Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | september 24, 2018

Överraskning

God måndag min vän. Hoppas att din vecka börjat bra.
Här är det fullt ös.
Igår överraskade vi Jessica. Bakade äppelpaj på dom goda äpplena som mamma hade med dig sig till Ewa och så åkte vi till Kungsängen.
Hon blev så glad så hon började gråta 🙂
Hon visste inte att jag var i Sverige och hade inte väntat sig att alla vi skulle ringa på dörren.


Vi åt paj och lyssnade på vinylskivor. Så himmelens trevlig avslutning på helgen.


Alva-Leigh och hennes pojkvän Rosso.Sån nostalgi.
Kram ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Överraskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, den Abba-skivan hade mina föräldrar och jag spelande den ofta!

  Svara
 • Vart har du köpt den snygga gröna skjortan nånstans?

  Svara
 • Den är från Anine Bings kollektion för Gina Tricot. Finns inte kvar tyvärr men kanske på Tradera. Kram

  Svara
 • Hej!
  Har tänkt fråga förut, men har inte blivit av.
  Hur trivs du/ni i Spanien? Är omställning jobbig? Jobbigare än man kanske tror. Ibland drömmer jag mig bort till varmare breddgrader under den svenska vintern, men är mkt osäker på om jag skulle trivas i längden eller gå o sakna en massa hemifrån.
  Ha det bra!

  Svara
 • Trivs så där. Svårt att vara helt lycklig när man inte har alla barnen nära. Men jobbet är bra och Spanien är ett härligt land. Tar kanske ett tag innan man kan slappna av och känna dig hemma. Kram

  Svara
 • Du är så jordnära och ärlig. Förstår att det kan vara tufft att acklimatisera sig i ett nytt land. Kram

  Svara
 • Förstår till fullo att man känner sig halv om inte hela skaran är med. Finns det någon plan om att flytta tillbaka till Sverige? Skulle ni testa ett år och se eller är tanken att flytten är permanent?
  Kram

  Svara
 • Åh den pajen såg god ut!!! 😀
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

  Svara
 • Så skönt med sådana bilder…Känns redan lite mer välstädat här hemma.

  Svara
 • Vilken tråkig kommentar

  Svara
 • Vilken oskön människa du verkar vara, Marielle. Tur att du inte är min vän. Usch.

  Svara
 • Marielle, jag tror inte du menade något illa med din kommentar.
  Utan mer att du beundrade att fler personer än du lever avslappnat med massa prylar och att Hannah här visar upp det utan homestyla varje bild! Hemtrevligt som mina vänner brukar kalla mitt hem för.
  Ni som tolkar negativt kanske säger mer om er prestationsångest. Allt är ju vanligtvis så tillrättalagt och ingen lever väl i hem som visas upp i Home styling kataloger?

  Svara
 • Skulle det inte varit perfekt med en liten bostad i Sverige/Sigtuna/Märsta som kanske pojkarna kunde utnyttja och som ett andra hem när ni är i Sverige? Tanken slog mig bara men jag vill inte lägga mig i på något sätt och jag vet att det är stora pengar med insatslägenheter idag och få bostäder att hyra men eftersom halva familjen bor i Sverige tänkte jag…?

  Svara
 • Ja det vore något ♥️

  Svara
 • Hej Hannah
  Har du hört något från syrran hon har inte bloggat på 4 dagar Blir lite orolig att något har hänt Kram

  Svara
 • Hon är ute på äventyr ett par dagar. Glad och pigg så du behöver inte oroa dig. Vi pratade igår ♥️

  Svara
 • Finaste Hanna du verkar så godhjärtad ❤️

  Svara
 • Jag vet en helt trivial fråga. Tycker om din spalt o läser den ofta. O lika ofta undrar jag, vilken mascara använder du. För mig är mina ögon viktiga men vill uttrycka dem mer. Åj nej hoppas jag inte låter creepe. Men svårt när man ska in o handla o få expediten att förstå vad man vill ha. Vet inte hur jag ska förklara. Du kanske kan ha inlägg om smink?

  Svara