Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:53 | september 5, 2018

Fjäll, hem och kärlek

Hej vacker. Dagarna rusar fram. Har nyss landat i Sverige för att träffa pojkarna och ta min och mammas (och syrrans som inte är med i år) årliga vandring i norrländska fjällen. Magiska Kvikkjokk. Våra barndoms-hoods.
Finns inget härligare än fjälluften, lugnet, tystnaden, dofterna, vyerna… ja allt. Vi bor som alltid i samma stuga utan vatten och toalett. Vi ska äta renskav, vandra, åka båt på deltat med Björn, läsa och umgås. Underbart.
Åkte förbi Mio och lämnade kläder som jag hade med mig när jag landade i eftermiddags.

Han var lagom nöjd med mammas puss- och kramattack 🙂
Ville bara föreviga oss på bild. Så sällan han ställer upp på det. Min stora lilla Mio min Mio. Han är lika lång som mig! 173. Vad hände?
Dagarna hemma i Spanien innan jag for till Sverige har gått ut på att jobba, kramas och umgås med andra halvan av familjen och hittat på saker med Jessica på eftermiddagarna.
Jessica flög hem samtidigt som mig. Hon stannade längst och om det var nån som behövde det så var det hon. Älskade Jessica som inte suttit på ett flyg på 17 år, flygrädd, ensamstående och hårt arbetande mamma.
Nu planerar vi redan in en resa för henne och hennes flickor i höst.
Vi har ätit sena luncher, mellan mina jobbmöten och stå hej, och myst hemma på kvällarna.


Nu kommer jag vara i Kvikkjokk över helgen och måndag och tisdag, efter skolan, så ska jag och pojkarna umgås och mysa. Måste även passa på att ta jobbmöten med mina samarbetspartners här.
Sen bär det av mot Spanien igen.
All Kärlek ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Fjäll, hem och kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kvikkjokk.. det låter väldigt avlägset! 😀 Men sjukt mysigt att vara ute och vandra!! Hoppas att ni får det trevligt.
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  Svara
 • Vilken fin ”tunika” du har p dig när du står med Mio. Vart har du köpt den? Ha det underbart i Kvikkjokk nu med din mamma. Kram

  Svara
 • Tack! Den är från Gina Tricot. Kram

  Svara
 • Oj, här var det tvära kast från Marbella till Kvikkjokk!
  Härligt med miljöombyte, det gör gott, speciellt med mamma som sällskap
  Varm kram

  Svara
 • Vilken underbar bild på dig och Mio, den säger allt!

  Svara
 • Härligt med så mycket semester. 🙂

  Svara
 • Hur tänker du kring miljön du som flyger så mycket? själv har jag klimatångest, tänker att våra barns barnbarn inte kommer ha ett jordklot att leva på. Jag reser också när jag verkligen behöver inte bara för nöjes skull. Jag har en dotter i Australien och såklart vill jag träffa henne i alla fall vartannat år reser jag dit och hon hit vartannat så vi ses varje år. Förutom det åker jag tåg och går det inte avstår jag. Vi måste vara riktigt rädda om vårt jordklot, det är helt ohållbart.

  Svara
 • Har tänkt det samma. Hur går tankarna kring den globala uppvärmingen?

  Svara
 • Vilket påhopp. Bättre kanske att ifrågasätta alla som reser i sina jobb som skulle kunna ta ett jobbmöte över skype men som flyger för ett möte på några timmar. Som enskild person har man väl ändå rätt att förflytta sej när nu avstånden är som dom är.

  Svara
 • Håller med! Folk är så avundsjuka på hennes liv att dom drar upp klimathotet! Patetiskt. Som om Hannah kan klimatkompensera för USA, Kina, Indien etc som fullkomligt spyr ut gifter i oändliga mängder. Löjligt och genomskinligt!

  Svara
 • Jag är skulle gärna ha ett hus i Spanien, ja det kan jag erkänna. Men jag skulle INTE flyga så ofta. Vår miljö är viktig! Vår jord klarar snart inte mer, fatta det! Läget håller på att bli illa! Det är allvarligt

  Svara
 • Föresten, din kommentar är så jävla låg så jag blir förbannad. Vad fan vet du om mig? Och vad fan vet du om varför jag ställer frågan om hur Hanna tänket om miljön?
  Du är fan patetisk

  Svara
 • Inte ett dugg avundsjuj, hade lägenhet i 8 år i Marbella, tyckte inte det var imponerande.
  Alla mästw bidra, ingen kan låta bli. Det är egoistiskt att inte göra något för allas vår miljö.

  Svara
 • Alla ska väll vara med och göra sitt? Det handlar om vad man själv kan göra. Det går inte sitta och gnälla på vad man tycker att andra ska göra. Börja med dig själv. Hannah kan väll också skypa? Varje flygning man kan dra in på gör skillnad. Vi måste allihop dra in på vissa saker fast det skulle vara roligt för miljönsskull. Alla måste göra uppoffringar.
  Jag gör vad jag kan för stoppa hotet mot miljön.

  Svara
 • Hmm så först säger du att det inte går att gnälla på andra, sen fortsätter du med att gnälla på Hannah om att hon borde skypa?
  Det är så uppenbart att det inte handlar om miljön, utan snarare ett gäng vuxna människor som bara vill läxa upp, mobba och ifrågasätta en annan människa. Miljön är bara en ursäkt. Patetiskt!

  Svara
 • Ja, jag säger att hon kan se om hon inte kan börja skypa mera.
  Jag gör vad jag kan och lägger inte över hela ansvaret på att andra ska göra allt.
  Alla som flyger ofta borde börja tänka sig för. Köra bil också.
  Och det är mobbing att ställa en viktig fråga I dessa tider
  Miljöfrågan är inte patetisk. Den är superviktig!

 • Just nu förbrukar vi 4 jordklot med vårt sätt att leva, vi har ett och våra barnbarns barn kommer inte ha något klot om inte alla bidrar rejält.

 • Frågar dom också!

  Svara
 • Så mysigt och härligt att åka till Kvikkjokk ☺️ Det är bra för dig så du får lite lugn och ro efter allt ❤️
  Önskar dig en fin resa och ta hand om dig.
  Kramar

  Svara
 • Det ÄÄÄÄR SÅÅÅ mycket kärlek i den där bilden där du pussar din son.
  Hur du verkligen håller om honom!
  Sååå varm och glad blev jag av den 🙂
  Ha det superhärligt nu!

  Svara
 • Magdalena brukar väl alltid vara med på er resa?
  Ha det så gott och njut☺

  Svara
 • Att vandra med din mamma kommer göra gott❤️
  Finns inget bättre än svenska fjällen.
  Är just nu uppe i vår stuga och har varit ute på fjället och det är så helande
  STOR kram till et❤️

  Svara