Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:40 | augusti 26, 2019

Isak himmel

God måndag vacker. Hoppas din vecka har börjar bra.

Hittade den här på IG imorse och kände att den kan få stämma in på mig idag 😉
Jag har kickstartat min vecka. Jobb, pressdag, möten och fix hela veckan. Skönt att vara sysselsatt hela tiden nu när flickorna åkt till Spanien.
Dom flög själva igår kväll. Så stora och modiga. Allt gick bra. Tillbaka i Spanien välbehållna hos sin pappa.
Vi hade en underbart fin dag tillsammans igår. Fylld av många känslor och kärlek.
Det var på dagen fem år sedan som Isak lämnade oss och gick i förväg till himlen.
Fem år av saknad, tomhet och sorg. Men också av kärlek, minnen, tacksamhet och gemenskap. Sorgen förde oss samman på ett djupare plan och vi fick alla en ny syn på livet och gåvan att vårda det och varandra. Jag älskar och saknar dig Isak.
Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig.


Vi lade rosor i underbara färger på hans minnessten. Det var varmt och kärleksfullt. Vi satt länge där och pratade minnen. Kändes som om han var där med oss… och det var han och är hela tiden.


Han fick sin kaffe latte också… och några snus. Hans favoriter 🙂


Liv gjorde att fint kollage.
När Liv satt på planet innan dom skulle lyfta så skickade hon den här bilden från flygplansfönstret och texten ”Isak himmel”.

Så fint att hon tänkte på det och att vi fick hans himmel just igår.
https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2019/08/img_5480.mov
Hittade en så söt video på Vida för fem år sedan. Vi skulle träffa Isak och hon blev så glad. Hon älskade honom och är den som pratat mest om honom genom åren. Saknat honom och sagt sig se honom. Hon och Charlie är dom som pratat mest om Isak. Trots att hon var så liten och egentligen inte är den som borde minnas honom mest. Det är så fint tycker jag. Så skört och vackert. Det är nåt hos små barn och djur som vi inte kan förstå oss på eller förstå. Dom har nåt sjätte sinne.
På förmiddagen var vi på biopremiär och såg ToyStory 4. Så kul att vi hann se den tillsammans för barnen har sett framemot att den ska komma.
Den var riktigt rolig. Tror jag ska se den igen men på engelska. Alla skämten gör sig så mycket bättre i originalspråket.

Glada barn på väg till bion.

Barnen träffade några dom tycker om och följer på TikTok och allt vad det heter. Så stolta.

Nu sitter jag i soffan med en stor skål popcorn och ska bränna av några avsnitt La Casa de Papel.
Sen blir det en tidig kväll isäng. Måste upp i ottan imorgon.
Var rädd om dig.
All Kärlek ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Isak himmel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tur barnen har dig❤️

  Svara
 • Så fina barn 🙂

  Svara
 • Tur barnen får ha mamma och pappa ❤️

  Svara
 • Streckkollade på la casa de papel, tyckte den var så djäkla bra 👍🏻

  Svara
 • Beklagar så eran sorg över Isak….så hemskt verkligen! Himla snygg klänning, är det ens tillåtet att klä så bra i nåt klädesplagg? 🙂 Kram

  Svara
 • Lilla Liv som smsar från planet 😭♥️ Så duktiga dom är och fixar o resa själv
  Vilken fin stund ni fick hos Isak ♥️ Man kan nog aldrig någonsin förstå hur det känns och mista sitt barn 😒 ta hand om dig Hannah

  Svara
 • Kära du. Jag blir så berörd av allt du skriver och ser hur mycket du bryr dig om dins barn. Jag har själv gått igenom en helvetes skilsmässa och försöker på stapplande nej ta mig an mitt nya liv.
  Att leva utan sina barn på heltid är obeskrivligt fattigt men det går på ngt sätt, allt går. Tänker på dig extra mycket idag ♥️

  Svara
 • Kan inte förstå hur det är att mista sitt barn men förstår att det är det mest fruktansvärda som finns… Vilken smärta det måste vara. Sänder mina varmaste kramar till er och tänker på er i sorgen fina ni ❤️

  Svara