Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:53 | juli 13, 2018

Nashville

Fredagkväll och flera veckor med både jobb och barn från morgon till kväll då tar jag en stund för mig själv 🙂 Det är jag värd.

Har precis börjat med Nashville och har flera säsonger framför mig. Ligger ensam i sängen med chips och dipp från svenskaffären. Lyx.

Älskar countrymusik så den här är nog nåt för mig.

Har du sett den?

Kram ❤️


28 kommentarer28 kommentarer om “Nashville”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kollar oxå den nu..Sett 2 säsonger innan…..men det var ett tag sen så jag har startat om från början igen…Älskar serien..härligt med massa säsonger framför sig

  Svara
 • Hej! Så spännande med dina tänder, kommer bli jättefint! Trodde inte du kunde bli vackrare än du redan är 🙂 men det är ju vad man tycker själv som är det enda viktiga. Hoppas du kommer bli nöjd, lycka till! Förstår precis vad du menar med att ha med barn på restaurang, blir svettig bara av tanken att gå på restaurang med mina 4 små… Grattis till din Vida! En av mina barn fylller också 6 år snart, om en vecka. Måste bara avsluta med en fråga: Är dina halskedjor också från syster P? Kram H

  Svara
 • Tack fina Helena ♥️ japp, kedjorna är också från Syster P. Den med palmen är den längre kedjan.

  Svara
 • Gillar Nashville jättemycket… ska precis börja kolla säsong 6. Mycket bra musik och bra serie.

  Svara
 • Jag är inne på säsong 5 nu. Älskar serien och all musik och karaktärerna. Lyllo dig som har allt framför dig!

  Svara
 • Jag har sett den superbra!!!

  Svara
 • Var finns den o se?:)

  Svara
 • Jag kollar den på viaplay!

  Svara
 • Viaplay tittar jag.

  Svara
 • Hej fina!
  Kan inte du berätta mer om mäklaryrket? Nu kanske det inte fungerar på samma sätt där som i Sverige? Men tänker att du har en bra inblick i yrket ändå. Jag funderar på att läsa till mäklare, men undrar mest om det är ett yrke som fungerar i vardagen med 3små barn. Mäklare har varit en dröm i många år, men när man får barn så går åren..
  Vore super tacksam om du hade tid/ork att göra ett inlägg om det
  Tack för en mysig blogg!
  Kram

  Svara
 • Det låg jag och tänkte på igår att jag ska göra ett inlägg om. Så det kommer 🙂 Kram

  Svara
 • Toppen, vad glad jag blir!
  Kram kram

  Svara
 • Jag älskar serien! Har precis börjat med säsong 6 så du har några härliga timmar framför dig!!

  Kram!

  Svara
 • Älskar Nashville! Har inte sett säsong 6 än. Väntar med den ett tag, tills hösten kommer och jag har lite ledigt. Då ska jag plöja den! Den som väntar på nåt gott

  Hoppas du får tre fina veckor i Sverige! Jag bor i Tyskland och i år är det första gången på 12 år som jag inte åker hem ett par veckor på sommaren. Har sån hemlängtan nu!! Men i år går det tyvärr inte.. Saknar mina föräldrar, storebror och fina Skåne Jag får njuta extra mycket till jul istället!

  Kram på dig fina Hannah

  Svara
 • Hej svejs, vi är ett gäng tjejer som ska fira att vi blir 45 nere i Marbella. Har du nåt bra tips på något kul ställe vi kan gå på kvälken utan att känna oss som ”mammor”? Vi bor i Puerto banus? Tack för en jättefin blogg//kram

  Svara
 • Åh vad roligt! Alltid kul på Puente Romano. Där finn restauranger, lounge och nattklubb på samma ställe. Går ni ut en söndag får ni INTE missa boho sundays på Playa Padre. Kram och Grattis

  Svara
 • Tack snälla för tipsen//Kram

  Svara
 • Jag beställde precis ett hängsmycke från syster P. Det du har. Palm. Fast jag beställde det i silver 🙂 Såå fint ❤️

  Svara
 • Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

  Svara
 • Åh, så avis på dig som hat alla säsongerna framför dig, älskar Nashville! Förbered dig på gråtfest dock Och låtar som sätter sig på hjärnan

  Svara
 • Ska kolla den

  Kändisarnas avskräckande operationer

  https://nouw.com/sassabassa/stjarnornas-avskrackande-plastikoperatio-33501631

  Svara
 • Varför flyttade ni till Spanien….Vad fattades er i Sverige som är så vackert.

  Svara
 • Tror Hannah har berättat om varför de valt att prova på livet i Spanien i ett tidigare inlägg. Inga större konstigheter i det.

  Svara
 • Nashville såå bra! Finns allt i den, och man lär sig älska vissa och hatälska andra 🙂 Musiken är magisk. Inte så ofta country får gå varm här hemma bland familjen så man får tjuvlyssna och kolla på serien 😉

  Svara
 • Åh, älskar Nashville, en sån där serie man bara försvinner in i.. 🙂 Önskar jag hittade någon mer sån serie att fastna i när barnen somnat..

  Svara
 • Åh jag älskar Nashville, lite avundsjuk att du har alla säsonger osedda framför dig

  Svara
 • Så bra! Är snart klar med första säsongen 🙂

  Svara
 • Älskade Nashville, gillar hayden skarpt som spelar juliette. Musiken finns på Spotify så den här också fått gå varm här hemma

  Svara