Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | januari 27, 2019

Min helg med Fitzgerald Grant

Hej vacker. Hoppas du har en fin helg. Jag är äntligen feberfri. Inte helt bra men febern är borta. Amen to that.

Jag och tjejerna har det gott.
Vi har varit hemma mycket men igår tog vi en tur till Malaga med min vän Emma och hennes barn Hollie och Lex.
Vi var på ett Trampolinställe så barnen fick hoppa och springa av sig. Sen en tur till IKEA.
Brukar alltid komma hem med högar av värmeljus men igår med en påse Gifflar, två stycken frukost på sängen-bord och en skarvsladd. Man hittar alltid nåt 🙂

Tur att Emma var med som är gymnast. Hon lärde flickorna massor av kul. Själv satt jag och tittade på.

Satt på golvet, min bästa plats, och hejade på.

Hemma provade tjejerna sina nya bord.
När lugnet lagt sig kunde jag luta huvudet mot kudden och vila ögonen på President Fitzgerald Grant i Scandal.


Tantvarningsgodis gick också ner.
Var jag frisk så hade jag druckit ett glas rött till mina popcorn. The Olivia way.

Myser med gluggen.

Livs kompis Nellie sov över och väckte mig och Vida med frukost på sängen. Så lyxigt!

Här låg vi ett bra tag till och drog oss.

Nu har vi nyss kommit hem från en tur ner till hamnen. Ätit glass och njutit i solen.
Jag lever. Mina barn är friska. Har massor av kärlek. Riktigt genuina fina vänner. En familj. Snart mitt egna hus. Tar tag i situationen på alla sätt jag förmår och mer därtill. Kämpar med näbbar och klor. Visst må livet vara tufft men det kan bara bli bättre när man mår som sämst. För finns viljan och kämparglöden då kan inget stoppa livet från att stråla. Bam!

Söndagar när dom är som bäst. Bara kvalitetstid med barnen, inga måste och tider att passa. Bara få vara.
Hur är din helg?
Berätta gärna.
Stor Kram ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Min helg med Fitzgerald Grant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här är full snöyra! ❄️ Äldsta dottern med pojkvän har varit i Malmö och Köpenhamn på romantisk weekend och är nu på väg hemåt i bil (bor 8 mil norr om Gbg) på dessa hemska vägar. Då är hönsmamman orolig. Jag hostar fortfarande i sviterna av lunginflammation och inatt fick 9-åriga bonusdottern magsjuka. Men vilken kämpe hon är! Så modig och stark mitt i allt elände.
  Inte utan att det märks att det är VABruari på G i Sverige.
  Nu får man bara hoppas att man klarar sig undan magsjuka själv.
  Härligt att läsa att febern är borta. Skickar kärlek och energi så du tar dig igenom detta.

  Svara
 • Har just börjat kolla på Scandal, verkar jättebra!! Fasligt vad vig Vida är !! Får träningsvärk av att bara titta på henne! Bra med positiva tankar, som sagt, nu kan det bara bli bättre!! Kram 🙂

  Svara
 • Mina varmaste hälsningar till dig

  Svara
 • Läser din blogg. Gråter och ler. Läser även din syrras blogg – jamen en massa bloggar.
  Själv är jag 50+ och förra året var mitt värsta år. Maken – sen drygt 30 år – fick cancer. (Frisk nu men ”friskförklarad” blir man först om 5 år.) Bilen brakade. Jag behövde rotfylla en tand. Hunden bet en hund (slutade dock bra). Och hela skiten fortsatte – jamen det blev så mycket mer än det jag skrev nu.
  Skitår.
  Livet.
  Skitliv.
  Pappa dog när jag var 18 och mamma när jag var 25. Saknar dom sjukt mycket.
  Har 3 barn och väntar på barnbarn – hahaha. Men det går ju inte att tjata sig till dom.
  Meeeen…. man måste kämpa sig vidare. Man måste ta tillvara på de fina stunderna och det ser ut som att du gör det även fast du har det tufft.
  Men vet du – positivt tänkande. Så är det för mig. Skratta så mycket det går. Tänk positivt som sagt. Och det känns som att du är inne på den banan.
  Allt löser sig sa han som sket i vasken – hahaha!
  Kram från mig!

