Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:44 | maj 13, 2018

Skittyper

God söndag min vän. Har du en fin helg?

Jag fick en extra dag med pappa, Marie och Leon. Dom skulle ju farit hem igår.

Jag var uppe vid 4 på morgonen, när dom skulle köra mot flygplatsen, och kramade om dom. Grät en skvätt gjorde jag också.

Sen gick jag och la mig, med mobilen på ljudlös som alltid.

Vaknade vid kl 10 med massor av missade samtal och att dom var tillbaka?!

Blev så ledsen men mest arg för deras skull. Fick ett hat mot Norwegian också. Skitbolag… eller kanske mer skittyperna i incheckningen som var hjärtlösa.

Varken pappa eller Marie är vana att resa så när dom kom till Malaga flygplats så gick dom fram till den enda av massor av diskar som var öppna, vad dom såg. Pappa smet fram och frågade om det var flighten till Oslo, där dom skulle mellanlanda, och fick svaret att det var det.

Dom ställer sig i kö och väntar ett bra tag tills det är deras tur. Så väl framme säger incheckningspersonen att det är fel flygbolag och dom ska ta sig längre bort. Dom tar sitt bagage och springer. När som kommer fram till Norwegians disk så säger dom bara, Sorry to late. Man måste checka in 45 minuter innan och det är fyra minuter sedan. FYRA minuter sena var dom. Pappa förklarar att dom stått vid fel disk, Leon gråter och dom bönar och ber att få checka in. Förklarar att dom måste hem. Men dom får bara kalla handen och ett otrevligt bemötande. FYRA MINUTER handlade det om.

Men jag fick en extra dag med dom vilket jag uppskattar men den dagen kostade också skjortan med förlorad arbetstid för pappa samt nya flygbiljetter.

Leon fyller år om några dagar så vi har firat honom med hans favvomat, tårta och sång 🙂

Igår hängde vi hemma och myste i solen.

Laddade med svenskt godis. Det absolut godaste. Inget slår svenskt godis.

Barnen lekte och badade.

Hade vänner över och vi åt gott och satt ute till sent in på natten.

Edde gjorde goda Aperol Spritz-drinkar.

Pappa spelade gitarr och sjöng.

Pappas famn och Sigge är bra tröst om man är ledsen.

Idag ska Vida på kalas så hon och jag ska strax fara dit.

Imorgon flyger jag till Sverige för att träffa William och familj, jobba och ha möten och till helgen åker jag till Paris på jobb med Yves Rocher-gänget.

Blir borta en vecka så idag ska jag kramas extra mycket med Peter och barnen.

All Kärlek ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Skittyper”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kunde de inte bara bokat in dem på nästa flight? Det hände mig och en väninna när vi skulle flyga med Ryan Air London-Skavsta, vi checkade in väskorna, och dumma som vi var gick vi och åt, så vi kom sent till säkerhetskontrollen och den tog förstås jättelång tid, så vi fick springa som idioter till gaten. Och när de såg att vi kom springande så stängde de dörren och sa att vi kom för sent, det hjälpte inte vad vi än sade, de var stenhårda och var riktigt oförskämda.
  Det kom en säkerhetsvakt och hämtade oss, och vi fick gå en bakväg tillbaka och hämta våra väskor, han var mycket vänlig och sa att vi skulle gå till Ryan Airs informationsdisk. Där bokade de om oss till första flighten 6:00 morgonen därpå, samma biljetter gällde vi behövde bara betala en bokningsavgift. Fast det var inte så skönt att sova på flyplatsen, men vi var inte ensamma, det gjorde minst hundra till.
  Förstår inte varför Norwegian inte bokade om till nästa flight, var det för att de kom försent till incheckningen? Men det skulle inte ha någon betydelse tycker jag.

  Svara
 • Helt rätt av flygbolaget! Trist för din pappa såklart och dålig service/kommunikation innan av personalen som sa att det är rätt disk dom står vid. Men jag förstår flygbolagen att dom är hårda! Dom har slots-tider att följa. Om en resenär får dra ut på tiden kommer det att bli fler och fler resenärer som gör likadant. Det gäller att vara i tid och ta reda på incheckning och gate, eget ansvar. Utan struktur och hållbara tider inom flyget så skulle flygplanen gå än mer sent än vad dom redan gör idag. Tider är till för att passa, oavsett om det är 4 minuter eller 1 minut!.
  Allt löser sig och din pappa och hans fru lär sig av denna dag, tro mig.

