Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:28 | maj 27, 2018

Mors Dag och libanesiskt

Hej min vän. Vilken härlig helg jag haft. Har njutit av varenda sekund.

Igår åt vi middag på ett nyöppnat ställe som heter Occo. Det är ett gäng svenska killar som öppnat det. Känner en av dom väl, från Malmö, så då är det extra kul att gå dit.

Blev så genuint glad för maten, personalen, ja allt var så grymt bra. Riktigt riktigt bra! Ett måste att besöka om du är här i Marbella.

Härliga killar från Malmö i baren.

Maten var magisk. Åt så jag knappt kunde andas.

Träffade Jenny Velvet där också då hennes killa Robban är musikansvarig där och är DJ. Så från middag på tumanhand blev vi ett stort gäng som hade en fantastisk kväll.

Imorse blev jag väckt av flickorna med fina teckningar. Bästa Mors Dag-presenterna.

Sen hade Peter bokat en heldag med brunch på El Ancla. Så nu kom vi precis hem efter att ha ätit gott, solat, läst och badat.

Har lagt upp flera filmer på Instastory både från igår och idag så in och kika.

En ljuvlig och väldigt uppskattad dag.

Stor Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Mors Dag och libanesiskt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vilken fin blus/tunika du har på dig! Var kommer den ifrån? Ha en fortsatt fin morsdag och tack för en fin blogg! /Helena

  Svara
 • Tack! Den är från Fira.me. Kram

  Svara
 • HEJ
  Tack för en bra blogg! Skönt att ögat är bättre. Hur funkar ditt jobb jag tänker när du reser till Sverige , vabar, är sjuk osv är det som i Sverige med betalt när man vabar tex? Vad säger din chef när du är borta mycket?

  Svara
 • Alla på SkandiaMaklarna är egna. Inga är anställda. Jobbet kan jag ha med mig hemma när jag vabar, är i Sverige eller är sjuk. Skulle jag ha visningar när barnen är sjuka tex så ordnar jag barnvakt den stunden, Peter är hemma eller nån på kontoret hjälper till. Vi hjälper varandra helt enkelt. Sen är det alltid tufft att vara egen för jag har ingen trygg lön som kommer in den 25:e varje månad så det innebär att jag verkligt måste lägga manken till och se till att sälja 🙂 och när det kommer till chefen så är han så nöjd.

  Svara
 • Känner mig som en egoistisk människa . Sämsta mamman https://nouw.com/sassabassa/kanner-mig-som-en-egoistisk-och-varldens-33900265

  Svara
 • Och jobbigaste med att kommentera här om din blogg.

  Svara
 • Du är nog inte världens sämsta mamma, men kanske världens mest puckade!!

  Svara
 • Hej Hanna!

  Maten såg underbart god ut och så vackert upplagd.

  Så fin bild på dig i hatt och glasögon, är det något speciellt märke på glasögonen?

  Kram och ha en fin kväll!

  Svara
 • Jag känner mig så ful ibland ,påverkas nog av media?!

  https://nouw.com/sassabassa/kanner-mig-sa-javla-ful-33904530

  Svara
 • Hej Hannah! Roligt att följa dig! Vill inte mena något illa nu, ok? Vill bara fråga dig om du nån gång haft nåt jobb du inte velat gå till? Som ett sommarjobb te.x.? Vad gjorde du i ungdomen? Systrarna Graaf kom väl till i övre tonåren? Kram Charlotte!

  Svara
 • Många gånger 🙂 Började jobba varje helg och vissa vardagskvällar när jag gick i 9:an, på en restaurang i Sigtuna. Där trivdes jag. Sen har jag jobbat på lunchrestauranger, Mc Donalds, drivit salong och mycket annat. Kan lova dig att jag vantrivts och inte velat gå till jobbet många gånger. Så kan jag känna även idag. Men det tycker inte jag är nåt konstigt. Kram

  Svara
 • Mio blir mer och mer lik sin far, snyggt med så mörka drag väldigt stilig son du har.

  Svara