Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:32 | november 5, 2018

Mio Min Mio

God morgon min vän. Hoppas din dag börjat bra. Jag var uppe i ottan och körde till SSHL med tårta och ballonger för att överraska Mio.

Idag fyller min älskade son Mio 15 år.
Min lilla pojk. Hur har tiden kunnat gå så fort? Mio min Mio med ditt stora hjärta, så omtänksam och kärleksfull, slarvig, tankspridd, rolig, full av tankar och funderingar, både lillebror och storebror alltid redo att stå upp för och stå bredvid dina syskon, så vacker och givmild.

Jag älskar Dig så det gör ont ♥️ Och jag är så glad att jag lyckades överraska dig imorse. Se ditt morgonrufs sticka ut under täcket och dina stora ögon le över att det var jag som kom in och väckte dig och inte alla på skolhemmet som du var rädd för.
Idag är det Din dag… men du får dela med dig lite då även kusinerna Tristan och Charlie fyller år idag. Vilken fest det kommer bli!
All Kärlek ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Mio Min Mio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sjukt hur du och maggan lyckats få era barn på samma dagar
  Grattis till hela trion !

  Svara
 • Å, va f härligt att du fick väcka honom på hand födelsedag!! Stort grattis till din fina pojk!

  Svara
 • Mysigt att du kunde överraska honom med väckningen. Hoppas att ni får en fin dag.
  Kram

  Svara
 • Grattis till 15 år Mio!!

  Svara
 • Grattis på födelsedagen till din son!

  Svara
 • Grattis till fina Mio! Hoppas han får en bra födelsedag!

  Svara
 • Ett Stort Grattis!!

  Svara
 • Grattis till din Mio på 15-årsdagen!
  Hoppas du får en fin resa Hannah, vad skönt för dig att din mamma är med dig. Var rädd om dig och var extra snäll mot dig själv i denna tuffa tid som du och din familj går igenom.
  Jag har en son som är psykiskt sjuk sen 5 år tillbaka och jag går nu hos en psykolog och pratar då jag blivit sjukskriven för utmattning. Hon sa något väldigt klokt till mig. Du vet på flyget när dom säger att man ska ta på syrgasen själv innan man hjälper sina barn..det ligger så mycket i det. Hon har fått mig att förstå att jag måste ta hand om mig själv för att orka hjälpa min son.
  Ta en dag i taget vackra rara Hannah och tack för att du delar med dig av ditt liv på ett så fint och ärligt sätt.
  Kram från Lotta

  Svara
 • Så himla klokt❤

  Svara
 • Grattis till din Mio ❤️

  Svara
 • Så fantastiskt fint och vackert skrivet om/till din son. Din text rörde mig till tårar. Vilken fin mamma du verkar vara.
  Hoppas du mår lite bättre i hjärtat.
  Kram

  Svara
 • Vad ör SSHL?

  Svara
 • Det är förkortning för SIGTUNA SKOLAN HUMANISTISKA LÄROVERK en internatskola där William och Mio är elever.

  Svara
 • Tänk vad tiden går fort…….Grattis!

  Svara