Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:10 | mars 21, 2018

Early Bird

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Jag somnade med kläder och smink när jag skulle natta Vida runt kl 20 igår kväll och vaknade kl 4.30 och kunde inte somna om. Nu har jag läst alla artiklar i Aftonbladet och Expressen, scrollat igenom IG och nu skriver jag till dig. Klockan ringer om en timme så jag ligger här och väntar. Varmt och gott under täcket med alla kläderna på 🙂

Kul att så många vill ha kimonon. Helt förståeligt. Idag lägger jag ut vinnaren. Önskar att jag hade över 500 st så alla kunde få en. Men dessvärre blir det bara en som jag kan glädja.

Igår var jag på Open House med mina kollegor Norma, Nicklas och Sophia.

På ett Open House bjuds många mäklarbyråer in till ett hus som ska ut på marknaden. Man träffas, får kontakt med andra säljer, kollar in huset, bjuds på gott att äta och dricka och minglar runt.

I Spanien är det en öppen marknad för alla mäklare. Alla kan sälja allas objekt. Men så klart är provisionen högre för den som har listningen.

Kul är det i alla fall.

Det var ett väldigt fint och mysigt familjehus i fina området Las Brisas.

Efter jobb var det dags för ut utvecklingssamtal för Mio. Första på nya skolan och det gick riktigt bra. Dom lärare vi träffade var positiva och Mio trivs på alla plan.

Dock var det jobbigt för Mio att jag skulle komma dit 🙂

Ha ha ha! Ja man är inte direkt poppis. Dessa tonåringar.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Early Bird”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så där ser sms:en mellan mig och min 13,5 åring också ut

  Svara
 • Haha,” lilla” Mio … är det så det blir sen . Mina tjejer är 8 o 10 o börjar märka på den äldsta att jag är ” pinsam” .

  Tack för vi får följa dig .

  Svara
 • Wow, vilket hus! Både jag och dottern har ”ooh-at” och ”ååh-at” åt bilderna.
  Haha, sonen här hemma är också lite av en skämskille när jag ska kramas i närheten av klasskompisar. Svårt att ta in att de växer upp så fort.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Så skönt att läsa att det inte bara är jag som har det så. Min 13- åring (snart 14) skäms hela tiden. fattar inte varför . Han kan skämmas om vi är ute och kör och vi råkar köra förbi någon han känner…. Hrm… märkligt…
  Vi som är så coola:-D;-)

  /Ina

  Svara
 • Hög igenkänningsfaktor

  Svara
 • Men vilket hus☀️
  Vad kostar ett sånt mellan tumme och pekfinger på den orten? Kan man se det ute hos någon mäklare för fler bilder?
  Kramis

  Svara
 • Det ligger på ca 17 miljoner svenska. Lite väl överpris enligt mig men just det området är väldigt dyrt. Kram

  Svara
 • va har du för utbildning ? Du kallar dej mäklare, Kontorsdam .Visa gärna ditt mäklarlägg .Vissa tror dom har rätt till titel utan utbildning.

  Svara
 • Linda 15,34 Om du läst tidigare inlägg hade du inte behövt göra bort dig med kommentarer som denna.
  Du verkar ha noll koll för övrigt ang mäklaryrket utomlands.
  Skärp dig kvinna!

  Svara
 • Hej Linda, Birgitta och vad du nu mer brukar kalla dig när du skriver dina mindre trevliga kommentarer. Här i Spanien behöver man inte samma utbildning eller vara legitimerad (med e inte ä) mäklare som i Sverige för att jobba som ”mäklare”. Här jobbar man mer som en säljare men man behöver så klart en intern utbildning. Vilket jag fått. Vad är din titel mer än Surtant 😉

  Svara
 • Kanske inte är så schysst mot sonen att lägga ut hans sms så alla kan se?

  Svara
 • Han tycket det var kul så du behöver inte oroa dig över MINA barn.

  Svara
 • Kristina kanske bara tänkte att du påpekat ett flertal gånger i bloggen att dina pojkar inte vill skymtas och med tanke på ditt inlägg så är väl inte kommentaren/frågan så konstig,ifall han tycker allt är pinsamt för tillfället.

  Svara
 • Kanske därför jag kollar med dom om det är okej med tex detta sms och bilder mm. Som sagt oroa er inte och lägg energi på mina barn och val. Jag vet precis vad som är okej och inte. Eller måste jag märka alla mina inlägg och bilder med att jag fått tillåtelse för att inte uppröra 🙂

  Svara
 • Ingen dum ide

 • Vad har hänt med dig Hanna?
  Varför så himla otrevlig? Så klart är det ingen som har med dina barn att göra, men ingen var väl otrevlig?
  Så varför måste du vara det?

 • Du har rätt. Klart folk ska få tycka och tänka vad dom vill om mig och skriva vad dom vill till mig och jag ska bara nicka med. Sorry.

 • Du har en blogg. Klart folk ”tycker”. Klart du har rätt att säga ifrån. Men varför otrevlig?
  Det var det som var frågan. Vill du på riktigt bara läsa ”Åh, vad du är vacker Hanna”?

 • Jag har inte varit otrevlig. Och ska jag bara skriva Gulle gull kram kram hela tiden.

 • Hahahaha … ja, kan undra vad man gör för att skämma ut sina barn, så roligt! 😀 😀 😀
  Trevliga bilder du fotat, ser väldigt mysigt ut det huset/trädgården. 🙂

  Svara
 • Hahahaha!! Åh vad det känns igen! Har en 15-åring här hemma… Say no more
  Kram fina Hannah!!

  Svara
 • Jag säger det med vänlig ton men inte så smällt att lägga ut er konversation, då blir det väl ännu mer pinsamt, eller?
  Jag känner så väl igen det från mina tonåringar

  Svara
 • Som jag svarade tidigare så tycket Mio det var kul att jag lade ut den.

  Svara
 • Varför blir du så upprörd över att folk bryr sig om vad din son kan tycka? Du biter ifrån och tar åt dig helt i onödan. Försök vara mer trygg i dig själv och din roll som mamma och tänk istället att det kanske finns en omtanke bakom frågorna. Kärlek!

  Svara