Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | april 30, 2018

Tårar och Glad valborg

God måndag min vän. Hoppas allt är väl.

Idag är jag hemma med en förkyld Liv. Hon har hostat nåt hemskt inatt så hon får vara hemma och kurera sig. Imorgon är hon ju ledig så då kommer hon nog piggna till.

Vi har gjort plättar på morgonen och nu pysslar hon och jag dricker mitt kaffe i solen.

Tidigt imorse for William tillbaka till Sverige. Som jag gråtit. Ser ut som jag gått en boxningsmatch. Ögonen är svullna efter alla tårar. Har så svårt att släppa tagen och acceptera att han vill tillbaka. Tillbaka till vänner och allt som kommer med det.

Jag låg och tänkte på när han var liten. Hur beroende han var av mig på ett annat sätt. Hans lilla kropp som jag badade och gosade med. Han var liten och ville ligga i min famn. Nu börjar han bli så stor och jag får knappt krama om honom. Inte lika länge och hårt som jag vill i alla fall. Vill aldrig släppa taget 🙂

Börjar gråta bara nu när jag skriver detta.

Vi tog ett par timmar bara han och jag igår på dagen. Vi åt en sen lunch på La Sala i solen och sen promenerade vi nere i hamnen och pratade.

Min lilla stora pojke ❤️

Det var så härlig stämning med livemusik och god mat.

Sigge ligger i mitt knä…

… och igår låg Schnapps i Vidas eller tvärtom 🙂

På lördag är det svenska skolans dag. Är du i krokarna och kanske har planer på att flytta hit och sätta barnen i skola här, så kika förbi.

Liv och Vida älskar skolan och trivs så bra. Ska bli kul att vara där på lördag och se uppträdanden och bidra till de behövande barnen i Filippinerna. Hoppas vi ses!

Ha en fin dag och Glad Valborg!

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Tårar och Glad valborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha bilden på schnapps och Vida❤
  Jag förstår att du blir ledsen när han åker, det måste va sjukt jobbigt för han är ju ändå inte sååå gammal. Hoppas ni Ses snart igen 🙂
  Ha en trevlig valborg
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Sörja är helt okej. Det säger jag till mig själv i alla fall. Har ett barn och han är vuxen och har flyttat ut. 19 år och jobb, bil och bostad.
  Jag får ta hand om mina känslor och tänker att det är friskt att han kan och vill att på egna ben.
  Jag får göra det som jag drömt om under föräldratiden. Och fortsätta framåt på livets resa.
  Kraaaam

  Svara
 • Jobbigt att behöva säga hej då men ni ses igen! <3
  Har två barn som fortfarande är små och vill helst att de ska fortsätta att vara det och bo hemma med mamma och pappa! 🙂

  Vi har förresten bokat och ska hyra hus via jojolantarental.com
  Inte samma hus som ni hyrde men i samma område.. Kan du tipsa om restauranger i närheten? Var det lång till affärer för att till exempel handla matvaror och vatten etc. Hiss och diss? Vill gärna veta! 🙂

  Trevlig valborg!
  Kram

  Svara
 • Oj, jag blir orolig när jag läser om dina stressymtom som du skrev om häromdagen… Lova att du kollar upp det och tar hand om dig!<3 Det där är inget man kan sopa under mattan, kroppen är så mycket klokare än man själv och den vill visa när man måste göra något radikalt. Jag var där för några år sedan, med panikångestattacker och långtidssjukskrivning för att jag inte ville lyssna… Ta hand om dig fina Du (tänk på flyget, först måste man ta syrgas själv innan man kan hjälpa andra) Stoooor kram <3

  Svara
 • Åååå en mammas kärlek. Och kärlek till hund, mysigt. Idag var jag hos Göran på Arken och lämnade en fullproppad bil med gosedjur och leksaker. Så mycket som det går åker med till ert barnhem/flickhem. Känns bra och ni gör ett grymt bra jobb, tack för ert engagemang för att göra livet bättre för unga flickor och barn.

  Svara
 • Ja det är svårt med separation från barnen. Men det är ni som tillåtit honom att gå på skolan ni valt och att du är hans mamma och har det slutgiltiga beslutet om var han ska var.
  Sen att barnen tycker att man är jobbig mm det får du tillika jag ta.
  Fast jag har fyra pojkar mellan 30 och 16 de har aldrig tyckt att jag varit pinsam inför sina kompisar . tack och lov.

  Svara
 • Åh förstår precis hur du känner med William. Jag har en son i samma ålder och häromdagen på väg till jobbet kom jag ifatt en mamma med sin lilla son på cykel. Han var så lika min son som liten och pratade likadant, jag blev helt tårögd och tänkte tillbaka på hur det var då!!
  Kram från en blödig mamma till en annan ❤️❤️

  Svara
 • Fick tårar när du berättade om W. har det samma, en pojke, dock lite äldre men som också bor i Sverige. Ena sekunden ”ska” han kommma hit på sin semester från sitt jobb, nästa dag ”njäää, vet inte, tror inte …” Gaaahhhh … man blir tokig! Samtidigt som man vet att, okej han är ”vuxen” men för oss mammor är de ju som små bebisar för alltid . Men anyway, Sigge är så SÖT, utseendemässigt påminner/liknar han min hund, beteende hoppas jag inte som min är, galen krake, hahaha
  Ha en skön och bra vecka och krya på barnet

  Svara
 • Hej Hanna, tänker att det måste varit ett mycket svårt beslut att låta William stanna i Sverige. Man vill ju sina barns bästa, att de ska må bra och utvecklas osv. och jag skulle nog inte kunnat säga nej om det här var det mitt barn önskade. Det är smärtsamt det förstår jag… Kram och ta hand om dig <3

  Svara
 • Hej kära Hannah,

  Jag har läst om hur du mår och jag undrar om du inte kan ha utmattade binjurar?

  http://halsantillbaka.nu/symptom-pa-utmattade-binjurar/

  Svara
 • Tycker ändå det var strongt gjort av dig att flytta o låta han bo kvar i Sverige. Skulle nog aldrig fixa det med min 16-åring. Du är stark men gå ändå till läkaren med din yrsel.

  Svara