Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | september 11, 2018

Möten, salonger och sorterare

God eftermiddag vacker. Har din dag varit bra?
Jag har haft givande möten i stan och fått håret fixat. Många flugor i en smäll.

Frukostmöte med mycket god frukost och massor av kaffe.
Sen tog jag en sväng inom Creative Headz på Odengatan 32. Catta är bortrest så Ida färgade min utväxt, la en nyansering och flyttade upp mina HairTalk.


Alltid lika nöjd!
Sen for jag vidare på nästa möte och nu är jag tillbaka i Sigtuna.
Väntar på att pojkarna ska höra av sig så vi kan ta en fika och kramas för jag far ju till Spanien vidrigt tidigt imorgonbitti.
Men till dess så hjälper jag och Ewa vår vän Viktoria att sortera färg 🙂


Min goa vän Viktoria kommer att driva Sigtunas bästa hårsalong. Hon jobbar med grymma produkter samt HairTalk. Hon har renoverat och skapat sin salong i månader nu.
Så snart kan du gå till hennes fina Salong Hilma och bli snygg i håret. Kolla in Instagram @salonghilma.
Stor Kram ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Möten, salonger och sorterare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du blev i håret men du har ju turen att passa i all hårfärg 🙂
  Ha en mysig kväll med killarna
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Så fin du blev i håret!! 🙂
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  Svara
 • Hej Hanna jag åker till Malaga på torsdag och skall titta på ett hus och troligen buda. Jag har ett mindre parhus för tillfället och tänker byta till ett större. Hur ser marknaden ut? Vad tror du om priserna i höst? Är också nyfiken på hur många hus du säljer i snitt per månad. Jag skulle också vilja att du någon gång framöver berättar om hur det fungerar att flytta till Spanien och då tänker jag på sjukvård och sådant. Min yngsta går sista året på gymnasiet så jag kommer bo kvar i Sverige detta år men planerar sedan en flytt. Jag har ett sådant jobb att jag lika väl kan sitta i Spanien som i Sverige. Du verkar ha haft en fantastisk tid med mamma i underbara Norrbotten. Håller tummarna för att du kommer slå dig till ro i höst och känna att Spanien är rätt. Du har inspirerat mig till att våga planera en flytt med erat vågade beslut.
  Många kramar Charlotte

  Svara
 • Så snygg i håret du blev Hannah , Kevin Murphys produkter är riktigt bra och så doftar dom så gott ha en mysig fika med killarna och en bra resa hem till Spanien ❤️

  Svara