Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | februari 3, 2018

I nöden prövas vännen

God lördag vacker. Vaknade för ett par timmar sedan. Så mysigt att vakna hos mamma, dricka kaffe tillsammans och småprata.

Hasar bara runt i pyjamas och raggsockor. Har börjar kolla på några nya serier på kvällarna när jag inte kan somna. Såg filmen Dressmaker med Kate Winslet på Netflix. Bra film!

Och sen måste jag ju rekommendera ALLA att se Bonusfamiljen på SVTplay. Men så galet bra! Skrattar och känner igen mycket. Alla är så vansinnigt grymma skådisar också. Se den.

Igårkväll började jag titta på Joel Kinnamans nya serie på Netflix. Hann bara se två avsnitt innan jag somnade och vaknade mittinatten med datorn på magen.

Den är lite knasig men verkar spännande. Sen är ju han väldigt snygg 🙂

Vid lunch ska vi fara och möta syster och titta på hennes nya hus. Har bara sett det på bild så det blir kul.

Vi ska äta lunch och sen ska jag träffa upp min kära svärmor Marianne som är i Stockholm över helgen.

Ikväll ska jag träffa upp bl a Lenita, Jessica, Ewa, Linn, Viktoria och Mia. Bästa medicinen är ju familj och vänner och nu är det dags att passa på att krama om några av mina vänner här i Sverige innan jag far tillbaka hem till Spanien.

Tidigt tidigt på måndag flyger jag så jag är hemma vid lunch.

På tisdag ska jag ha mina första visningar på några olika objekt. Ser framemot det. Spännande!

Kanske gör jag min första affär för SkandiaMäklarna. Det hade känts gött 🙂

Har väldigt splittrade känslor dock nu när det handlar om att komma tillbaka till kontoret. Stigs olycka hände precis utanför.

När jag sitter vid mitt skrivbord och tittar ut genom de stora fönsterna så ser jag precis platsen där det hände.

Jag tänkte ha en lite ceremoni där för mig själv. Förlåta föraren, förlåta mig själv och tända ett ljus och lägga en blomma på trottoaren. Ge platsen frid istället för obehag. Ett försök iallafall.

Vad tror du om det?

Häromdagen var jag hos bästa Catta på Creative Headz. Har inte varit hos frissan på två månader så det behövdes. Att få bli ompysslad, få huvudmassage, kaffe, skvallra och dessutom bli snygg gjorde mig gott.

Catta färgade min utväxt (jag är ju väldigt mörk så den syns inte så värst mycket) med en mörk färg. Fräschare än min egna dassiga bruna 🙂 inga gråa hår ännu dock.

Sedan drog hon några ljusa slingor på längderna. Balayage kallas det. Snyggt när botten är mörkare och lite ljusare på längderna.

Till sist lade hon i nytt HairTalk, för att få fyllighet, i två olika nyanser. Så fint så jag smäller av.

Hon är BÄST!

Syster, Magic Catta och jag.

Tyvärr är min fina vän Marre bortrest så vi kan inte ses nu, men jag såg detta på hennes Instagram. Vilka ord! Började gråta… igen. Men av glädje och tacksamhet över vilka vänner jag har. Har så underbara vänner. I nöden prövas vännen och jag har märkt hur många jag har. Här inne har jag ju helt fantastiska vänner också. Tack!

Nej, nu ska jag göra mig klar och strax fara till syrran.

Puss och Kram ❤️


27 kommentarer27 kommentarer om “I nöden prövas vännen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ceremonier är fint, men INTE för ett djur. Man ska inte förmänskliga dom. Ha i så fall en ceremoni hemma och inte på gatan. Folk tror då att det är en människa som dött. Jag har själv mist hundar, två st mkt tragiskt men även om dom varit familjemedlemmar så måste man skilja på folk och djur.Naturligtvis är man väldigt ledsen men livet måste gå vidare . Hundarna glömmer man aldrig.
  Kram

  Svara
 • Man gör som man vill som tur är – Att räkna in ett djur som en familjemedlem är inte detsamma som att förmänskliga djuret.Vad andra ”tror” är fullständig ointressant i det här sammanhanget.Dessutom handlar det inte om hunden utan det handlar om att hantera den här chocken så att Hannah kan fortsätta jobba där varje dag. Och då är det enligt mitt tycke en alldeles utmärkt ide´att göra en liten cermoni. Att i ditt hjärta och hjärna lysa frid över platsen för att kunna gå vidare.Eftersom hon ska vara där och jobba varje dag.Alla hanterar sin sorg på sitt sätt – det måste man komma ihåg.Det finns inget som är rätt och fel i fråga om sorg.Alla miljoner tusen kramar till dig Hannah.Du tar dig igenom det här oxå.Det bleknar med tiden de minnesbilder man har som tur är.För mig tog det tre år innan jag inte såg bilderna längre.Önskar jag tänkt som du..

  Svara
 • Det var väl ett evigt tjat om att inte ” förmänskliga djur” !! Ni verkar ju helt tröga! Kan inte se eller läsa nånstans i Hannahs blogg att hon gjort de? Om hon lägger en blomma o tänder ett litet ljus eller vad hon nu än gör så kan inte jag se att det har nåt med att förmänskliga djur.

  Tror knappast att Hannah köper en kista och går till en kyrkogård där det ligger kroppar från människor precis. DET kan vi kalla förmänskliga djur. Ge er nu!

