Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:15 | maj 21, 2018

Hemma!

God kväll min vän. Hoppas allt är väl.

Jag är hemma i Spanien nu. Hemma. Det känns skönt. Klart jag hade älskat att vara i Paris nu men hälsan går så klart före allt och känner man sig ynklig så är hemma bäst.

Första dagen som jag känner mig bättre i ögat och kan vistas utanför ett mörkt rum.

Har mest bara legat hemma hos syrran i mörker för att ögat varit så känsligt. Fattar fortfarande inte vad jag kan ha gjort. Läskigt.

Har varit riktigt sunkig.

Svettig och nerdreglad av kaffe 🙂 Missade munnen hela tiden pga ögat. Svettas typ bara på ett ställe, förutom överläppen, och det är under tuttarn. Ha ha!

Men innan ögat så hade jag två fina lugna dagar hos syrran. Hjälpte henne köpa växter till uteplatsen, vi grillade, barn och hundar busade, Ewa kom över med sina flickor och vi hade mysiga hemmakvällar.

Ewas Julia och Charlie.

Bästa Filip var också med på ett hörn så klart.

Älskade Ewa och systra mi gör mig så lycklig.

Är så tacksam över mina vänner och familj.

Idag när jag landade kom Peter och Sigge och hämtade mig. Bästa mottagandet. Hämtade sen tjejerna när dom slutade och Mio så klart. Marianne fick dock köra för det knakar inte ännu med ögat.

Måste vila ögonen men har suttit med både piratlapp och stora solglasögon och tittat när barnen lekt och badat.

Allt onda försvann när jag fick den här av Vida och fina teckningar av Liv. Var nog lite saknad ändå 🙂

Bästa Marianne är här till på onsdag. Jag lagade kycklingsallad till middag och vi pratade om veckan som gått.

Min Liv. Vackra stora kloka Liv.

Sen har vi underbara yrvädret Vida. Lilla charmungen.

Peter var på utvecklingssamtal imorse med Vida. Jag blev så full i skratt när jag fick se denna lapp.

På frågan vad den nya pedagogen borde veta om henne…

Att jag är lite galen!

Nu sover dom små och jag ska kramas med min käre man.

Tack för att Du finns. Tack för pepp och trevliga kommentarer. Har skrattat gott, blivit varm i hjärtat och förundrats.

All Kärlek ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Hemma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var är dina snygga röda byxor ifrån? Hoppas du blir bättre i ögat snart ❤ tack för en fin blogg, kikar in här varje dag.

  Svara
 • Krya på dig och va rädd om ögat nu❤️

  Svara
 • Såg att du varit på Plantagen eller liknande. Kan du ha tagit i en Oleander blomma och sedan kliat dig i ögat? Den vackra växten är oerhört giftig och kan ge sår eller utslag. Läs på nätet.

  Svara
 • Usch med ögat…. obehaglig upplevelse kan jag absolut förstå !!! skönt att det känns lite bättre. Ta väl hand om dej o vila ögat så gott du kan. Sen vill jag att du skickar en hälsning till Marianne från Ninni i Osby. Det var länge sedan (tror att hon kommer ihåg mej) vi sågs men jag blir så glad o får så goda minnen när jag ser bilderna. Krya på dej !!! Kram Ninni

  Svara
 • Hej Ninni, Marianne hälsar och blev så glad över din kommentar. Hon minns Osby med värme och glädje. Stor Kram

  Svara
 • Tack för att DU finns. Skrev för några månader sedan att jag fick en sådan harmoni i kroppen över att sitta några minuter och läsa din blogg när det var/är som stressigast på jobbet. OCH det är det verkligen. En snäll plats.

  Svara
 • Vad bra att du känner så. Precis vad jag önskar ❤️ Stor varm kram!

  Svara
 • Men man kan få lite funderingar om din blogg är så tillrättalagd och perfekt pga locka till sig samarbeta partners och annonsörer. Du pratar ofta om att man ska stötta kvinnor etc. Men under metoo så var du tyst. Man behöver inte berätta vad man varit med om men ändå backa upp det.
  Men så klart är det din blogg och ditt liv. Kom bara med en synpunkt.

  Svara
 • Det gjorde jag iofs men du kanske missade dom inläggen. Den är inte ett dugg tillrättalagd men jag har valt att hålla en god ton så jag aldrig behöva skämma inför mina barn eller mig själv i framtiden. Vill man följa en annan typ av blogg där det hängs ut hit och dit, politik, starka åsikter, jakt på skvallerubriker etc så finns den typen av bloggar. Som sagt detta är min blogg, mitt vardagsrum, trivs du inte som en gäst i mitt liv så är det bara att hitta någon annan att besöka.

  Svara
 • ❤️❤️❤️

 • Ja jag håller mig nog till din syrras blogg iforsättningen.Tror inte hennes barn skämms över henne för att hon vågar bjuda på sig själv.

 • Tack. Det var bra att veta 😉

 • Aj det gör såå ont. Skönt att det går åt rätt håll. Fick en rejäl reva en gång av min hundvalp som låg jämte mig i sängen å skulle väcka mig. Å ja vakna kan man säga. Använd sugrör när du dricker. Det blir ju helt knas m bara ett öga. Ja skulle hälla upp kaffe å hällde bredvid på hela bordet bla. Krya på dig.

  Svara
 • Fuck idealet Mycket läsvärt ❤️❤️❤️ ALLA är lika fina! Så här ser jag ut ❤️ Bristningar och lös hud❤️ Stoppa idealet Tro inte på media!!! Så ser jag ut efter 3 graviditeter och ja det är jag på samma bilder

  https://nouw.com/sassabassa/att-alska-sina-kropp-trots-bristningar-33861553

  Svara
 • Jag är så otroligt trött på dina reklaminlägg för din blogg.

  Svara
 • Hann du träffa din son? Skrevs om allting annat kul (och tråkigt givetvis) men inget om ni två hade trevligt. Detta ska nu inte tas som någon kritik, är bara en nyfiken fråga.

  Svara
 • Japp, det gjorde jag. Självklart! Det går före hälsan för mig. Men han avskyr blogg och IG.

  Svara
 • Hua! Ögat är ju det organ som har mest smärtceller i kroppen, så inte konstigt att det gör vansinnigt ont. Lider med dig och hoppas att du snart ska må bra i ögat igen. Krya på! ❤️

  Svara
 • Din dotter Liv är en kopia av sin farmor

  Svara
 • Herregud vilken otur med ditt öga ! Krya på dig ❤️ Jag var i Miami förra veckan och åkte på njurbäckeninflammation, skojsigt. Ang Vidas härliga kommentar om att vara galen så kom jag ihåg hur min yngste son (10 år nu) skrev i 6-års på vad han var bra på : Kung fu !! Hahaha, underbara barn ❤️

  Svara