Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | november 25, 2018

Apelsiner och vänner

Hej igen vacker. Vi har samlats ett gäng och äter brunch på Magna Café. Anna, Andreas, deras son Liston, syrran, jag och flickorna samt Hans och Daniel.


Gott kött och en fräsch sallad. Mmmmm.

En tavla för coca cola-älskare.

Apelsinträdet utför ska pallas på vägen hem 🙂
Kram ♥️


1 kommentarerEn kommentar om “Apelsiner och vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Här har vi julpyntat – o hunden har käkat både paket o halmbock…:D Ev får hon flytta t mina föräldrar några månader, min dagmatte har blivit sjuk o jag får inte riktigt ihop vardagen… Jag var rädd att dottern skulle bli ledsen, men nu är hon beredd att skicka iväg hunden eftersom allt julpynt är i farozonen..
    Kram kram

    Svara