Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:39 | januari 20, 2020

Lev Mer

God kväll vacker. Hoppas du mår bra och har haft en skön helg.
Jag läste imorse att just idag är officiellt årets deppigaste dag enligt nån forskning.
Kände att jag väldigt starkt höll med om det. En riktig skitdag kändes det som till en början men sen vände det tack och lov 🙂
Hur har din dag varit?

Min nya bok som jag beställde förra veckan väntade på mig här hemma. Bara det 😉

Tonåring har vikt in all sin tvätt själv och jag har bara tittat på. Det är ju sann lycka det.

Mamma kom på besök och vi åt pizza tillsammans allihop… i myskläder, med tända ljus och knastrande värmande brasa.
Så släng dig i väggen skitforskning. Jag tror man påverkas mycket att bara läsa att det ska vara en deppig dag. Lite samma som med horoskop och sånt. Står det att man kommer ha otur, må dåligt etc så ställer man in sig på det och låter sig påverkas. Man påverkas på tok för mycket av allt man läser och hör.
Nu ska jag läsa igenom en intervju som ska på tryck och efter det lägga mig och läsa min nya bok.
Stor Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Lev Mer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt du och din mamma har =) älskar myskläder =)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tycker man ska läsa mindre och tänka mer, samt vara en god lyssnare! Du lär känna dina egna tankar samtidigt som du lär mer av att lyssna på andra! När du läser mycket blir dina tankar samma som personen du läser. Alltså du lär dig mindre och kommer inte fram med egna tankar utan påverkas mycket mer av att tycka som författaren tänker. När du lyssnar blir det i mindre doser och från flera olika människor. Vilket ger en bättre förståelse från flera olika perspektiv och inte bara ett perspektiv (författarens).
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Min dag har varit en skitdag, är i ett trist förhållande med en massa återkommande gräl.. så less på allt.. Men ska ta mig i kragen och göra ngt åt det, hjälper inte att gnälla 😕 tack för boktipset, det behövde jag 💕

  Svara
 • Usch så tråkigt att höra. Avskyr bråk och dålig stämning. Ger bara magont 🙁 Hoppas den här dagen blir bättre och mer harmonisk för dig. Kram

  Svara
 • Oooo vad Gött med Pizza

  Svara
 • Jag har haft en toppendag! Tycker vädret är underbart och luften känns så underbart fräsch.
  Personligen gillar jag inte att gräva i negativa tankar el händelser, tror det är lätt att det blir en ond spiral av det. För mig funkar det bäst att lufta de tankar/känslor man har behov av men att inte fastna i ältandet.
  Skogen är för mig ett lyckopiller och varje gång jag kommer hem från en promenad känner jag mig så lycklig. Det är min absolut bästa rekommendation för humör och hälsa ❤️
  Skogen passar kanske inte alla men natur av något slag, jag älskar skog och brukar luta min rygg mot ett träd en stund och känna hur jag fylls med ny energi. Kram på dig 🌟

  Svara
 • Det är så befriande att besöka din blogg Hannah! Jag är också frånskild sen 1 år tillbaka & jag är i samma sits som dig att ha den ångesten när mina två flickor ska till deras pappa. Varannan onsdag tom söndag har han rätt till umgänge , så de bor hos mig & jag har lyckan att ha de mer hos mig men ännu ett år senare gör det ont. Hela mitt väsen skriker rakt ut så mycket saknar jag mina ungar.
  Men håller också med om att man ska leva inte bara överleva . Att sluta m negativa tankar som påverkar en mer än man tror . Man får älta men till en viss del. Jag har bestämt mig att 2020 kommer bli mitt år! En gladare sundare mamma & kvinna , ska tänka på mig mer detta år!!
  Jag går in här varje dag. Blir så glad av dig din blogg dina kloka citat , vi är väldigt lika så kan känna igen mig & du känns som en avlägsen kompi❤️
  Tack för att du delar m dig av livet av upp & ner. Av lycka av sorg. Av livet helt enkelt.
  Åh vad smaskigt m pizza & bästa sällskapet sin mamma . Jag gjorde lika ikväll åt pizza m min mamma . Mammor de är bara så bäst!
  Håller med om att inställningen är viktig . Så finns inga dåliga deppiga dagar . Bara bra & lite minde bra ❤️

  Svara
 • Jag tipsade Hannah om denna bok och även om jag förstår vad du menar så behöver man hjälp på traven ibland. Jag själv har alltid varit en grubblare och en orolig själ men denna bok gjorde bara gott. Inga pekpinnar utan bara hjälp till att inte gå ner sig i mörkret.
  Hanna, skriv jättegärna sedan vad du tyckte om boken. Kram

  Svara
 • Kommentaren ovan var till Dennis.

  Svara
 • Hej hej, jag tror att det är exakt så som du skriver. Det finns ett namn för det – attraktionslagen. När en nämner det så kanske ngn tänker att det där är bara skit ”tänk att du vill ha en röd Porsche så får du en röd Porsche”. Så tänker jag absolut INTE om attraktionslagen. För mig handlar det om att ha en skön känsla i livet för att få ett skönt flow. Jobbar fortfarande hårt för att lära mig mer och mer, men jag tror stenhårt på att det är just så det funkar.
  Dina tankar styr din tillvaro <3

  Svara