Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:03 | december 11, 2018

Håret är i alla fall på topp

Hej min vän. Hoppas din vecka flyter på bra och att du är vid gott mod.
Har inte flickorna den här veckan. Det är så jobbigt. Gör ont i hela kroppen av saknad. Så konstig känsla att inte ha dom nära hela tiden.
Idag är det julbasar i skolan och dansshow så jag får i alla fall krama om dom och ses en stund.
Jag har ju inte mina pojkar hos mig heller. Men dom ska jag krama om i helgen då jag åker hem till Sverige. Har ett spännande möte med en tv-kanal och annat som jag ska fixa med.
Snart är det jul och jag får vara med pojkarna på deras lov. Kommer stanna kvar rätt länge och sen blir det ännu mer av det. Hoppas att allt samverkat till det bästa. Hoppas det så innerligt.

Är väldigt nöjd över min hårfärg. Det är i alla fall nåt mitt i all skit 🙂
Ska se om Catta har tid och färga min utväxt när jag kommer hem. Älskar att få komma till henne och bli fixad.
Ikväll blir det hemma-SPA. Ansiktsmask, hårinpackning och nagelfix. Får ta tid för mig själv lite nu. Ewa är här ett par dagar till så hon får massera mina fötter. Ha ha! Nej det ska hon slippa. Men vi kan sitta här med ansiktsmask och gurkor på ögonen och gagga.
Stor Kram ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Håret är i alla fall på topp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Svara
 • Allt kommer säkert bli bra.
  Flyttar du och barnen tillbaka till Sverige?
  Du har en trevlig blogg, med en fin ton här inne.
  Kram

  Svara
 • Aah vackra transparenta Hannah, du är min girl crush alla dagar i veckan;-) Känner din saknad till barnen. Jag håller mina tummar och tår för att TV-möte går bra i Sverige och att du kan vara med alla barnen samlade norröver. Jag är i valet och kvalet var jag ska sätta ned bopålen härnäst. Sedan mamma for till himlen bär jag på en tomhet och ensamhet som bara barn, djur och nära vänner och familj kan linda för stunden. Smärtan finns där hela tiden i bakgrunden. Jag hoppas tiden visar an. Kram från ett lite kyligare Barcelona

  Svara
 • Åh Hannah känner så igen mig i det du skriver om saknaden till barnen. Jag är också mitt i en skilsmässa, efter 12 år tillsammans. Inte mitt val så det känns så tufft. Mina barn är i samma ålder som dina tjejer. Den här veckan är dom hos sin pappa, jag har precis kommit hem från jobbet och det är så tomt och tyst. Tack för att du delar med dig av ditt liv, det hjälper mig att läsa din blogg, du är stark och det smittar av sig. Stor Kram ❤

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Tack för att du delar med dig❤️

  Svara
 • Lik Victoria Silvstedt på det nedersta kortet

  Svara
 • Vackra fina Hannah allt kommer att bli bra i slutändan. Ni kommer att fixa det bästa för barnen. Kram från 5 barnsmamman

  Svara
 • Om du flyttar till Sverige kommer du väl ta hem Sigge hit? Var bor Sigge den veckan flickorna bor hos Peter, hos dem eller hos dig? Vädret är inget vidare här grått, regnigt och fuktigt, hoppas det blir fruset och lite snö till jul i alla fall.

  Svara
 • Sigge följer med så klart. Kommer behöva hjälp då jag inte riktigt vet hur nåt kommer bli ännu. Men har syster med Sigges bror Sten och min vän Ewa som Sigge känner så vi får väl ha lite delad vårdnad i början innan allt faller på plats. Kram

  Svara
 • Det ordnar sig ska du se, synd att inte jag bor närmre, för jag älskar hundar och skulle ställa upp som hundvakt när som helst. Min dvärgpudel är 12 1/2 år och jag älskar honom så mycket, men man vet ju aldrig hur länge man får ha dem. Vet inte om jag skaffar någon ny hund utan ställer upp som hundvakt åt andra istället, när de åker på semester eller på dagarna om det behövs. Jag säger som min bror sa när han fick avliva sin älskade Lydia p g a ålder, och min svägerska sa att nu skaffar vi ingen mer hund och min bror sa: att jag kan inte leva utan hund, så det blev två hundar till. Kram

  Svara
 • Allt kommer att ordna sig, till det bästa, allt blir som det är menat att vara. ❤❤❤
  Du är så vacker, bland det vackraste ”genom tiderna”, i klass med Grace Kelly.
  Och det bästa är att du verkar vara genuin och äkta…god och godhjärtad…värdig har här stil och klass.
  Det var många komplimanger och menade komplimanger.

  Svara
 • Värdig och har stil och klass…skulle det stå.

  Svara
 • Fina fina Hanna. Tänker på dig så mycket ♥️

  Svara
 • Stor kram♥️♥️♥️

  Svara
 • Hej, undrar bara lite hur ni löser bostadsfrågan, bor ni samma hus eller flyttar den som inte har barnen til ett annat hus under tidne, att ni delar där emellan?

  Svara
 • Vi kör varannan vecka nu och jag bor i ett radhus och Peter bor kvar i vårt hus. Sen framöver vet jag inte riktigt hur det blir. Men håller huvudet ovanför vattenytan och försöker få allt att gå ihop och bli bra

  Svara
 • Fina du, välkommen hem till Sverige 🙂

  Svara
 • Ser att Kicki också lämnar portalen snart, blir det någon ”ny” här eller orkar du ens tänka på sånt just nu?
  Ta hand om dig, vi ensamstående Mammor bär tyngre bördor än vi tror oss orka med, men det gör vi!

  Svara
 • Orkar inte riktigt ta tag i så mycket nu så jag fortsätter ensam. Hoppas du är kvar ♥️

  Svara
 • Så länge du vill dela med dig så finns vi kvar, kvinnor ska hålla ihop, såväl i medvind som i motgång!

  Svara
 • Hot hot hot mama! 😀

  Svara
 • Stor K R A M ❤️❤️❤️

  Svara
 • Peter har väl pengar antar jag och då kan man alltid lösa det praktiska. Att hyra ett radhus i Marbella kostar mycket! Jag vet som har bott där….

  Svara