Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:31 | mars 26, 2019

Trångt och gött

God kväll min vän. Vilken glädje jag möttes av när jag hämtade flickorna på skolan. Åkte direkt dit från flygplatsens, sen åkte vi och handlade, fyllde kylen och sen var vardagen i full gång igen. Allt som vanligt på nåt vis men ändå inte.
Liv önskade sig mina köttbullar till middag, och så fick det bli.


Min favoritplats. Sitter ofta här ute. Så rogivande och tyst… särskilt när youtube och TikTok dånar inne i huset 🙂

Nu trängs jag med dom här två inatt. Som jag längtat.
Puss ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Trångt och gött”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Känns som något särskilt händer idag….. Flyttar du allt från Spanien nu? Får du med dig några möbler hem eller köper du allt nytt hemma?
  Undrar också var den stora svarta hunden är nu? Scnapps….Kvar hos Peter?
  Lycka Till med allt som händer omkring dig! Ska bli kul att se sen hur hemmet hemma växer fram. Kommer bli hur bra som helst. ❤️🙏🏻

  Svara
 • Hej Hannah!Hoppas du kan slå ifrån dig missunnsamma och inskränkta kommentarer, där du ställs till svars för allt möjligt och omöjligt.Du har ingen skyldighet alls mot oss bloggläsare, tycker det är kul att läsa om det du väljer att dela med dig av.I tidigare inlägget var det någon som pratade om i-landsproblem gällande nagellacket, och där känner jag att jag måste protestera.Din blogg är inte alls bara glättigt och ytligt, det är volontärjobb,det handlas ibland second hand från din mammas församling, du och syrran sticker inte under stol med att det blir toapapper som servetter ibland, att ni kan roa er på pizzerian i Kungsängen och allt möjligt annat.Det är en av anledningarna till att jag valt att läsa din blogg under flera år.Trivs man inte med en blogg, sluta då läs! Jag uppskattar verkligen din ton i bloggen, (och det har jag tjatat om tidigare 😋)Sen att du verkar vara en schysst person, fin mamma ,rolig och vacker som en dag, drar ju inte ner betyget för mig som läsare😀Och så gillar jag att du tar dig tid att besvara kommentarer ibland, urtrist när det aldrig blir något svar i kommentarsfältet.Följer med spänning din nya tid, och tror att du kommer må toppen när allt faller på plats.Stor kram, kör försiktigt och ha så kul!💕

  Svara
 • Så BRA skrivet håller med dig till 100% “ Carina S”.

  Svara
 • 😍

  Svara