Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | januari 20, 2019

Kort glad och tacksam

God söndag min vän. Hoppas du har en fin helg.
Jag åkte hem till Sverige i fredags. Planet var flera timmar försenat men kom fram till sist och möttes av mamma och syrran på Arlanda.
Hade en så fin vecka med flickorna och saknar dom redan.

Fick den här av Vida innan jag for. Värmde gott i hjärtat.

Var på ridskolan med tjejerna i torsdags. Dom har verkligen blivit duktiga.
Mina fina flickor.
Fick äntligen krama om min William när jag kom fram i fredags.

Min stora fina pojke.
Man får passa på att ta vara på tillfällena när han vill hänga med morsan 🙂
Syrran överraska mig och Ewa med att se Pernilla Wahlgrens show, Kort, glad och tacksam, på Rival.
Det var det bästa på länge. Har sällan skrattat så mycket. Du MÅSTE se den! Wow, säger jag bara.
Grät en skvätt gjorde jag också. Den innehöll allt.

Alla var grymma.


Har hängt med tjejgänget och spelat på hästar också 🙂

Var på Solvalla med Ewa, Tessan, syrran och Viktoria. Hade så kul. Har vänner som körde fler lopp samt att Viktorias pappa äger en av hästarna som tävlade. Vann gjorde den också.

Idag ska jag bara kolla serier och slappa. Veckan som väntar är intensiv. Mycket som ska hinnas med innan jag åker tillbaka till flickorna.
Möte på skolan och banken, jobb, husfix och annat.
Vad gör du i helgen?
All Kärlek ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Kort glad och tacksam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gjorde stan igår med maken och vänner. Maj gadd. Hade glömt hur jobbigt det är dagen efter..
  Söndagen blir lugn och plågsam.

  Svara
 • Har sett Pernillas show. Helt underbar. Ha nu en bra vecka du fina. Kraaaam Inger

  Svara
 • Vilken härlig helg du haft, förstår att du längtar efter tjejerna, men rätt var det är är det fredag igen.
  Jag har haft en underbar helg, trots att jag egentligen inte gjort något speciellt. I fredags en lååångpromenad med yngsta sonen, ( som är kvällsmänniska, så när han ska ut och gå är kl 22.30 😉 och det är bara att passa på tillfället att haka på. Det är vid såna tillfällen vi verkligen pratar om allt mellan himmel och jord.Så skönt att man fortfarande får hänga med ungdomarna :)I dag träffade jag mina små prinsessor, barnbarnen på 3 och 5 år. Djupt tacksam över familj och vänner <3 . Har nyss tryckt i mig en påse ostbågar och mår nästan illa 😉 Önskar dig en fin vecka !

  Svara
 • Läser alltid men skriver aldrig men vill skicka en hälsning och säga att du är grym!! Jag har en väninna som gått igenom en del svårigheter men tillsammans försöker vi alltid hitta det positiva. Hon, precis som du, är en riktigt Queen of fucking everything❤️! Du får dela tronen med syrran som jag också tycker är så grym och otroligt omtänksam trots alla ledsamheter och svårigheter hon gått igenom. Kram på er❤️! Och du, allt löser sig!

  Svara
 • Jag har också barnen på olika ställen, visserligen bara Sverige och Norge, men ändå lika ont i hjärtat att inte kunna vara 100% med hela tiden, så jag lider med dig.
  Men du är en riktig inspiration, det hjälper iallafall mig att du är så öppen med att det är tufft och att alla familjer är inte kärnfamilj eller separerade med ett par kilometer mellan föräldrarnas bostäder.
  Du är grym! 🙂

  Svara
 • Tycker så synd om Dig som måste pendla mellan två länder för att få träffa dina barn. Mycket egoistiskt av Peter att inte kunna flytta tillbaks till Sverige för flickornas och killarnas skull. Styrkekram till dig! Allt kommer lösa sig.

  Svara
 • Låter som en härlig helg,fylld med positiv energi.
  Hoppas du vill dela med dig av renovering och piff i nya radhuset sen når det är dags

  Svara
 • Hej! Har ett litet barn på 2 månader och vi är bjudna på bröllop i USA till hösten. Visst till hösten är hon större och hade säkerligen fixat att resa med oss men jag är ändå tveksam, lång resa etc. Ska dottern bli hemma med världens bästa mormor? Visst gjorde du något liknande när Vida var liten..? Kändes det bra i mammahjärtat? Behöver bolla!

  Svara