Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:08 | februari 3, 2018

Go Benjamin!

Hej igen min vän. Hoppas att du har en fin helg.

Nu sitter jag med Lenita på vårt hotellrum på Nobis. Tjejsnack och lite bubbel.

Senare ikväll blir det middag med ett stort tjejgäng. Härligt!

Idag har jag haft en fin dag med mamma och syster… och Stigs bror Sten.

Sis, mamma, jag och en smått vild Sten (tratten är pga att han har kastrerats nyligen). Han blev så glad över att se mig och jag honom.

Vi åt lunch och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar när vi tre hänger.

Är så glad för syster, Filips och barnens skull, över deras flytt och fina hus. Wow! Där kommer dom trivas.

Har fikat och kramats med min älskade svärmor också. Marianne är här för att träffa sin bror och gå på dop, så det var bra att vi hann ses också.

Ikväll är det dags för första delfinalen i Mello. Vad fort tiden går. Känns inte alls som det gått ett helt år sen sist.

Ikväll finns det bara en som har min röst och det är Benjamin! Rösta på honom du också vetja. Vi måste ju hjälpa honom att ta sig direkt till final. Kan man annat än bli störtförälskad i familjen Wahlgren/Ingrosso?! Följer slaviskt Wahlgrens Värld och skattar och känner igen mig i så mycket.

Go Benjamin! Bästa startnumret enligt mig. 7 är nämligen mitt turnummer. Förhoppningsvis så blir det hans också.

All Kärlek ❤️


21 kommentarer21 kommentarer om “Go Benjamin!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Han verkar inte direkt ha speciellt tuff konkurans. Men tror aldrig att han fått skivkontrakt om han inte haft en känd mamma/släkt. För han har ingen utmärkande talang el röst. Men det är min åsikt.Skönt att du hittar på saker och får ha tankarna på annat än lilla Stig.Han var ju så otroligt söt kommer sakna alla fina bilder du la ut på honom.❤

  Svara
 • Ja Kim vi får alla har våra åsikter, men är ledsen att säga dig att du är både tondöv o saknar känsla för dans o talang. Synd om dig tycker jag oxå att du inte inser att det är generna som förts vidare från en stor släkt åt båda hållen Ingrosso/Wahlgren och inte själva släktskapet.

  Svara
 • Kändisskapet skall de naturligtvis stå ..

  Svara
 • Jag håller med dig. Och en fruktansvärt dålig låt! Men det är nog så att folk röstar för att han är känd. Älskar wahlgrens men Benjamin är ganska kass!

  Svara
 • Jag håller med Kim alltså

  Svara
 • Är du medveten om att du idioterklarar folk som röstat på Benjamin? Mig t.e.x.? Skulle jag rösta på en låt jag egentligen inte gillar pga att han kommer från en känd familj? Knappast!!

  Ditt namn dyker upp lite varstans och de finns ju många Helene, men det skrivs så idiotiskt ofta så det är nog du ändå…

  Svara
 • Jag bor utomlands och hör Benjamin på radio då och då. Jag är helt säker på att ingen här eller i någon av de tre grannländer jag besöker varje månad har någon aning om vem Pernilla Wahlgren är!

  Svara
 • Vi har haft discokalas 17 barn…! Nu Mello, dotterns favorit är Edvard Blom…Ha ha!!!
  Stor kram!

  Svara
 • Men Malin tagga ner.Jag är inte tondöv och saknar känsla för dans och talang. Bara för jag inte tycker Benjamin brås på mor sin och är någon större stjärna. Tycker synd om dig att du blir så upprörd för min lilla åsikt.Hoppas du brinner lika mycket för viktigare saker att ” tycka” om.

  Svara
 • Suck…

  Svara
 • Benjamin är så bra, ödmjuk och trevlig meeen bäst i kväll utan konkurrens var ju John. Vinner han i Sverige tar han hem hela tjotaballongen!!!

  Stor kram till dig Hannah, till hela din fina familj och den varmaste kramen till Stig (vart du än finns) ❤️❤️❤️

  Svara
 • Hej fina Hannah
  Tänker på dig och din familjs förlust, satt och grät här vid datorn när jag läste gårdagens inlägg. Så sorgligt och hemskt med Stig. Men han var lycklig och ni älskade honom och han har nu fått frid. I alla minnen lever han kvar.
  Jag hejade igår på bidrag 3, vad hette den duktiga tjejen? R någonting. Men Benjamin var också bra enligt mig. Många olika åsikter överallt märker man.
  Ha en fin dag och jag skickar dig en stor styrke/tröste kram.

  Svara
 • Benjamins låt var värdelös! Bara en massa ljus och hans röst försvann bland blixtarna. Klarar inte av att se Wahlgrens, hur mkt får dom för att verka så dumma. Ingen som helst allmänbildning. Men det är min åsikt bara. John Lundvik var den enda som var bra. Vilken dålig Mellokväll det var !

  Svara
 • Benjamin är säkert trevlig , men låten tyvär helt kass ….

  Svara
 • Jag är näst intill tondöv och saknar nog en hel del känsla för dans också. Men nu kände jag för att tycka något Och det är så synd att Benjamin drar i jackan och kör någon slags halvdan moonwalk dans ala Michael Jackson VARFÖR?! Det finns bara en MJ och att inspireras för mkt av honom är såå redan sett.
  Så jag hoppas Benjamin byter inspiration snart, för född att stå på scen är han! Tycker jag.

  Och kram till dig Hannah. Tror du är en mkt bra vän för dom som fått äran❤

  Svara
 • Älskar blicken på vovsingen du håller i din famn på första bilden *förvåning*

  Svara
 • Hahaha jag tycker mer skräckslagen …..

  Svara
 • John Lundvik var outstanding, vilken röst! Benjamins låt var så tråkig, han har inte ”det” som man måste ha för att lyckas. Det finns så många som låter likadant, man måste ha en röst som sticker ut. Jag hoppas John vinner alltihop, det är han värd, för han har talang.

  Svara
 • Självklart röstade vi på benjamin han o john va ju de enda bra låtarna så lite rätt hade vi ju där
  fin måndag kramar

  Svara
 • Där sitter ni på M och göttar er! Det är trevligt att de har bra ställe på torget.

  Svara
 • Ja.
  Benjamin kommer gå långt.

  Svara