Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:52 | mars 5, 2018

Sju svåra år

God måndag vacker. Hoppas helgen gjort dig gott.

Jag var helt säker på att efter gårdagens sovdag så skulle jag vakna frisk och utvilad idag. Men icke. Vaknade om möjligt ännu sjukare. Sju riktigt svåra år känner jag mig som.

Kommer inte ur sängen då jag har feber, dunkande huvudvärk och snorig med halsont.

Men inget stoppar mig från att jobba 🙂

Ligger här i bara mässingen och jagar kunder, äter nudlar, bokar visningar och snyter mig.

Saknar att höra ifrån dig. Bara så du vet 🙂

All Kärlek ❤️


34 kommentarer34 kommentarer om “Sju svåra år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag är oxå hemma från jobbet med feber och ont i hela kroppen! Men vi bägge blir nog frisk snart! Jag njuter av att läsa din blogg och följa ditt liv i Spanien. För många år sedan bodde jag i Fuengirola och jobbade som barnflicka där! Ligger Fuengirola långt ifrån där ni bor? Krya på dig fina du! Kram från Maria

  Svara
 • Krya på dig vännen 😉

  Kram Johanna

  Svara
 • Usch då, krya på dig.
  Är hemma med en magsjuk 2-åring ( pigg o energifull men skiter vatten) och en förkyld 5 månaders bebis och håller tummar o tår att jag själv ska klara mig från alla sjukdomar. Inte så kul vecka för mig inte haha men ”tur” att det är lindrigt iaf, en ska inte klaga för mycket menar jag.
  Ha en fin måndag i sängen nu ❤️
  Kram / Therese

  Svara
 • Krya på dig vännen <3

  Kram Johanna

  Svara
 • Hej, fint nagellack du hade, får man fråga vad det är för märke? <3
  Tack <3
  Och krya på dey, hoppas du blir frisk snart finaste Hannah <3

  Svara
 • Det är Malaga Wine från OPI 🙂

  Svara
 • Krya på dig. Skönt att du kan jobba hemifrån. Har själv legat hela helgen i feber, vansinneshosta och täppt näsa. Jätte trist. Blev sjukskriven denna vecka av läkaren på vårdcentralen. Hos oss snöar det, har gjort så i natt, hela dagen och ska visst fortsätta. Börjar bli lite less på snön nu. Vi har ju så det räcker här uppe i Sundsvall.

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah…Tycker om att läsa din blogg…
  Kramar i massor med energi från mig

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara
 • Krya på dig fina du❤️

  Svara
 • Hej! Vart kommer dina ”tand ”örhängen ifrån?
  O krya på dig. Kram! 🙂

  Svara
 • Kryakramar!! Själv mår jag förvånansvärt bra efter operation där jag fått 2 diskar i nacken utbytta! Så jag tar det lugnt,läser böcker och kollar på TV.

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Hoppas du mår bättre snart. Krya på dig!

  Märklig fråga men tänkte fråga om ni tog med er Pettson o Findusspelet ”Uppfinnarspelet” till Spanien. Minns att ni hade det i Sverige, att du la upp bilder på när Vida och Liv spelade det. Jag har köpt det spelet begagnat nu men det saknar instruktioner. Jag kmr inte på ngn annan som skulle kunna ha det, därför frågar jag dig. 🙂 Min fråga är isf om du skulle fota av intruktionerna och mmsa mig dem, om jag lämnar mitt mobilnr till dig. Vill inte vara till besvär, börjar bara bli lite desperat här nu. 🙂 Både jag och dottern vill så gärna spela men hittills har vi inte listat ut hur man spelar.

  Kramar från Lotta

  Svara
 • Ja men det ligger i nån av alla flyttlådorna. Självklart kan jag hjälpa dig med det kan ta ett tag 🙂 Låt mig kolla imorgon då jag förhoppningsvis är på benen igen. Kram

  Svara
 • Tack snälla fina du! Ingen brådska, gör det när du får tillfälle. Vet inte om du kanske ser min mailadress även om den inte publiceras här. Kankse kan du då maila mig om/när du hittat den? Tack snälla på förhand!

