Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | april 6, 2019

Koalor och Snuskigt varmt

God lördag vacker. Hoppas du mår bra.
Vad hittar du på i helgen?
Vi vaknade av att klockan ringde. Fick ställa den så vi inte skulle missa frukosten. Sjusovare som vi är 🙂

Kanske är det koalan som är vårt andedjur 😉

Hotellet är inte så hemskt som jag först trodde. Visst det ligger långt åt fanders och är rätt öde men ändå fint. Det var personalen i incheckningen som gjorde att första intrycket blev dåligt. Dom var otrevliga och hade inte koll på min bokning samt att vi fick ett helt annat rum än det jag bokat och betalt för. Men i det stora hela så är det nice och vi slipper nog både skabb och vägglöss.

Lekplats precis utanför dörren. Tummen upp för det.
Vi lyckades inte få till det så vi kunde titta på Lance igårkväll, men Jessica, vår hjälte, ringde på face-time så vi kunde följa utröstningen.

Wow! Så spännande. Är glad och stolt över Lance. Så kul att han gick vidare.
Jag och Vida har precis varit och lämnat Liv hos en kompis. Hon ska öva inför ett uppträdande som dom ska ha på skolan. Och nu är jag och Vida tillbaka på hotellet.
Tänkte vi ska gå och bada. Det finns en uppvärmd pool inomhus annars hade jag inte hoppat i. Är en riktig badkruka. Badar hellre i havet… men då måste det vara snuskigt varmt ute.
Puss och Kram ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “Koalor och Snuskigt varmt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bra att hotellet visade sig vara bättre än vad du trodde från början! Hade jag vetat att ni inte kunde se Lets dance igår så hade ni kunnat komma hem till mig! Om det är något du behöver hjälp med så maila till mig så kanske jag kan hjälpa dig. Njut av veckan i Sverige, dina pojkar o ditt nya hem.

  Svara
 • Ska du pendla mellan Sverige och Spanien hela tiden? Har du funderat på 2 v på var ställe isåfall? Måste vara jobbigt som attan att byta land varje vecka

  Svara
 • Det är vidrigt att pendla mellan barn och land men just nu är livet så och jag får bara försöka göra mitt yttersta för barnen. Allt löser sig. Tror på en ljus framtid för oss alla… och lite karma på ett hörn 😉

  Svara
 • Nu vänder det ska du se! 🌸
  Men Sverigeflytten? Det har väl inte hänt nåt i nya radhuset också….
  Känns som ett tag sen som du sa att du äntligen skulle flytta in och lämna Spanien… ❤️
  Kram!

  Svara
 • Nya radhuset börjar bli så fint och jag och pojkarna ska sova vår första natt där nästa vecka. När det kommer till flytt så kan jag aldrig helt lämna Spanien förrän flickorna kommer till Sverige. Allt har sin tid. Bara att hålla ut ♥️

  Svara
 • Aha, hoppas vi får kika lite på nya hemmet snart då. Varför är tjejerna kvar i Spanien? Ska dom gå klart terminen kanske?
  Kommer du köpa allt nytt till radhuset, eller får du loss några möbler från spanienhuset eller radhuset i Spanien?
  Undrar för jag tycker det är kul med inredning. Och båda ställena i Spanien va fint inredda.
  Kul för dig att få forma ditt hem och se det växa fram! ❤️🙏🏻

  Svara
 • Skönt med lite mer gäster på Hotellet.ser väl inte så tokigt ut. Hoppas ni fick ett skönt bad Vida och du. Så söta och fina barn du har alla fyra. Hoppas söndagen blir fin innan resan hem till Svedala😊

  Svara
 • Så underbart med uppvärmd pool, det skulle jag även behöva i detta väder.
  Det där med vattenrör, läckor m.m. vet inte om det är ett typiskt spanskt problem. Känner en hel del som drabbats, även jag bara så där huxflux och man fattar nada varför.

  Svara
 • Så sjukt bortskämd du är!
  Anledningen till att varmvattenberedaren började läcka är för att ni inte bytt anod, då rostar den sönder. Men inte exploderar! Det borde din Peter fatta, som mäklare …
  Allt skit är inte bara otur utan okunskap!
  Tyckte om dig tidigare men nu är det för mycket offerkofta … Hoppas du överlever på hotellet!
  Och hoppas Peter träffar någon utan silikon, skalfasader, botox, tatuerade ögonbryn, mm så att flickorna får sunda värderingar innan det är för sent.

  Svara
 • Okej. Tack för trevliga ord. Det går ingen nöd på varken mig eller barnen… och För Peters del så är det nog ingen fara heller. Mina barn får så mycket sundare värderingar med mig som mamma, trots skalfasader och ögonbryn (vilket är det enda jag har av det du skrev) än med nån som du som säkert både är vuxen och mamma och skriver elakheter till en annan mamma och medmänniska. Mer sorgset än en vattenberedare som går sönder och okunskap i det sammanhanget. Hoppas du mår bra ”Elena”.

