Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:35 | januari 28, 2019

Kickstart

Hej min vän. Kickstartade måndagen med att må riktigt bra i kroppen och fick massor av jobb gjort, två nya huskunder, räkningar betalda, bygglovsansökan inskickad, planering med mitt nya hus, kollat nytt kök och inredning osv.
Känns så skönt att få saker gjorda. En lätthet infinner sig direkt.

Åt gött gjorde jag också 😉 Burkchampisar. Mmmm.

När barnet är som sin mor… och gärna intar både frukost, lunch och middag på golvet. Bästa stället ju.


Har hämtat på skolan och Vida leker med sina LOL’s, jag sitter bredvid och läser. Skönt eftermiddagshäng.
Strax ska jag hämta Liv hos sin kompis och laga middag. Vardag och rutiner. Allt flyter på.
Läääängtar tills jag kan sätta igång med pilates igen bara. Känner mig bra i kroppen men borde kanske äta klart min penicillinkur först. Eller vad tror du? Det är ju inte en ansträngande träningsform när det kommer till flås. Det är lugnt men känns alltid lite dagen efter.
Vill så gärna 🙂
Hej på en stund ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Kickstart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du måste ta slut antibiotikakuren först o sen vänta minst två veckor till.
  Vad det ser gott med vattenmelon.

  Svara
 • Heja dig alltså, vilken fantastisk kämpe du är! Du har ”känts” lite lättare och mer uppåt senaste inläggen. Fortsätt kämpa på, du kommer fixa detta! Men skynda långsamt med träningen. Ingen stress. Kram!

  Svara
 • Jag har också börjat äta burkchampinjoner pga dig haha..
  kram

  Svara
 • Hej!
  Nu vet jag inte helt vilken typ av infektion du har fått men det viktiga är att lyssna på kroppen och känna efter att den är helt återställd efter en infektion innan man börjar med ansträngande träning. Att vänta 2 veckor med att träna efter en antibiotikakur som Pia skriver har jag dock aldrig hört. 🙂

  Svara