  Svara
 • Blir så trött på såna här svar. Nej, bara för att flygbolaget gör ett undantag då och då så kommer inte fler och fler resenärer att göra samma sak. För resenärer gör det inte med flit. Allt beror på hur service inriktat flygbolaget är, 4 min är inte mycket. Och de KAN göra undantag. Tråkigt för din pappa och hans familj, Hannah. Kram

  Svara
 • Vaddå ”lär sig”? Läste du inte att Hannas pappa med familj stod i fel kö pga att de fick ett svar att de var rätt incheckning? De VAR alltså i tid från början din lilla viktigpetta!

  Svara
 • Vi har hus utanför torrevieja å börjar bli mer å mer irriterade på norweigan. Sa efter senaste resan att jag ska bojkotta dom å bara åka SAS men de kostar ju tyvärr mer. Har inte råkat ut för nåt sånt men massa annat konstigt Dom har bara blivit sämre å sämre i mina ögon! Serviceminded…

  Svara
 • Hej du får så galet fina bilder. Vad fotar du med?
  /Carina

  Svara
 • VARFÖR SKA MAN TRYCKA NER ANDRA? 🙁 Varför är dom såna mot mig?

  https://nouw.com/sassabassa/varfor-trycka-ner-nagon-annan-manniska-33793116

  Svara
 • Och varför skriver du det här?

  Svara
 • För att få besökare till sim blogg. Hon går runt på olika bloggar och gör reklam för sin blogg för jag har sett henne på andra ”kändisars” bloggar.

  Svara
 • Tycker många är otrevliga vid incheckningen de är ett service yrke och de tycker man ska kunna och veta allt. Riktiga häxor vissa!

  Svara
 • Flygbolagen måste ha en gräns om de ska tumma på det vad ska vara okej? 4 minuter? 8 minuter?
  Det är piloten som avgör om det ska göras ett undantag eller ej då den är ansvarig för att hålla tiderna (slot tiden de betalar för).

  Bra är ju att alltid ange flygnr om man ska fråga många flyg går ju till resmål.

  Svara
 • Precis! Jag håller helt med dig!

  Svara
 • Nääe, är det sant?! Kan inte fatta hur man behandlar folk på flygplatser, det är så stört. Fattar dom inte att det handlar om livet, alla kanske inte ens kan betala för nya biljetter hem, eller hur?! Så jäkla stört blir så arg när jag läser din text. Det är inte OK! Tur ändå att ni kunde njuta en kväll ytterligare tillsammans ♥ Men stor tumme ner för Norwegian! Buuuuu buuuuu buuuu säger jag!!

  Svara
 • Hej,
  Varför följde du inte din pappa in på flygplatsen och hjälpte honom om han är ovan med att resa istället för att skylda på Norwegian??

  Svara
 • Precis. Jag hade aldrig låtit mina föräldrar göra det själva. De är inte vana att resa med flyg.

  Svara
 • Norwegian är hemska! Men tyvärr billigare än SAS många gånger. Är själv pilot och är medveten om alla regler, tidsbestämmelser osv. ÄNDÅ fick jag inte komma med planet engång i höst, eftersom planet hade lämnat gaten tidigare. Fick boka om med egen plånbok, härliga 3000kr. Så alla ni som försvarar Norwegian, hur förklarar ni det här?

  Svara
 • Check in kan inte lastas för att din pappa frågade ”Är det här planet till Oslo” eftersom det var det, men med ett annat bolag. Så svaret i sig var inte felaktigt utan frågan var felställd.
  Men visst är det surt som fasen och ibland kunde de kanske göra undantag, men det finns ju en sista tid av en anledning också.

  Svara
 • Något liknande hände min dotter på en mellanlandning i Paris på väg till Australien.
  Hon blev skickad i olika riktningar hela tiden och kom för sent till gaten.
  Hon fick dock hjälp av vänlig personal att boka hotell för natten och fick åka dagen efter på sammma biljett.
  Men uppgiven och ledsen förstås…

  Svara
 • glömde tillägga att hon reste inte med Norwegian!!
  Tack för varningen dock. kommer att undvika dem

  Svara
 • Men hur kan ni bli sura på Norwegian??.. då är det väl i så fall markpersonalen i Malaga som borde hjälpa till eller att flygplatsen i sig blir bättre på tydligare info/skyltar!
  Däremot behöver ju Norwegian få veta det här så att dom som flygbolag kan klaga på flygplatsen å dess service för att få nöjdare passagerare!

  Svara