Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | juli 5, 2018

Snart med ett leende

God torsdag vacker. Hoppas du mår bra.

Har du semester eller vad har du för dig?

Igår efter jobb så åkte jag, Lenita och alla barnen till min favoritstrand.

William låg under ett parasoll och dom små lekte och badade. Peter kom senare och mötte upp oss när vi åt middag.

Mina nya strandväskor som jag använde första gången igår. Köpte dom i den där boho heaven-butiken jag tidigare visade.

Vida hittade ett litet enhörningshorn. Den kan ju bara betyda att något magiskt snart kommer att hända 🙂

Vida går alltid sin egna väg. Låg i min solstol och tittade på henne. Hon dansade, balanserade på stenar och showade helt för sig själv. Undrade vad hon tänkte på. Hon strosar ofta iväg själv, leker eller sitter för sig själv och blickar ut över havet.

En underbar kväll hade vi.

Imorse var jag hos tandläkaren för konsultation. Pallar inte tandställning i minst tre år som dessutom kostar så mycket mer än en Quick fix. Så nu ska jag prova nåt annat. Kan hända att du snart kommer se mig le med tänderna 🙂 Jag ler ju alltid med stängd mun. Avskyr mitt leende.

Efter mitt tandläkarbesök bar det iväg till ett nybygge med en kund från Sverige.

Tveka inte att höra av dig om du söker boende här. Du vet var jag finns.

[email protected] och kila in på vår hemsida www.skandiamaklarna.se/spanien

All Kärlek ❤️


34 kommentarer34 kommentarer om “Snart med ett leende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sköna bilder och vilka vackra bilder på dig! Väldigt vackert smycke med en klocka. Vad är det för något!
  Kram Berith

  Svara
 • Emma Israelsson

  Svara
 • Hej! Vilken fin röd klänning Lenita har på sig, vet du var den kommer ifrån? Önskar dig och din familj en härlig sommar!

  Svara
 • Den har hon köpt i Barcelona. Finns tyvärr inte i Sverige. Kram

  Svara
 • Ok, tack snälla för ditt svar Hannah! Om du vet märket på klänningen så får du gärna skriva det, har ev planer på att åka till Spanien lite senare i sommar, kanske kan leta upp den om inte annat så får jag tips på ett fint klädmärke/affär att shoppa i när jag är där Upplever också att du och din familj är så fina, starka och trygga och du verkar vara en toppenmamma och det kan inte ge annat än trygga och kärleksfulla barn❤️

  Svara
 • Trygg tjej som går sin egna väg. Kan hon brås på sin fina mamma tro?! Tycker ni ger era barn en fantastisk barndom och visar att allt är möjligt. Bara att packa ihop och flytta till ett annat land och börja om med nytt hus, nya jobb mm. Tycker det ör sjukt modigt och imponerande. Är själv för feg men trivs i min trygga svär:)

  Svara
 • Tack fina Nettan. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Har du också tagit ut brösten som Magdalena?

  Svara
 • Japp, det gjorde jag för flera år sedan… innan henne 🙂

  Svara
 • Kan du inte testa Invisalign? Jag har haft det i knappt 8 månader och har gjort underverk med mina tänder. Sååå nöjd!

  Svara
 • Funkar inte på mig. Har frågar om det men mitt bett är för illa så det skulle inte gå 🙁

  Svara
 • Trist att Invisalign inte funkar. Är verkligen super! Har det på dottern och det är bara bäst. Sonen har värre bett och kör traditionell tågeäls, dock vit så den inte syns så mycket.

  Vet att det kåter hårt, men jag tror inte på quick-fix. Har aldrig hört omngn reglering som tar mer än 18 mån, står du inte ut med vit tågräls under den tiden?

  Vet hur viltigt ett leende är, mitt ordnades vid 18 års ålder! Hann precis ta bort den till studenten

  Svara
 • Sorry *låter hårt* vill jag skriva och inget annat

  Svara
 • Min bästa vän Lenita, som är här, har också haft Invisalign och hennes tänder blev perfekta på några få månader. Grymt bra metod. Men för mig blir det nog fasader. Kram

  Svara
 • Hur kan Invisalign funka i längden? Efter normal tandreglering måste man sova med bettskena varje natt i minst ett år för att sedan trappa ner för att tänderna inte ska gå tillbaka. På deras hemsida nämner de väldigt kort att man måste ha s k retainers efteråt:

  Ditt nya leende är bara början.

  Studier visar att justerade tänder långsamt kan gå tillbaka till sitt ursprungliga läge om man inte använder retainers. Genom att använda Vivera retainers efter traditionell fast tandställning eller Invisalign-behandling håller du kvar tänderna i det nya läget. Du skyddar både ditt leende och din investering.

  ”Studier visar”? Det behövs inga studier, det visar ju praktiska fall. Står heller inget om hur länge dessa retainers ska användas.

  Personligen tycker jag att deras hemsida förenklar problemet. Det finns ingen quick fix!

