stig, styrkekramar ❤❤❤

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ kärlek!!!

  Svara
 • Fy va sorgligt, de är fruktansvärt att förlora sin älskade o trofasta vän. Har läst din blogg men aldrig kommenterat men nu måste jag bara ge dig styrkekramar och förstå hur hemskt de måste kännas. Har alltid just tänkt på Stig att han verkar en sådan himla mysig och härlig hund och vad de var för ras, var de blandras? Var han köpt i Sverige. Han verkade alltid så gullig mot barnen, usch så tråkigt.
  Och nu när han flyttade ner med er till värmen.
  Kramar o tankar går till er
  Marianne

  Svara
 • Känner med dig!

  Kram (Henriks mamma)

  Svara
 • Började gråta när jag läste din text. Så sorgligt och ofattbart. Tänker så på dig och familjen❤️ Styrkekramar till dig! Och som du skriver så har Stig och Isak varandra nu❤️

  Svara
 • All kärlek och styrka ❤️ Känner med dig och din familj så starkt. Blir så berörd av dina ord och tårarna rinner. Styrkekramar ❤️❤️❤️

  Svara
 • Blev så ledsen att läsa texten förstår så väl hur du känner och mår. Har själv varit med om liknande.
  Ta hand om dig Hannah och tänk på era fina stunder ni hade med Stig. Stor kram till dig!

  Svara
 • […] berättade att Ingvar Kamprad gått bort och tårarna slutade inte rinna när jag läste om Hannah Graafs hund. Jag har haft mycket dödsångest de senaste månaderna och allt som påminner om hur skört livet […]

  Svara
 • <3 Fy så sorgligt. Grät när jag läste. Ta hand om dig <3

  Svara
 • Stor kram till er alla
  Och massa kärlek

  Svara
 • Detta är det sorgligaste jag läst i mitt liv och tårarna rinner. Jag beklagar så fruktansvärt mycket. Usch 🙁

  Svara
 • Varma styrke kranar från mig till dig!

  Svara
 • All kärlek och böner till Gud för dig o din familj

  Svara
 • Beklagar Hanna. Så hemskt, tårar rinner här … har inga ord. ❤

  Svara
 • ”Lord help me be the kind of person my dog thinks I am…”

  Svara
 • All styrka och kärlek! Fruktansvärt att behöva gå igenom det du gör nu. Många kramar!

  Svara
 • Ååååååh, lider mig dig och er! Så fruktansvärt…! Varma kramar <3

  Svara
 • Nä usch vad sorgligt! Det är så hemskt när det händer våra djur något, fruktansvärt! All kärlek till dig och jag beklagar sorgen!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Fy fan vad hemskt Hannah! Förstår att du är förkrossad. Kram och ta hand om dig

  Svara
 • Åhh så fruktansvärt tragiskt!! Tårarna rinner när jag läser detta! Detta för tanken till min älskade lilla Rasmus som dog i augusti, förstår precis din sorg!! Många kramar

  Svara
 • Nu gråter jag för jag vet hur ont det görhar oxå förlorat min älskade hund det är så fruktansvärt . Varm kram❤️

  Svara
 • Kära Hanna har nu även läst alt på din blogg. Jag säger som jag sagt i tidigare komentar mitt hjärta blöder för dig, Människor visar dig omtanke det är bra, några skriver att dom vet precis vad du går igenom för dom har också mist en hund, jag kan med säkerhet säga : att det vet dom inte , det är bara du själv som vet vad du går igenom just nu. En sorg som du får bära med dig och du måste få sörja på ditt sätt❤️. Det som hänt försvinner aldrig , men i framtiden kommer du hantera detta annorlunda, och påminna dig själv om det härliga du fick vara med om med denna lilla vovve. Jag ber och tänker på dig mycket, ❤️// Gunilla Bäckrud

  Svara
 • Jeg bruker aldri kommentere. Men nu rant tårene av sorg for deg og Stig. Så forferdelig! Alle gode tanker til deg og din familie.

  Svara
 • Styrkekramar till er! ❤️

  Svara
 • Älskade lille vän jag förstår att du är lessen massor av KRAMAR från Anita Korsvall

  Svara
 • Är så ledsen för din och familjens skull, tänker på er. All kraft och stryka önskar jag er. Kram Linda ❤

  Svara
 • All kärlek från mig. Tänder ett ljus för er,
  <3

  Svara
 • Stor kram

  Svara
 • <3

  Svara
 • Fina du❤️
  Det gör så ont att läsa om er älskade hund. Tårarna forsar och jag lider med er. Har själv avlivat min hund för 2 år sedan och allt kom tillbaka när jag såg sista bilden av dig och Stig❤️ Många kramar, Ulrika❤️

  Svara
 • Varma kramar till er, usch ibland är livet skit. Vet inte mer vad jag ska skriva som tröst, men vilka fina kommentarer du får här iaf. Kram till er som skriver också

  Svara
 • Kram till dig också

  Svara
 • Beklagar sorgen. Så fruktansvärt ledsamt för er.

