Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:55 | maj 7, 2019

Regnbågar och fjärilar

Hej min vän. Hoppas du mår bra. Jag morrar inombords men har valt att försöka släppa det som gör mig bitter och tar min glädje.
Missnöjet lyser igenom mig och jag kan nästan se det när jag ser mig själv i spegeln. Så nu ska jag släppa på det som tynger ner mig. Varför släpa på tunga ok när man inte behöver det. Men det är lättare sagt en gjort. Men att försöka och göra sitt bästa är i alla fall en början.

Den här passar in på mig idag 😉 ha ha!
Dagarna med flickorna är mysiga, jobbar på och har även tränat pilates med Mia. Har saknat pilates… och Mia. Så bra och skön träning. Kommer ha världens träningsvärk i slutet på veckan. Älskar träningsvärk. Har saknat det också. Vet inte när jag tränade sist.

Igår efter skolan åt vi fruktsallad och badade. Härligt efter-skolan-häng.

Det börjar bli riktig sommar här. Nu är det okej varmt men snart blir det på tok för skållhett, för min smak, och man riktigt steks i solen. Hög SPF varje dag. Varje morgon smörjs det för glatta livet.

Det blev Caesarsallads-buffé till middag igår samt räkor och pasta. Rester från gårdagen. En salig blandning. Gillar det så.

Liv följde med sin kompis Rebecca till stallet idag efter skolan och Vida ligger och vilar i soffan.
Jag njuter av eftermiddagssolen och ska strax börja förbereda matsäck, till flickorna, inför morgondagens vandring med skolan.
Det blir kalla pannkakor och pastasallad.
Kalla pannkakor som för övrigt är en favorit hos Vida.
Igårkväll hörde jag henne ropa, Face Mask! Och så låg hon så här i sängen.

Årets ansiktsmask 🙂 en riktig Pann-kaka.
Bara Vida som kan komma på en sån här sak tror jag.
Hur har du det?
All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Regnbågar och fjärilar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha ha, åh sötnosen Vida! ❤ All värme o kärlek till dig Hannah. Kram

  Svara
 • Är ni tillbaka i huset/lgh där ni hade vattenläckan? Inga fler hotell? Skönt för er i så fall.🤗
  Det är ok att vara lite bitter, så länge det inte tar över ditt liv och överskuggar det du faktiskt har.♥️
  Vid en skilsmässa eller andra förändringar sker ju ibland saker som man inte längre kan påverka och då får man istället fokusera på det man kan påverka. Det andra tar på tok för mycket energi annars. Kom ihåg att du är världens finaste mamma. 🥰

  Svara
 • Hej.
  Kan barnen prata spanska? Hur är livet i Spanien? Tycker du är en grym mamma och kvinna.
  ❤️

  Svara
 • Hallå !!
  Ja du vissa dagar är det rent ut sagt skit 😬😞.
  Men bit ihop och kämpa .
  Du har fantastiska goa fina barn 🥰.
  Men förstår att det måste vara as jobbigt !
  Kram på dig fina Hannah ❤️❤️

  Svara
 • Jag läser alla dina inlägg ❤️ Och jag ser vad du kämpar 🙏 jag tycker du är helt fantastisk , allt kommer bli bättre och lättare , hejar på dig 🙌 ett tips : försök arbeta bort ordet måste … när man är stressad hopar sig alla måsten och bara ordet måste , blir negativt för hjärnan . Jag försöker ( ligger i träning ) att använda : jag behöver ,,, tex handla ,ringa samtal mm då blir det ochså lättare att plocka bort saker massa varma kramar 🌸🌸🌸🌸🌸

  Svara
 • Kämpa på Hanna! Vi har beställt flygbiljetter till Malaga v 44. Två vuxna och två barn, 8 o 10 år. Var ska man bo? Malaga, marbella, Fuengirola eller nånannabstans??? Så tacksam för lite tips!

  Svara
 • Benalmaderna tycker jag är bra. Och det är inte så långt till från flygplatsen och det går att ta tåget till malaga om det är dåligt väder.

  Svara
 • Kolla upp Nerja.

  Svara
 • Fuckology😂😂😂
  Kram kram!

  Svara
 • Hej! Känner med dig så, du kämpar verkligen på dessutom i offentligheten❤stark du är som försöker släppa bitterhet…fruktansvärt svårt upplever jag. Går själv igenom en tuff period som inbegriper flytt och uppbrott för barn och familj. Svårt att hantera en oviss framtid. Kram

  Svara
 • Hej Hanna, vad jobbar du med numera? Tänkte när du bor i två länder måste det ju vara svårt kunna kombinera jobben. Verkar ju vara ett tungt lass inte minst ekonomiskt att dra runt!

