Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | juni 20, 2018

William

God morgon min vän. Hoppas du mår bra denna onsdag.

Jag ska precis fara till Malaga och hämta min William. Tjohooo! Ska vi skönt att han kommer och är hos oss. Vet att han hellre vill hänga med kompisar i Sverige men då får väl kompisarna komma hit… för mig kommer han inte undan 🙂

Kaffet först bara 🙂

Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “William”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vilken fin kaffemugg, kommer den från systerlycklig?
  Så mysigt att få ner äldsta sonen!

  Svara
 • Så skönt få hem sonen! Förstår du längtat. O mamma är viktig med, kan vara gott för honom o komma hem o vila i lite mammakärlek( eller mycket rätta sagt) de är ej så stora som tonåringar. Kompisarna är viktiga men även familjen. Har nyss fått hem min pojk, ngr år äldre än din, pluggar på annan ort men hemma över sommaren. Tror vi njuter både han o jag. Viktigt de får chansen o landa ibland i familjen. O så gott för mig få han hemmomkring. Ha det gott!

  Svara
 • Mysigt!

  Jag köpte örhängena när du tipsade om dem sist och har den lilla palmen bland annat. Vilken kedja har du till? Jag får inte till det med flera olika halsband som ju är så fint, det blir fel längder och fel tjocklekar tycker jag 🙁

  Svara