Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:50 | november 9, 2019

Ola, Gud och sushi

God lördag vacker. Jag är hemma och myser runt, eldar i kaminen och grejar.
Hade så kul igår med Jessica så jag har ett leende på läpparna också.
Hon fyllde år förra helgen så nu var det dags för mig att fira henne. Tog med henne och såg Ola Salo på Hamburgerbörs. Hon är ett fan av honom. Jag har inte varit nåt större fan av honom så mycket innan, men nu blev även jag det 🙂 Han är grym!
Gillar också att han har föräldrar som är präster och en sund syn på tro och religon. Han lyfte upp det på ett bra sätt tyckte jag.Älskar att gå på show på Hamburgerbörs. Alltid sån härlig och glad stämning. Glada människor, dans och sång.
Efter showen promenerade vi genom Kungsträdgården.

Tog en bild på den fina skridskorinken till Liv. Hon gillar verkigen att åka skridskor där. Bra att göra det nu innan det blir för kallt. Förra vintern var det vidrigt att stå där och frysa… och så ska man åka dit sent på kvällen också så man får den helt för sig själv 🙂
Vi gick sen vidare till Vau de Ville på Norrmalmstorg och åt galet god sushi, drack bubbel och pratade. Bästa på länge. Så mysigt hade vi.

Spicy tuna rolls. Mmmm.
Nu ska jag göra mig redo och köra till Uppsala och se när mamma tar emot ett fint pris för sin insats över världen. Fira henne.
Sen hem och lägga mig på soffan och kolla några avsnitt av ”A million little Things” på Cmore.
Vad har du för dig?
All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Ola, Gud och sushi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Asså, seriöst, du blir ju bara snyggare och snyggare. Och ja, jag är ytlig. Inget fel med det 🥰 (Ifall någon här inne hoppar på mig om att jag bara tjatar om hur snygg du är). Jag älskar allt som har med yta att göra… Smink, kläder, goda parfymer. Stiliga män också för den delen som kan vara sunkiga ibland ❤️ Ha en god afton finfina Hannah❣️ Stor kram från lilla moi 💞

  Svara
 • Vad jag gör? Ingenting för tillfället. Skööönt. Slösurfar på nätet och gjorde en beställning på parfym.se nyss. Faktiskt en riktigt bra sida för doftfanatiker som mig ☺️👌👍 Me likey like❣️ Men gillar faktiskt mest att köpa parfymer och smink i fysisk butik som Kicks ☺️ Imon ska jag till kyrkan, så lite djup har jag också 💖

  Svara
 • Sista meddelandet för ikväll… Har du lösögonfransar på dig eller är det dina egna fransar? 💜

  Svara
 • Jag hade faktiskt lösfransar på bilden. Sådana enstaka som man sätter en och en. Hade yttre ögonvrån. Brukare inte ha det men då var det lite extra allt 🙂 kram 🥰

  Svara
 • Har du sett Älska mig? Med josephine bornebush? Rekommenderas varmt!

  Svara
 • Yes! Verkligen bra.

  Svara
 • Vilken fin kompis du är *hjärta*

  Svara
 • Så härligt ni verkar ha det. Underbart att glädja vänner , de som betyder så mycket för en.
  Går du själv mycket i kyrkan? Jag själv har en tro men går sällan i kyrkan. Tror är väl att det finns något därute som ser till att jag får vara lycklig Och ha mina nära o kära varsamt runt mig.

  Svara
 • Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det!! Vad använder på dina sååå fina läppar? Färgen är så fin och lagom rosa : ) Måste köpa samma !!! Kram

  Svara
 • Tack Annie! 💕En ljus läppenna jag fick låna av Jess. Tror det var Nyx och så har jag alltid läppglans i tub från Clarins i rosa nyans. Kram

  Svara
 • Jag älskar Ola Salo! Vill så gärna gå och se hans show. Förstår att det var helt magiskt kväll för er.
  Fin lyster/glitter från din svarta tröja, vart kommer den ifrån? Kram

  Svara
 • Har haft barnkalas hemma för sonen som fyllt fem år. Sex barn och 2.5 timme långt = trött mamma 😂😂😂
  Men sonen är nöjd, då är jag nöjd.
  Resten och kvällen blir på sofflocket. Tänkte som om avsnitt tre av er serie kommit ut 🤩 Älskar den!!
  Trevlig söndag kära du!

  Svara