  Svara
 • Japp, det är väldigt svårt. Har olika TV-projekt i Sverige samt samarbeten som tex med Reebok. Gör det bästa av situationen men inte lätt med tex mäkleriet. Är mer konsult där nu och tar direktkunder bara. Det tar på ekonomin med allt resande och få allt att gå ihop. Men det löser sig. Bara att kämpa på.

  Svara
 • Förstår dig inte.Varför flyttar du fram och tillbaka.Du ville ju till Spanien.Ni måste ju ha pratat igenom det med barnen också. Du visste ju att William inte ville följa med.Mycket märklig situation .Ska du leva så i framtiden.

  Svara
 • Om det vore så enkelt! I wish. Vi provade Spanien och allt gick åt skogen. Mio ville inte vara kvar i Spanien, William ville inte komma hit och hälsa på, Peter vill vara kvar, jag kan inte och vill inte då mina pojkar är i Sverige. Jag och Peter har separerat och har två gemensamma barn som jag inte bara kan ta till Sverige. Lite samma sak som att man vill gifta sig men så funkar det inte och man blir tvungen att skilja sig. Vi ville Spanien men för vissa funkade det tyvärr inte och då måste nån offra sig för att barnen ska ha det så bra som möjligt. I detta fall jag. Det är livet. Det blir inte alltid som man önskar eller tänkt sig tyvärr 🙁 Sen är ju detta en blogg och inte en direkt insyn i mitt privatliv. Händer mycket som jag inte skriver här som gör att vissa beslut måste tas och det blir ett flängande.

  Svara
 • Hej! Stor kram till dig!❤️ Min man har sagt att han ev vill skiljas o jag känner mig så sänkt. Han är ok med att jag tar med min son tillbaka till min hemstad men ändå. Det känns då otroligt jobbigt o svårt o vet inte vad jag ska göra. Din blogg ger mig styrka och pepp!

  Svara
 • Helt förståeligt att du väljer dina barns bästa i första hand <3 Förstår också hur jobbigt det måste vara att fara emellan och inte ha barnen i samma land <3 All styrka till dig Hannah och hoppas allt löser sig och att ni får vara tillsammans i Sverige snart! Kram <3

  Svara
 • Du är verkligen beundranvärd Hannah! Du gör ALLT för dina barn, det märks. Ingen lätt situation för dig men att du alltid väljer barnen i första hand är ju helt självklart! Vi är många som står bakom dig! Kram!!

  Svara
 • Verkar ju vara mkt hemliga kameramän med dock …överallt hit i dit :)). Vi får väl se….Moderator jobb oxå:):). Tror Hannah är populär mediaperson.Vi får väl se…..

  Svara
 • Du är som en syster ❤
  Tycker hjärtans mycket om dig 🥰
  Det blir som det är tänkt i slutändan på nåt konstigt vis ❤
  Vamaste kramen Madde

  Svara
 • Tycker du är fantastisk som fixar allt, men på något sätt måste du. Själv kraschat rejält bara gråter, så jobbigt inför barnen. Hur gjorde du för att ta dig upp från det läget när du bara låg i sängen?
  Önskar dig all lycka! Kram

  Svara
 • Hej hej! Ser mysigt ut med pool o god frukt i alla fall. Har flickorna lärt sig någon spanska eller läser dom de i skolan? Är de engelsk eller svensk skola? Lite nyfiken bara. Hoppas allt blir bra, de blir de, kram 🤩🥰

  Svara
 • Är säkert lika svårt för er båda två att hamnat i denna sits. Men tur att ni samarbetar bra tillsammans. I Sverige var ju hela familjen tillsammans. Men jag förstår att det tar på dig med allt flackande. Men njut av värmen nu, i Sverige är det kalla vindar.☺

  Svara
 • Du är en kämpe och förstår att du måste hålla god min fast det är en kamp inombords.
  Måste vara jobbigt om Peter träffat någon annan ändå när det var ni som skulle bo i Spanien…
  Jag undrar varför era flickor måste gå kvar i skolan där till nästa höst som du skrev.
  Kram 🌸

  Svara
 • Det kan ju vara så att flickorna trivs bättre i Spanien och vill gå
  kvar i skolan där.

  Svara