Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:14 | mars 26, 2019

Psycho candy

Hej vacker. Sitter på Arlanda och nu är det dags igen att fara tillbaka till Marbella. Saknar mina små flickor.
Har haft en bra vecka och hunnit med allt jag behövde för denna gång.
William, mamma och jag träffades igår och åt middag. Det gjorde verkligen gott i själen.

William är som vanligt fotoskygg men mamma ställer mer än gärna upp och bjuder på ett leende.
Fick frågan om mitt nagellack. Kan dock inte visa upp mina naglar nu då det ser ut som om jag bott på plattan med min manikyr 🙂

Smith&Cult, Psycho Candy. Fräsch färg och snyggt nu i vår.
Våren kan ju förövrigt vara den bästa årstiden. Ljuset! Knoppar på träden, sopbilen som tar bort allt grus på gatorna och sen kan man ju inte låta bli att längta tills uteserveringarna öppnar, och sitta i timar och titta på folk, ta fram skinnjackan och se vårkänslor och leenden hos folk man möter.
Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Psycho candy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • …det är också människor som bor på plattan..säljer sig också som alla influencers men kanske inte lika glittrande.. !!!
  ett typiskt i landsproblem med lite bortskavt nagellack…grrr jag är trött på allt ytligt som man blir proppad av överallt flackande hit och dit,äta ute,plutande fyllda läppar herre gud skaffa er ett jobb…när blir man vuxen…?

  Svara
 • Ja det måste vara hemskt och vara kille idag! Att hitta en tjej som är naturlig, som har ett tryggt, stabilt djup i sig istället för Bara yta med silikon, botox förstorade läppar o en självkänsla som oftast är låg. Som brud skulle man ju vilja ha en naturlig man! Ingen utseendefixerad yta utan djup!

  Svara
 • Fyy vad elakt skrivet. Det är väl roligt om man kan leva på det man tycker om. Ytligt eller inte. Du behöver inte läsa några bloggar. Stå på dig fina Hanna. Från en tant som hänger med och inte känner sig en dag äldre än dig . Kraaaam Inger

  Svara
 • Kram tillbaka fina Inger ♥️

  Svara
 • Håller med dig ”Inger” suck säger jag bara.
  Tycker så mycket om att läsa din blogg Hannah du är en fantastisk tjej, mamma, dotter, vän och medmänniska. Önskar dig och hela familjen all lycka framöver och hoppas att allt snart ordnar sig till det bästa för er alla. Fortsätt att vara som du är, d.v.s helt enastående.
  Kram

  Svara
 • Ursäkta vad var det som var så farligt med vad jag tycker.
  Jag tycker på jobbet också inte ogillar man varandra för det eller utser någon som dålig.
  Är så trött på såna som exempelvis du dom skriver åh Hanna jag älskar dig du är en sån bra mamma . Känner du Hannah blir lite patetiskt.
  Allt hon skriver blir inte rätt alla gånger alla kan vi slinka med tungan.
  Men om man utger sig för att vara på dom svagas sida så finns det där hela tiden äkta, men här skiner det igenom ibland.
  Jag jobbar själv med utsatta människor du måste ha det i din personlighet inte bara när du kan få uppmärksamhet för det utan även när strålkastarna är släckt, i det tysta.
  Jag tycker det var en osmaklig och kall kommentar det står jag för.
  Var inget åh nu ska jag vara elak mot Hannah utan jag tyckte det. Skulle ha reagerat samma om det var min bästa vän.
  Så sluta med det här sliskiga låt det vara högt till tak…

  Svara
 • Spanien bjuder på blåst och sol. Jag har tänkt på att när du reser till Sverige verkar du inte träffa eller vara med dina söner särskilt mycket 😌du far och flänger konstant på massa egna saker

  Svara
 • Spanien bjuder på blåst och sol. Jag har reagerat på att du inte träffar /umgås med dina söner särskilt mycket när du är i Sverige utan flänger och far på olika ställen och umgås med vänner i hög utsträckning. Jag trodde du reste till Sverige frekvent för att vara med dem även om de är tonåringar och inte alltid vill vara med sina föräldrar 🤔😔

  Svara
 • Det här är en blogg, ingen livesändning av mitt liv. Mycket jag gör som inte berättas här.

  Svara
 • Jättebra svarat finaste Hanna. Vem har rätt att lägga sig i ditt privatliv. Vi får vara glada att du delar med dig av så mycket. Kraaaam Inger

  Svara
 • Snälla!!! Kan inte ni som klagar och gnäller SLUTA med det!!! HUR orkar ni??? Ni letar ju efter saker att hänga upp er på! I-landsproblem säger du Marleen… Vad håller du på med då? Min ilandsdröm är att vi kvinnor håller ihop och stöttar varandra🙌🏼Min dotter går i sjätte klass där det ständigt har varit problem med tjejerna! Jag har slitit som en galning för att få dom att hålla ihop! Men det är ju som deras manliga lärare säger: det är ju inte lätt när dom har mammor som tycker att det är ok att spy sin galla över andra! KRAM på dig fina Hannah och ni andra fina här inne💗

  Svara