  Det var så fint skrivet om lilla Stig, vilken otrolig kärlek till honom,så fint
  och ärligt skrivet av dig.
  Ta hand om dig och känn ingen skuld över det som hänt.

  Josefin

  Svara
 • Åhh så sorgligt!! Jag lider med dig/er <3
  Kramar i massor <3

  Svara
 • Sänder all kärlek!

  Svara
 • Usch får verkligen beklaga. Fick självt ta samma beslut i somras efter ett snabbt sjukdomsförlopp på min hund. Ta hand om er! ❤️

  Svara
 • Så ledsamt, vet precis hur mkt en hund kan betyda för en. Det väcks upp inom mig också hur smärtan var. All kärlek till dig o familjen.❤

  Svara
 • Vilken fruktansvärt traumatisk upplevelse! Att se sin fyrfotade pälskling bli påkört! Inte konstigt du hamnar i chock och att andra svåra sorger bubblar upp. Dina barn är i trygga händer så passa på att låta dig bli ompysslad och landa i sorgen. Mina varmaste kramar!

  Svara
 • Fyyy, tårarna rinner… Vet precis hur det känns att förlora sin bästavän, sin följeslagare, sin stora kärlek – sin älskade lilla hund 🙁 <3 All styrka till dig. Jag lovar att Stig har det underbart i hundhimlen <3

  Svara
 • Traumatiska händelser gör saker med en, som man inte trodde var möjliga. Smärtan är så vidrig, att den inte går att beskriva. Sköt om dig! Kram

  Svara
 • Nej, men usch så fruktansvärt på alla sätt och vis!
  Jag vill bara skicka all världens kramar, kärlek och styrka i massor.
  Försök att inte ha dåligt samvete, du kan omöjligt hjälpa att Stig slet sig. Tänk istället vilket fantastiskt liv du gav honom.
  Sorgen kommer inte att gå över, den bara lindras en smula och man lär sig att leva med den.
  Jag fick ett tips när min älskade hund lämnade mig att komplettera med M3 (Magnesium, zink och B6), det hjälper kroppen att återhämta sig en smula när sorgen gör så där fysiskt ont.
  Ta hand om er!
  Kram

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Så himla ledsamt, mina tårar rinner. Jag känner din smärta och även min egen. Ta hand om dig själv och omge dig med dina nära och kära. Sakta men säkert kommer sorgen mildras. Stig och Isak har varann nu.
  All kärlek till dig❤️

  Svara
 • Så fruktansvärt för er att gå igenom detta. Det finns inte mycket som tröstar när sorgen är så närvarande. Jag förlorade min katt hon blev påkörd 2 gånger av 2 olika bilar efter varann mitt framför ögonen på oss, ingen stannade. Det var fruktansvärt svårt för oss att ta in och förstå. Jag önskar att du snart mår bättre. Stig är med er ändå på annat sätt nu. Ta hand om dig Hanna❤❤❤

  Svara
 • Såååå sorgligt….att mista sin bästa vän❤️❣️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Vet precis hur du känner! Smärtan är så ärligt rasande! Inget kan stoppa den så låt den rasa runt! Förstår ett du åker hem till mamma! Kärlek till dig!

  Svara
 • Åhh, gråter med dig. Har också förlorat en hund i en olycka. Jag klarade mig med änglavakt, men min hund dog av bilen som körde på oss när vi kom gående. Känner verkligen din smärta och förstår din ångest. Det gör ont, det gör så fruktansvärt ont… Många kramar ❤

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Hej Hannah,

  förstår vad du går igenom gått igenom något liknande för några år sen, min katt dog helt plötsligt utan förvarning från pigg glad lek till helt oväntad bortgång.
  Fick en tid med massor av tårar o enorm sorg som efter tid blev lugnare och hanterlig.
  Hoppas det släpper snart för dig så det känns lite lättare.
  Kram

  Svara
 • Åh vad ledsen jag blir när jag läser detta, åh tårarna bara rinner.
  Beklagar sorgen och jag berörs starkt, jag har själv ingen hund men jag kan endå förstå din kärlek!! ❤️Fina Hanna styrke kram till dig från mig!❤️
  /Paulina

  Svara
 • Stor kram till dig Hannah❤️

  Svara
 • Tack för en fin berättelse. Märks att du är en sann djurvän. Jag har själv 2 hundar, köpte en till för att ha en när den andra kommer gå bort. När ni mår lite bättre kanske det är dags att skaffa en ny liten stig.
  Ja djur är verkligen våra kära vänner, den dagen det händer att mina kommer gå bort kommer nog vara den svåraste dagen i mitt liv. Älskar mina hundar till döds. Tack för att du delar med dig av din sorg.
  Du har ett fint hjärta, tur att Stig hamnade hos er. Mycket kärlek gjorde Stig glad.

  Svara
 • Är efter med allt bloggläsandet men hade förstått att något hemskt hade hänt.
  Många varma kramar till dig Hannah från en djurälskande o hunduppfödare ❤️❤️❤️

  Svara
 • Så sorgligt. Jag beklagar verkligen. Så fint skrivet av dig. Jag tycker om djurvänner. <3

  Svara