  Svara
 • Nej, jag vill inte vara elak! Men heller inte fjäska.
  Du måste resa dig och bli stark nu och inte tro att allt bara ”drabbar” dig utan anledning.
  Det kommer att bli bättre och bra! Och ja, jag är också mamma, dotter och hustru.
  Men, vi måste ta tag i livet och inte vara offer 💕

  Svara
 • Då borde du skämmas. Offer? Aldrig. Tar tag i livet det gör jag mer än du någonsin förstår eller kommer veta. Bad ju tom ursäkt över att jag gnällde lite. Mitt liv är långt ifrån det du läser här… det kan jag lova. Jag är lika stark som jag är svag. Inte mer än människa… trots min plastiga fasad enligt dig.

  Svara
 • Det är helt okej att ha hjärtesorg och bryta ihop men sen måste man resa sig och gå vidare, som Mark Levengood brukar säga. Om inte så för barnens skull.
  25 000 skilsmässor drabbar Sverige varje år och ja, det är tragiskt för varje separation när man faktiskt trodde det skulle vara för evigt.
  Men du har minst 40 år kvar och kommer självklart att hitta kärleken igen. Grotta inte ner dig i det som varit utan blicka framåt och uppåt! Det kan du!

 • Elena, fattar du inte själv rent seriöst att det skrev var jävligt elakt? Då har du problem.
  Man skriver/säger inte så till andra människor. Det är nog din barn som behöver en bättre förebild. Alla barn behöver en bättre förebild på nätet än vad du är.

  Svara
 • Elena, vad exakt vill du med din kommentar?Den är ofin, otrevlig, unken…Du (eller jag) känner inte Hannah, vi läser de delar av livet hon väljer ut åt oss att ta del av.Gläds åt andra människors medgång, och stötta i motgång.Tyck vad du vill , men håll käft om det ska handla om att trycka till människor.Var en medmänniska, inte en motmänniska!!!

  Svara
 • Nu har jag fått så mycket skit så jag vet inte längre vem jag ska svara?
  Så många skitungar som gottar sig i att Hanna Graf har hjärtesorg får mig nästan att …
  Ni är ta mej fan inte normala!

  Svara
 • Elena, du borde skämmas! Bortskämd?! Hoppas verkligen du ber om ursäkt och att elakheten var en tillfällighet. #karma
  Hannah, hoppas verkligen att flickorna får bo med dig snart så du slipper pendla och att vovven flyttar hem till er igen. Ska bli spännade att få se ditt lilla radhus. Stor kram L

  Svara
 • Hej Hanna😘
  Jag tycker du är så fin, gör allt och lite till för dina flickor och pojkar🤗 Du är även otroligt vacker , och ser snäll ut, jag tycker det känns genom bloggen hur snäll du är 🤗
  Glöm inte att ta hand om dig själv , solstrålar från Norrland ☀️

  Svara
 • Jag trivs så bra på din blogg. Att få följa din resa och vara en del av det du väljer att dela – det är så vackert. Du känns så genuin på så många sätt. Att folk ute i etern vill leta fel och klaga och framföra sin åsikt är så sorgligt dock … Jag försöker se sådant mest som att det endast handlar om personen som är dum/elak/gör påhopp som har problem. Det här med att aldrig ta något personligt, för nästan inget någon annan gör har ju med en själv att göra. Sååå svårt att inse stundtals dock, känner jag själv. Men när man väl landar i det, såååå mkt lättare allt blir/känns.
  Vi har en undulat som har ett ganska stort konto på instagram. Vissa perioder får vi/han sååå mkt skit. Vissa av gångerna kan jag skaka av mig det och andra gånger skulle jag bara vilja skriva något riktigt elakt tillbaka …
  I dagens samhälle blir det att många gömmer sig bakom datorerna, mår dåligt och vill få andra att må sämre, vilket märkligt nog får dom själva att må bättre. Förstår inte riktigt den ekvationen … jag tycker att ju mer kärlek & glädje vi sprider – desto lyckligare och gladare blir vi själva.
  Oj, nu har jag kanske svamlat lite här … Blir så ibland 🙂
  Vill säga att du är fin och att det är underbart att läsa så många fina kommentarer du ofta får. Skickar dig, och alla som vill ha, all kärlek och lycka i världen. När man är i en jobbig situation så tror man stundtals att man inte ska orka, men vi alla är sååå mycket starkare än vi tror. This too shall pass – den meningen har hjälpt mig otroligt mycket många gånger i livet.
  Sol, glädje & kram
  Lina <3

  Svara
 • Hej! Livet kan verkligen vara för tufft ibland. Jag tycker så mycket om din blogg och tycker att du är så beundransvärd! Nu ser jag hur du kämpar och önskar att jag kunde skicka lite styrka. Var rädd om dig! All kärlek till dig!

  Svara
 • Man blir ju stum ibland hur folk skriver. Inte klokt hur elakt . Hur kommer man på att man måste få ur sig sånt ?
  Gillar din blogg förr och nu 😊Sveriges vackraste tjej enligt mig . Kram

  Svara