  Svara
 • Här har det varit full fart! Jag åkte längdskidor 1,5 mil på morgonen sedan ut med mina tre pojkar i backen på eftermiddagen med stjärtlapp och pulkor! Synd helgerna går så snabbt.. imorrn jobb igen, hoppas folk inte hostar på mig ( jobbar på apotek) många är sjuka nu… Mvh Maria

  Svara
 • Du verkar vara en fantastisk människa! Det är så inspirerande att följa din blogg. Jag förstår att du har det tufft just nu, men det är alltid mörkast och kallast före gryningen… Snart vänder det! Jag önskar dig all lycka, kärlek och styrka! Dina barn kan vara lyckliga att ha dig som mamma! ❤️

  Svara
 • Fina bilder! Det kommer att bli bättre

  Svara
 • Hej fina du!! Du har en underbar blogg o får följa dig i med vind o motvind måste fråga vad har du för mascara??? Kraaaaam

  Svara
 • Massor med kärlek till dig fina Hannah ❤️
  Helgen har gått i ett besök av son och svärdotter och besökt min Pappa som ligger på sjukhus och har bara ett par månader kvar och leva så mycket tankar är det nu men sånt är livet det går upp och det går ner , du kommer fixa detta också Hannah det vet jag ❤️

  Svara
 • Hej fina
  Jag beundrar dig och din styrka och du verkar vara en grym mamma och vän. Det är i nöden som vännen prövas, man märker snabbt vilka som är ens riktiga vänner när man är skör. Ibland blir det inte alls de man trodde. Jag har själv upptäckt detta precis.
  Och vilka bra sängbord, jag har letat efter sådana men de hade för korta ben så det gick inte alls. Bra tips till lördagslångfrukosten!!
  Hoppas att du får en härlig och skön vecka utan en massa onödig stress.

  Svara
 • hejsan
  idag kommer trolljägarna på tv 3, undrar har du klarat dej ifrån troll
  kram anna

  Svara
 • Har bloggat i 11 år och haft några riktigt gris-troll efter mig. Tragiskt nog mammor i min ålder med barn. Men jag har inte märkt av trollen på länge. Är väldigt förskonad och har fina goa läsare som kommenterar. Kram

  Svara
 • Jag tror att det DU sänder ut, det får just DU tillbaka. Hela din blogg utstrålar genuinitet, även om du har en mindre svacka. Alla DINA budskap och inlägg är så lugna och harmoniska. Det bär du ”frukterna av” i kommentarsfältet tror jag.
  https://christinawalmstedt.com
  Allt gott!
  Ta hand om DIG/ER.

  Svara
 • Du är en kämpe!

  Svara
 • Sicket mys! Vad härligt det ser ut med lite sol på näsan.
  Vad har du för glowigt i fejset på närbilden lite högre upp, med den blå tröjan och Vida närmast dig? Foundation? Puder?

  Svara
 • Hej vackra Hanna. Undrar om du känner dig hemma i Spanien. Snälla kan du inte skriva lite om för nackdelar med spanien /Sverige ur ditt perspektiv. Jag skulle inte våga köra bil där ex. Jag vet inte om jag skulle våga flytta, men jag är nyfiken. Kramar till er

  Svara
 • Hej Jenny, Spanien är underbart. Jag hade trivts här om min livssituation såg annorlunda ut. Jag trivs inte men det är inte Spaniens fel 🙂 Att flytta på heltid är ett stort steg. Jag rekommendera att ha semesterboende om möjlighet finns och komma dåochdå. Det är ett skönt lunk, varmt och vackert. Jobbig trafik men vågar jag köra så vågar du. Jag är väldigt harig i trafiken och avskydde att köra i Stockholm men det går utmärkt att köra här. Man får ta det försiktigt och aldrig lita på nån i rondeller, omkörningar eller på och avfarter 🙂 men annars går det bra. Var på din vakt bara. Stor Kram

  Svara
 • Jag har flera boenden. Och jag får lite små ångest innan jag hinner landa! Jag skulle flytta till annan ort och fick stress o ångest det var jobbigt! Så nu åker jag lite då o då hem så jag vänjer mig sakta vid mitt boende som hag ska bo permanent i, men just nu flackar jag mellan två.
  Så det är en stor omställning och bara dra. Men jag lyssnar på min kropp.
  Lycka till ❤️

  Svara
 • Vilken FIN familj du har. Det känns tryggt, när det svajar runt en. ❤️
  https://christinawalmstedt.com/2019/01/28/socialt-min-van-larde-mig-om-hur-man-ar-en-bra-kompis/
  Kram på er FINA

  Svara
 • Hej Hannah! Beklagar din situation och hoppas verkligen att det blir bättre med tiden. Jag är själv skild med barn och vet hur jobbigt det kan vara. Jag undrar dock några andra saker. Vet att tjejerna går i svensk skola men har de lärt sig någon spanska också? Kan de t ex prata med spanjorer där ni var och gjorde gymnastik? Jag skulle också vilja efterlysa fler recept från dig (jag har frågat dig om recept innan, gillar den typ av mat du lagar) samt lite fler bilder hemifrån dig eftersom jag gillar din inredningsstil. Var har du t ex köpt er fina soffa? Jag vet du har mycket annat att tänka på men det är bara några förslag på vad jag tyckt varit kul att se i bloggen :-D. Lycka till med allt! Kramar

  Svara
 • Hoppas att du snart mår bättre! Precis som du skriver så är familjen och vännerna guld! Ta hand om dig barnen!

  Svara