Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | augusti 8, 2019

Vrålåk och dansband

Hej min vän. Hoppas du mår bra.
Jag och syrran är uppe i våra barndoms-hoods och förenar nytta med nöje. Jobb men också tid för att träffa vår pappa, hans Marie och lillebror Leon i underbara Älvdalen.
Det är Musik- och Motorfestival här uppe. Massor av kul aktiviteter, uppträdanden och coola bilar. På dagarna spelar vi in och på kvällarna ska vi göra byn och köra raggarrundan.
Samma runda vi alltid åkte med pappa i hans gamla Volvo när vi var barn 🙂

Vi har fått låna en galet snygg McLaren som vi körde upp i.
Vi susade fram på vägarna men tog oss också ett stopp nära Sandviken.

Matstopp i en vackra Forsbacka.
Vi stannade även på en rastplats, mötte upp vårt team, och fikade nära Mora. Där blev syrrans mobil stulen 🙁 Vem stjäl nåns mobil?! Blir så ledsen för hennes skull. Man har ju halva sitt liv i mobilen.
Vi gjorde fins my iPhone och det visade sig att den var på väg långt norr ut. När tjuven i fråga måste ha hört sökljudet stängde hen av mobilen. Borta för alltid. Fy fasen. Karma på den grisen säger jag bara.
Väl i Älvdalen så åt vi middag hos pappa och myste.

Graafarna.

Nu ligger jag och Sten och väntar på att bli upphämtade. Maggan, aka RaggarMaggan, gör ett inslag nu och snart är det min tur.
Vi bor på Hotell Älvdalen där dansbandet Larz Kristerz ska uppträda imorgon. Om du följt mig genom åren så vet du att jag är ett fan av dom. Kommer bli skoj det här.
Jo, innan vi for upp så låg jag hemma i min ensamhet och tyckte lite synd om mig själv. Såg filmen (M)Otherhood på Netflix. Jag fulgrät i slutet och kände igen mig i det där med att vara mamma. Särskilt till äldre tonåringar.

Den var lättsam och småskoj.
Mamma är man hela livet men barnen vill ju frigöra sig. Inte alltid hänga i mammas kjol. Tyvärr 😉

Mitt i prick 🙂
Stor Kram ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Vrålåk och dansband”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har ramat in en bild med texten ”Du ska älska din mamma såsom du älskar din mobil” tycker den passar bra här i tonårshemmet.

  Svara
 • Åh, vilken bil😍

  Svara
 • Visst är Forsbacka Värdshus mysgt! Min bror bjöd på julbord där, det var så vackert och god mat så det vill jag rekommendera andra att prova
  Tycker du är så lik din pappa Hannah. Jättefin bild på er tre där. <3

  Svara
 • Hej
  Har kompisar i Älvdalen. Och jag va där uppe 2012 på musik och motorfestivalen. Nästa år blir det igen! Är också ett stort fan av LarzKristerz! Har följt dom i 10 år och har en fanclub om dom. Finns på Facebook 😊

  Svara
 • Hej, hoppas Magdalena får tillbaka sin telefon på nåt vis. Förr eller senare måste väl tjuven sätta på telefonen, o då går väl Hitta min iPhone igång gissar jag. Kanske att den går att spåra trots allt.
  Tack för en fin blogg!🤗

  Svara
 • Hej Hannah 😃 flyttar du o barnen till Spanien nu?
  Kanske lite uttjatat nu men jag hitta inte något att du nämnt detta tidigare

  Svara
 • Jag bor i Sverige. Kommer pendla ett år till sen flyttar flickorna till mig i Sverige.

  Svara
 • Så härlig att ni har löst boendefråganHannah.
  Kram🙂

  Svara
 • Undrar lite om fotojobb som du och din syster gör (och alla andra influencers), hamnar de bilderna på företagens hemsidor eller var kan man se dom?

  Svara
 • Börjar nog bli för gammal att fortsätta läsa denna blogg. Börjar likna syrrans blogg som jag inte läser längre. Tycker det börjar bli så oseriöst. Saknar dig gamla Hannah🙂 men ska i.a.f. önska dig lycka till med vad det än är.En serie till med kändisar😴

  Svara
 • Jag läser ju er båda och har hittills tyckt det varit helt underbart med din blogg. Så vackert och värdigt och utlämnande.
  Men nu håller jag lite med den som gav lite kritik.
  Ni har ju hittills haft helt olika stilar och olika sätt att skriva men nu liknar ni allt mer varann i utförandet av bloggarna.
  Men kanske är det pga plåtande och inspelningar.
  Sen en l i t e n kritik till. Även om ni fått låna bilen ( och kanske också fått betalt ) så är det ju inte nån speciellt klimatsmart resa i en sån bil. Om det nu inte är en elbil?
  Ni influensers har så många chanser att välja förespråka sånt som är t ex miljövänligt. Ni når så många och skulle kunna vara riktiga förebilder.
  Sen undrar jag hur hennes telefon kunde bli stulen om ni och ert team var med.? La hon den nånstans olämpligt. Tur kanske att det inte var bilen de stal,

  Svara
 • Vilken tröttsam människa *suck* ,, du vet att jorden snurrar inte för att tillfredsställa dig vettu.

  Svara
 • Är nog inte omöjligt att de blev förföljda med den bilen och sen tog de vad som gick och försvann .De såg människor med casch.Var tyvärr på föreläsning om grannsamverkan och de var experter för västra Göteborg.Tillvägagångsätt och statisk rysande hemskheter som fått mej att drömma mardrömmar av hur de går till…Tror inte bilen var av intresse, hur gömma sej med den? Hoppas att de går att kopiera osv de som var på mobilen.hemskt.

  Svara
 • Hej!
  Får faktiskt hålla LIL i sitt inlägg ! Med att ni har ju ett stort inflytande med att ni är influenser och kan bidra till mycket✌️Klagar inte utan menar att man använder detta till något positivt👍
  Lite tråkigt med så sena uppdateringar/bra blogg annars / 🌸

  Svara
 • Jag älskar iaf din blogg <3.
  Den filmen ska inte jag se då. Har redan "ångest " över tonårstid trots att barnen är 8 och 10…det går för fort!! Vill ha småbarn alltid. Kram!

  Svara