  Kramar, Lotta

  Svara
 • Jag mailar dig 🙂 borde finnas i admin om du lämnar den. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Beundrar din styrka o vilja!
  Att du uppfyller dina drömmar. Låter så kul att vara mäklare i Spanien.
  Hoppas du kryar på dej fort!
  Har ni hittat någon hund än?
  Kram
  Hanna

  Svara
 • Tack Hanna. Ja det är verkligen kul. Är glad att jag vågade och inte fegade ur. Det här steget vi tagit är något vi alla i familjen tycker är spännande och givande. Kram ❤️

  Svara
 • Första gången jag lämnar kommentar här. Jag har följt din blogg ett bra tag nu och du verkar vara en så varm person.
  Jag har tänkt länge på hur det skulle va och lämna allt i Sverige och flytta ( om bara för ett år) till Spanien och marbella. Skulle vilja våga… men hur gick ni till väga när ni skulle hitta jobb? Kontakter antar jag?
  Min man kom precis hem från ett regnigt marbella.

  Krys på dig!

  Svara
 • Krya på dig ! Jag har precis vaknat till liv efter Influensan och före det en vanlig förkylning . Helt slut och man tror att man aldrig ska bli som folk igen , men det går ju över även om det är segt. Hoppas du är på benen snart och kan sälja en massa hus ! Heja dig !

  Svara
 • Så där ser INTE jag ut när jag har influensan Jag är lite mer gråvit, död blick och platt fett hår….men krya på dig snygga människa ❤

  Svara
 • Krya på dig!!

  Jag ska aldrig mer väga över hundra!
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/aldrig-mer-over-hundra-33079032

  Svara
 • Här kommer en krya på dig hälsning från underbara Palma❤️
  Jag och mannen njuter av underbara Mallorca och våren här
  Kram till dig

  Svara
 • Usch, att vara sjuk är aldrig kul. Det går en hel del influensa här hemma och vissa blir riktigt ordentligt sjuka i år. Hoppas att du snart frisknar till.
  Hur blev din musselsoppa som du skulle laga härom veckan. Blev den bra?

  Svara
 • Influensan har nått hit också 🙁 tack, hoppas också på att piggna till. Du tänker nog på min musselpasta, pasta vongole. Den blev jättegod! Kram

  Svara
 • Min dotter Isabella Älskar boken som jag köpte hos er innan flytt. Hälsa Liv att boken från Fnulan är mkt uppskattad. Även om min dotter bara är 16 mån så är det hennes favorit. Har ni det bra i nya huset? Följer dog dagligen. Och det ser så ut 🙂 ❤

  Svara
 • Hej. Hade ej varit här på länge o nog aldrig kommenterat. Tänkte bara skriva att den texten till stig, var så vacker. Finaste jag läst. Material för sång eller bok. Den kan bara komma från en mycket vacker o äkta kärleksfull person med ett stort hjärta. Hunden var så älskad. Få förunnat. Beklagar er förlust. Det ni gav varandra och betydde för varann kan ingen ta. Från himmelen ler han och vakar över er. Kram anna

  Svara
 • Tack Anna för varma ord! Varje dag saknar jag min Stig. Får ont i hjärtat bara att skriva hans namn nu. Kärleken och livet… lika underbart det kan kännas, lika ont kan det göra. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Krya på dig! Vi har också sjukstuga här hemma.

  Vi har bestämt oss för att köpa sommarboende i Spanien, men inte bestämt vart än. Har du nå tips om vart man börjar i processen??

  Kan du inte skriva ett inlägg om att köpa boende i Marbella? ❤️

  Kram på dig!!

  Svara
 • Tack själv för att du läste o svar. Ja att älska högt och sörja djupt. Det är väll kärlekens pris. Man kan nog inte välja bara det ena. Vill man ha stark kärlek o lycka måste man väll även ta risken att förlora det. Med åren när min tillit till livet svikit efter flera tunga sorger av både djur i trafiken o människor har oron ökat. Så tror man att man inte orkar älska på nytt igen. Djur o människor. Men ofta vågar man ju igen och vågar tro o hoppas igen. Kram

  Svara
 • Hej hej från ett snöigt Sverige!
  Jag tänkte på en sak, om du inte idag skulle jobba som mäklare i ett varmt och fint land (inte alls avis! ) vad skulle du vilja arbeta med då? ☺️

  Krya på dig å kram!
  (Brukar inte kommentera,men tänkte att det kanske skulle vara skoj för dig att höra från en läsare,när du ligger hemma själv å allt)

  Svara
 • Hej fina Hannah.
  Vi åker till Marbella en weekend i juni. Har du några tips på vart man ska bo? 🙂 kram

  Svara
 • Tycker att ordet ”influensa” missbrukas, om man bara har feber i 3-6 dagar är det inte influens, det är en vanlig jobbig virus förkylning.
  Hoppas du inte har den ”riktiga” influensan. Men orkar du blogga o jobba är det INTE den svåra vinterinfluensan. Då är man däckad i evigheter.
  Krya på dig du vackra kvinna

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah <3

  Svara