Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | februari 16, 2018

Överraskning

God fredag vacker! Hoppas du mår bäst.

Här har sjukstuga vänt en aning men inte helt bra. Liv har börjat känna av halsen men vägrar bli sjuk för idag är det disco och imorgon kalas med nya kompisarna i klassen. Hon är stark.

Jag är den enda som klarat mig. Peppar, peppar…

Som mamma har jag märkt att man alltid blir sjuk när alla i familjen har blivit friska. Som om kroppen är inställd på att ta hand om alla innan man själv kan ta sig tiden att bli dålig 🙂

Igår kom våra vänner Linn och Tomas samt deras yngsta dotter Novah hit från Sverige. Jag hade hållt det hemligt för att överraska Vida, som äääälskar Novah.

Filmade på mitt Insta story igår då Vi säger till Vida att hon fått paket. Utanför dörren står en flyttkartong och när hon öppnar den hoppar Novah ut. Vida förstod ingenting men har aldrig sett henne så lycklig 🙂

Provar lägga upp den här och se om det funkar annars får du gå in på mitt IG.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2018/02/img_1174.mov

Så söta.

Tänkte lägga ut mina bästa tips till dig under dagen. Får alltid frågor om vart mina smycken, kläder, smink etc kommer ifrån så jag tänkte skriva lite kort om det lite senare.

Måste tipsa om min fina vän och bloggkollega Kicki också. Hon jobbar ju med Mello och på hennes blogg kan du följa henne behind the scenens, när hon sminkar och hänger med artisterna.

HÄR!

Puss ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Överraskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så gulligt, vilken överraskning ❤️ Jag följer Kickis blogg sedan ett tag tillbaka, en av dem bästa bloggarna inom skönhet, hon kommer med bra tips 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag skulle bli så glad om du vill svara mej vart jag kan hitta leokjolen som du har på instabilden ts med en grön rop. Skulle passa perfekt till en kommande fest jag ska på Du har jättefin stil!

  Svara
 • Den har jag köpt från Zalando. Märket är danska Gestuz. Kram

  Svara
 • Svarar du bara på frågor ang dina kläder och utseende ???
  Jag har ställt frågan ang hus / tomter lokaler och din då Mail om det inte passar här
  Måste väl ändå vara bra om du får kunder ??
  Kanske inte behövs de heller !!!!

  Svara
 • Har svarat dig då du frågade. Så gå tillbaka och kolla dina frågor. Tråkigt att du är otrevlig utan anledning. Som sagt, svarade dig på din fråga om lokal mm och skrev att jag säkert kan hjälpa dig om du hör av dig på mail.

  Svara
 • Jag ber verkligen om ursäkt om jag lät otrevlig jag har vid tillfälle skrivit. Och aldrig fått svar och då inte frågat ang kläder eller utseende jo en ggr ville ha svar på en klänning marin blå du köpte i en butik i Sigtuna men fick aldrig svar då tack i alls fall

 • Oj, lite pinsamt…

  Svara
 • sån härlig överraskning

  Svara
 • Ljuset, solen, palmer och vänner……..man behöver inte mycket mer här i livet!

  Svara
 • Hej hannah☺ jag har en liten fråga till dig..funderar på att åka till Marbella med en 16åring (son) sitter du på ngr bra tips för oss? Ngt vi inte bör missa,aktiviteter,sevärdheter m.m.
  Har tyvärr inget körkort.
  Tack snälla för svar och trevlig helg.
  Vh Hanna

  Svara
 • Hm, har ju själv en 16-åring och då vill han göra allt annat än att hänga med mig så jag är lite svag på tips 🙂 men det finns tex Amazon (ett ställe där du klättrar) som jag tror han skulle gilla… annars är det rätt mysigt att bara hänga i hamnen (Puerto Banus), titta på schyssta båtar, folk och fönstershoppa. Kram

  Svara