Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | juli 17, 2018

Fest hela dagen

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Vida fick en underbar dag idag. Fest med familjen hela dagen. Mysig morgon med pannkakstårta, lek med presenter, Mc Donalds-buffé, en kväll på det lilla mini-nöjesfältet nere i hamnen och allt avslutades hemma med en glassbomb.

Hon fick bestämma hela dagen.

LOL. Detta svindyra påfund av små plastdockor stod högst upp på önskelistan. Bara skräp om du frågar mig.

Men hade nog också gillat det som barn 🙂

Snällaste storasyster Liv leker med Vida och hennes nya Nancy-dockor.

Sigge. Han är så snäll. Precis som Stig var. Har fått lite frågor om Schnapps. Har inte orkat skriva om det. För mycket jobbigt just nu som hopar sig över mig så jag vill ibland bara blunda och låtsats att jag inte finns.

Schnapps är jättesjuk. Full av tumörer så han opererades igår. Vi väntar på svar vad det är. Om det är farligt eller inte. Senaste tiden så förändrades han mycket i sitt sätt. Berodde så klart på tumörerna som växte och som upptäcktes. Veterinären vet inte vad det är men väntar på svar från nån typ av analys.

Tillbaka till Vida. Behöver lite glädje nu.

Donkenbuffé varje dag om Vida får bestämma 🙂

Chill i nya brills från Musch Details.

Tjuren var absolut roligast tyckte dom.

När Liv fyllde år så fick hon en glassbomb, som vi kallar det, och Vida var så besviken på att den aldrig sprängdes. Det heter ju glassBOMB suckade hon.

Självklart ville hon också ha en sån på sin dag.

Igår blev det nåt knas på ena isfacklan så den liksom sprutade till lite extra… och då trodde Vida att den skulle explodera 🙂 Hennes reaktion var oslagbar. Lite rädd men lycklig över att det faktiskt hände nåt. Galenunge.

Det var en stilla och varm kväll.

Imorgon åker William till Sverige. Trots att han inte syns till så mycket än mindre pratar med mig så gör det ont i hela själen. Träffar honom iofs om några dagar igen när jag kommer till Sverige. Men det är nog att han fyller år på lördag och jag inte får fira honom som känns tungt. Han vill så klart fira med kompisar och kusinen Lance som fyller 18 år samma dag.

Ikväll ska jag dock få ut honom på födelsedagsmiddag och smygfira honom.

All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Fest hela dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul sätt att göra glassbomb på.
  Me like
  Njut och ha det bäst.
  Kram från Skåne

  Svara
 • Fy vad jobbigt med Schnapps 🙁 räckte det inte med Stigs olycka! Håller tummarna att han blir frisk.
  Läste att din tonåring inte pratar med dig. Jag har en som fyller 17 i september och det är samma sak. Trodde jag var ensam 🙁 Jag försöker och försöker men får bara ”ja” ”vet inte” eller ”nej” tillbaks också suckar. Hoppas det går över.
  Kram

  Svara
 • Usch vad jobbigt med Scnapps! Min bernersennentik blev sjuk i februari, förstod inte att hon var det förrän hon slutade äta, och det visade sig att hon hade två stora tumörer och tumörceller i lymfkörtlarna. Först då förstod jag varför hon hade betett sig så annorlunda det senaste halvåret, från att ha varit världens stabilaste till ett helt ändrat beteende. Tyvärr slutade det inte bra. Lycka till! ❤️

  Svara
 • Precis så är det med Schnapps också. Han slutade äta och blev konstig. Markerade på folk som kom på besök och blev knasig. Hoppas detta slutar bra dock. Är så ledsen för din skull. Kram ♥️

  Svara
 • Blev så ledsen när jag hörde vad som hänt Schnapps, vilken otur ni haft. Nu får det vara slut på allt elände, inte konstigt att du mår dåligt.
  Kommer sötnosen Sigge följa med till Sverige? Kram

  Svara
 • Underbara bilder på dig och familjem. William verkar vara en sådan fin kille inte bara utseendemässigt då utan också själsligt. I perioder vill de inte prata sedan kan allt komma på en gång, har aldrig varit lätt att bli vuxen.
  Varma kramar

  Svara
 • Fy så hemskt att er hund är sjuk :/ tycker att det får vara tillräckligt med bedrövelse för er nu. Önska att jag kunde göra något för dig och familjen.
  Skickar en stor kram iallafall!

  Svara
 • Hahaha, de där små ”plastdockorna” vann i UNO över mig en dag, underskatta ej deras intelligens eller spelarteknik,
  Underbar dag verkar ni haft, och lyckliga unge med så mycket smarrigheter … kan ni adoptera mig?

  Svara
 • Underbara Vida, underbar tjej full av bus och djärvhet! All respekt till att vara förälder och matte till barn i olika åldrar och behov, plus djuren oxå. Inte att undra på att man får helt kaos i sig själv ibland!? Efteråt när en ’fas’ är avklarad, DÅ ser man det…Välkommen t Sverige hälsar Helene

  Svara
 • så fina ord och så klokt, tack!

  Svara
 • Stor kram! ♥️

  Svara
 • Fy vad hemskt med Schnapps, har själv 2 hundar och vet hur mycket dom betyder för hela familjen. Jag håller mina tummar stenhnårt och hoppas att allt går bra för honom.
  Vilken otur ni har haft, nu får det räcka tycker jag.
  Förstår din saknad efter stora killen när han åker, jag har 3 ungar, varav en har flyttat och en är på väg. Så tomt helt plötsligt, trodde faktiskt inte att det kändes så trist och tomt. Men men så är livet… man får njuta att dom har blivti vuxna och självständiga.
  Kram och ha en fin dag.

  Svara
 • En fråga som du kanske inte vill svara på. Bor du och din man fortfarande ihop? Han är aldrig längre med på bilder och jag läste någonstans att ni skulle separera?!

  Svara
 • Vet inte vilken trovärdig skvallersajt du ”läst” det men så är det inte iaf. Vet inte om du följt min blogg men Peter och mina pojkar gillar inte att synas här och det är stor övertalning som krävs om jag vill ha en bild på dom. Peter har alltid synts väldigt sällan men jag lever med både honom och mina pojkar trots att du inte ser dom på min blogg. Sen vi flyttade hit så lever vi inte som förr. I Sverige jobbade vi ihop varje dag och hade flera företag ihop. Nu jobbar vi heltid på olika jobb och har inte samma tid tillsammans. Så inga konstigheter.

  Svara
 • Men tittar du noga på mina bilder så dyker han upp både härochdär i bakgrunden.

  Svara
 • På första bilden är det en huvudlös man som håller glasskålen?!?!?! Spänningen är olidlig. Vem är han?!?!? Kan det vara Vidas pappa?!?!?! Vilka sjuka människor som kommenterar på din blogg Hanna!!?! Lär dig ignorera dessa idioter.

  Svara
 • fniss:)

  Svara
 • Hipp hurra! Grattis Vida!

  Svara