  Svara
 • Jag förstår inte heller det här pratet med att förmänskliga djur.
  Att inte ha en ceremoni för att det är ett djur????
  Jag tycker det verkar vara en jättebra ide med en liten fin ceremoni.
  Att känna kärlek till ett djur är en fin sak som inte ska förminskas.
  Sorg är en känsla som är personlig. Det man känner, det känner man och inget man ska skämmas för.
  Vi behöver mer kärlek här i världen både för människor och djur,
  inte mindre.
  All kärlek till dig Hanna!
  ❤️

  Svara
 • Halleluja för mer kärlek ❤️ kram!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Sussie… vi är människor här,, ditt utförande av disciplin om hur man ”SKA” göra och inte ”SKA” göra kan du hålla för dig själv. Vad jag tror så ser nog Hannah vad som är bäst för henne själv.Täpp igen om du inte har nåt vettigt att säga.

  Svara
 • Så snygg du är i håret, väldigt fint med det ljusa över 🙂
  Ha en mysig dag! Vi är på väg till Öland och hälsa på min bror och hans familj.
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej! Det låter fint med en liten ceremoni för Stig. Gör precis så som känns bäst för dig/ er för att gå vidare. När vår katt dog begravde vi honom i trädgården o satte upp ett kors. Tog ner det senare men då kändes det rätt. För en del är det ” bara” ett djur men de ger så mycket kärlek o är såå saknade när de går vidare. Hoppas jag vinner på lotto idag så köper jag ett hus av dig. Kram

  Svara
 • Jag förstår att själva platsen där det hemska hände ger dig obehag. Du blir ju påmind om traumat. Lyssna till dig själv. Vill du ha en liten ceremoni för dig själv där så ha det. Det finns inga rätt eller fel. Bara du vet.

  Svara
 • De gör du rätt i. Så tråkigt det hela. Det lilla livet skull in till sina nyfunna vänner. All kärlek till dig. Ditt hår är såå väldigt fint ❤

  Svara
 • Kämpar varje dag med att kunna förlåta. Har på äldre dar insett att det finns en styrka i det som hjälper en att få frid i själen. Har tidigare sett det som en svaghet, som att jag ger den andre personen rätt, men i slutändan drabbar det bara mig som inte släpper taget och går vidare.

  Kram ❤️

  Svara
 • Måste fråga har du sprutat in fillers el liknande i kinderna. När man googlar gammla bilder ser du så annorlunda ut.Klart man åldras men man blir inte fylligare i ansikte. Snyggt är det iaf.

  Svara
 • Inte fillers men gjort skinboost i ansiktet. Det ger fukt och en viss fyllighet. Man måste göra tre behandlingar och fokuserar där det behövs. Kinder och hals där collagenen försvinner och blir ”tommare”.

  Svara
 • Jag tycker det låter som en fin tanke och idé att ha en liten ceremoni! Det skulle nog vara bra för dig, du ska ju ändå vara där det hände ett bra tag framöver. Och då gör det dig säkert gott att försöka känna frid istället för obehag varje dag du går till jobbet. Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah. Du är så fin både i ditt yttre och verkar ha ett sååå fint inre. Tänker på dej❤️ Jag tycker att det låter som en bra tanke du har. Önskar dej frid och varma styrkekramar.

  Svara
 • Vad fint att se att Du mår lite bättreFamilj och vänner är bästa medicinen och du verkar ha så starka band med din mamma och härliga syster .Det lät som en bra ide med en fin ceremoni på olycksplatsen Tack för att du delar med dig av ditt liv i denna blogg kram Mona trogen läsare sedan Bloggfamiljen startade.

  Svara
 • Gör det som känns bäst i ❤️ Hannah , härligt att du har så många fina vänner . Supersnygg i håret , spännande och få kolla på Maggans o Filips hus det hade jag också velat 🙂 Kram på dig du fina med ett ❤️ av guld

  Svara
 • Oj 2 månader hur har du överlevt

  Svara
 • Sussie, det dummaste jag hört!!! Blir så oerhört trött på denna jordens farligaste och mest ego varelse…människan!!!
  Iallafall dem som tror att vi är mer ”värda” än någon annan levande bara för att man är av sin egen art.
  Ta dem flesta djur jag vet så kan dem också känna glädje, sorg, smärta kärlek m.m precis som vi människor,
  Plus att dem är så mkt mer oskyldiga och oegocentriska än många sv oss människor….

  Massor kärlek till Er som inte beter Er så och som tänker mer på djur och natur än sig själv!!
  Tänker mkt på dig Hannah och andra som förlorat någon de älskar…
  Livet är orättvist<3

  Svara
 • Bra. Bästa sättet att ta hand om sig när man mår dåligt på insidan är att inte glömma att ta hand om det yttre & gå till frissan mm, då känns det iaf liiite bättre… + familj & vänner såklart 🙂
  Så en ytlig, men viktig, fråga – vad är det för märke på din fina röda top? Ha det nu bra i Spanien & kram!

  Svara
 • I all välmening ( och för att jag känner igen mig själv) undrar jag om du får i dig ordentligt..
  Du ser så smal ut!
  Var rädd om dig.

  Svara
 • Nja, har väl inte kunnat äta så värst mycket nu om jag ska vara ärlig. Blir så när jag mår dåligt. Men snart så är jag tillbaka igen 🙂 Kram

  Svara
 • du är alltid vacker hanna
  ja jag tycker att det låter som en bra ide en fin ide . kommer kännas bra tror ja
  kram kram o lycka till på tisdag håller tummarna såklart

  Svara
 • Hur det än är måste livet vidare. Skönt att du har fått bli ompysslad hos mamma och Gunnar och samlat lite kraft. Du är vrålsnygg i din fina zebraröda topp!! Måste ju självklart fråga var den är ifrån? 😉

  Var rädd om dig.

  Puss och kram <3

  Svara
 • Jätterfin i håret!
  Tröjan (zebra rödsvart) vart har du köpt den?

  Kram <3

  Svara
 • Den kommer från märket Ragdoll LA. Kram

  Svara