  Svara
 • Jag använder Vivera retainers och har gjort så i några månader nu. Mina tänder är fortfarande lika fina som precis efter Invisalign behandlingen. Man får en ”behandlingsplan” av sin tandläkare när det gäller Vivera skenorna. Jag ska ha dom varje natt i 6 månader och sedan trappa ner tills jag bara behöver ha dom 2-3 nätter i veckan MEN alla är olika, för vissa så kanske man måste ha dom varje natt för evigt (inget problem om du frågar mig).
  Vill man slippa skenorna helt så kan man också välja att sätta en metalltråd bakom tänderna för att hålla dom på plats. Då behöver du inte ha några skenor alls efter att du är klar med Invisalign.

  Hannah, vad tråkigt att Invisalign inte funkar för dig. Min kompis hade också ett konstigt bett men då fick hon Invisalignskenor som man fäster med gummiband och det har funkat super för henne. Fasader kan ju tyvärr se lite ”oäkta” ut men håller tummarna att du blir nöjd. Kram

  Svara
 • Tack för en fin och öppen blogg. Jag är nyfiken på var din bikini kommer ifrån och vad modellen heter? Superfin!!

  Svara
 • Jag håller inte med dig. Öppen och ärlig tycker jag inte Hannas blogg är.
  Maggan har en öppen och ärlig blogg Hannas perfekta liv kan inte stämma.
  Reklam yves rocher,cliniqe ja man undrar vad hon igrund och botten tycker?
  Bara konstruktivkretik

  Svara
 • Är du fem år? Alla bloggar har reklam precis som alla tidningar har det. Magda har massor av reklam man ser samma produkter i andra bloggar flera ggr fast hon inte skriver det. Hanna skriver åtminstone att de är reklam. Förstår inte varöf man ska jämföra dom två hela tiden. Två vuxna kvinnor och bara för dom är systrar betyder inte det att man är samma person. Min syster och jag är helt olika. Verakr som många tror att Hanna och Magda är en person. Sedan skriver dom helt olika. Magda ska alltid vara grov i munn och försöka vara rolig och Hannas är lugnare. Beror ju på vad man gillar. Är väl ingen tävling. ÄR inte så förtjust i Magdas blogg men förstpr om andra är det. Är ok att gilla olika saker.

  Svara
 • Lugn i stormen.Jag förstår att man måste ha reklam i sin blogg!!Men ena dagen måsste man ha yves rocher och nästa dag kan man inte klara sig utan clarins? Käns inte trvärdigt i mina ögon.. Men vi är alla olika somliga kanske behöver 100 produkter i ansiktet vad vet jag?
  Och Hanna kanske är perfekt och har ett underbart liv och inga problem. En blogg där man kan gå in och se hur det är att leva på rosa moln..Men en öppen blogg??
  Inte i mina ögon..Återigen konstruktiv kritik!

  Svara
 • Det behöver inte vara att man lever ett perfekt liv bara för att man inte gör sin man och barn till åtlöje stup i ett. Finns många som tycker det är kul. Jag som är både fru och mamma tycker det är vedervärdig när man gång på gång gör sig lustig på sin familjs bekostnad. Pratar du naturligt tycker jag det är onaturligt att allt ska vara så lustigt och hela tiden påhittat galenskap för att tro man ska framstå som jordnära och naturlig. Tror inte den galna naturligheten är äkta någonstans.

 • Vilken fin top/svart klänning! Vart har du köpt den?

  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • På stranden här hemma i Sverige såg jag en tjej med så snygg bikini idag, nästan så jag ville går fram och fråga var hon köpt den men vågade inte. Nu ser jag att det är ju den du har på dig! Vaaaaar kan man köpa den 🙂
  Kram

  Svara
 • Har samma problem som dej, ler alltid med stängd mun och har funderat på skalfasader.. dyrt men troligtvis värt det! Vad ska du använda för metod tro? 🙂 hur som helst är du superfin och inspirerats alltid av dina fina outfits och smycken! Tack för en bra blogg! 🙂

  Svara
 • Vart är bikinin från????

  Livet på en pinne ☀️ blir uthängd jämt

  https://nouw.com/sassabassa/det-blev-en-dag-pa-stranden-igen-34147649

  Svara
 • Fin blogg, fina bilder och jag blir glad av att läsa din blogg.

  Kikar in varje dag

  Svara
 • Quick fix låter ju inte lika stabilt och varaktigt som tandställning.. dina tänder har väl blivit sena eller vad du nu tycker under flera år. Detta säger sig själv kan inte fixas över en natt..

  Svara
 • Tycker alltid du är så fin 🙂
  Sjukt snygga kläder och alltid fin i håret!

  Svara
 • Hej,
  Tack för mysig blogg. Jag undrar var den fina gröna bikinin kommer ifrån?
  Ha en fin kväll! 🙂

  Svara
 • Jättefina blev dina tänder. Jag drömmer om att göra ngt liknande. Får jag fråga vad det kostade? Tyvärr skulle jag kanske behöva göra precis alla tänder då mina är så gula och fula.

  Svara