Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:55 | augusti 9, 2018

Mamma-William-dag

God torsdag min vän. Hoppas du mår bra och är vid gott mod.

Jag mår skit men känner mig tacksam. Inte alltid så lätt, men det är livet.

Idag hänger jag och mamma. Hon är min klippa i stormen och hjälper mig alltid. Vad vore livet utan mamma.

Strax ska vi möta William och äta tillsammans, prata och planera inför hösten.

Mamma och jag var i PlainVanillas butik i Bromma. Mamma shoppade på 70% REA och jag hittade en vansinnigt snygg klänning till helgens bröllop.

Ser framemot att visa dig 🙂

Mammi.

Älskar deras butiker. Blir alltid galen 🙂

Sent ikväll flyger jag ner till Skåne, till Peter och flickorna som är hos svärmor Marianne.

Hoppas på fint väder så vi kan fiska krabbor och ha fina dagar.

Vad har du för dig i denna tryckande hetta?

All Kärlek ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Mamma-William-dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Livet är upp och ned för oss alla men känner allt som ofta av en ledsamhet mellan dina raderkänner med dig

  Svara
 • En så vacker kvinna som har ALLT. Älskad av män, ett spännande liv och underskön. Du harfäö förmåga att njuta av livet och är klok och begåvad.Vad är problemet? Folk tigger, saknar hus och jobb. Nån kan ej få barn. Hanna har ALLT. Är som ett frågetecken.

  Svara
 • Det hjälper inte vad man äger och har eller omtyckt man är – det är inte någon garanti för att må bra

  Svara
 • Ägodelar och skönhet garanterar inte lycka. Det trodde jag alla visste. Jag är som du Hannah, och det syns inte utanpå. Folk tror jag har allt, men de ser inte det inre. Kram.

  Svara
 • Ibland kan det vara saker som kommer långt efteråt. Saker som man inte hunnit med att bearbeta. Man kan ha fantastiska barn, hus och allt annat men inom sig finns ett mörker och att man aldrig känner sig riktigt glad. Det kan tex handla om en depression och vi som läser vet ju inte allt som sker i Hannas liv.

  Jag känner bara att du är så snäll och omtänksamhet fina Hanna. Du vill ta hand om alla men glöm inte dig själv. Kram!

  Svara
 • Vad är allt för dig?

  Svara
 • Hoppas att du och William fick en mysig middag ihop så att dagen slutar på ett bra sätt. Ibland är det jobbigt i livet, men det är då skönt om man kan hämta kraft hos andra nära o kära som stöttar en.
  Kram

  Svara
 • Ber för dig!

  Svara
 • På vilket/vilka vis ber du? Ligger du på knä vid sängen kanske med ihopknäppta händer? Eller kanske ute på trappan din? Hoppas att din gud hör dig så att vi alla mår bra. Det verkar ju så som att vi kommer att göra de om vi alla ber. Har själv bett i 30 år men ingen hör mig. Kanske ska säga ”högt” att Gud titta på mig! Se mig! Men nä, testat de oxå….

  Svara
 • Kanske för att man skriver en blogg, och då skriver ner…ärligt, hur man mår, kan det kanske verka som om ( nu i detta fall Hannah ) mår oftare dåligt än andra.

  Men tror nog att vi andra människor också mår skit lika ofta…då ock då, vill säga.

  Livet är nog sådant, vardagsbekymmer, småbekymmer och ”stora smällar”…Och så glädje och tacksamhet däremellan.

  Ingens liv är helt perfekt, även om det kan te sig så på ytan.

  Stora lidanden finns också såsom hemlöshet, fattigdom och krig.

  Svara
 • Igår hade jag en riktig skrutt-dag, kände mig ensam fast att jag egentligen inte är ensam. Men alla dagar skiner inte, hoppas det vänder snart! Kram R

  Svara
 • Älskade cyber sister! Du vill ALLA väl. Ge Dig själv den omtanke, lugn och ro som du förtjänar. Vila i Mimmis trygga famn (din mor är så lik utseendemässigt min lilla ängalamma att jag ibland börjar gråta när jag ser bilder på henne) Allt kommer bli bra! Oroa dig inte för din stora pojk W! Spanien väntar på dig och din familj – alltid. Stor kram från ett regnigt (äntligen!) BCN

  Svara
 • Hur har det gått med er hund?

  Fridens liljor!

  Svara
 • Hon har ju själv sagt att hon är HSP. Är själv hypersensitiv och känner alla känslor så väldigt starkt. Alla är vi olika och ingen ska komma och säga att man inte har rätt att känna som man gör!

  Svara
 • Så sant. Också jag är högkänslig som person och det går inte bara att stänga av. Men jag har lärt mig att tackla det bla genom att inte läsa om alla eländigheter som händer både närmare och ute i världen. Jag kan ju tex inte åka och hämta alla barn som far illa, som jag gärna skulle göra.
  Men allt runtomkring tröttar ut. Och jag har börjat lära mig att säga nej. Fortsättningsvis vara en snäll person men inte dumsnäll.

  Svara
 • Svara
 • Vad fin hon är linda! Ser yngre ut än både du och din syrra. En vanlig o fin kvinna med otroligt fina tänder och drag.

  Svara
 • Ser yngre ut än Hannah och hennes syster??? Att Linda är en vacker kvinna kan jag se men….
  SKAFFA GLASÖGON!!!!

  Svara
 • Upp med hakan o kämpa , du är så mycket tapprare än du tror !
  Jag har inte längre min mamma vid min sida , cancern tog henne ifrån mig för ett par år sedan . Finns det nåt hon lärde mig så är det – ”när det känns som jag inte orkar mer överhuvudtaget , så har jag 75% styrka kvar ”
  Tänkvärt.❤️
  Kramar

  Svara
 • Så trist att du inte mår bra Hannah härligt och komma till Skåne och bröllop så spännande , tyvärr tror jag inte vädret blir så strålande , regn åska och nästintill storm i helgen. För min del är det mer än välkommet orkar inte mer sol och bad nu när termometern stiger mot 35 gr då mår man inget bra , önskar er en härlig helg i vackra Båstad ❤️

  Svara
 • Hoppas du snart får må bättre! Man får ha svackor och när man tagit sig igenom är man oftast starkare ❤️
  Kram!

  http://www.nouw.com/noos

  Svara
 • Styrkekram till dig fina Hanna.

  Svara
 • Hej! Hon är så söt er lilla mamma,ja ja ni systrar ocksåIngela

  Svara