Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | mars 1, 2020

Komma på andra tankar

Hej vacker. Usch, nu gör det så ont i hela mig. Vill bara bryta ihop och gråta. Krypa ner under täcket och stanna där.

Allt blev så tomt.

Har precis vinkat av flickorna på Arlanda och nu har dom lyft mot Spanien.

Kom hem och huset ekar tomt. Deras glas och tallrikar från frukosten står kvar på bordet, doften av dom hänger kvar i sovrummet och den obäddade sängen, leksaker och små klädhögar här och var ger mig ett hugg i hjärtat.

Dom fattas oss här hemma.

Vi har varit tillsammans från morgon till kväll i tio dagar nu. Inte en sekund utan varandra. Så idag när dom for blev det verkligen som en avgrund jag föll ner i.

Men snart ses vi igen… och snart är vi alla fem tillsammans här hemma utan dessa farväl.

Igår hade vi sista myskvällen, för den här gången, och kollade mello samt en spännande serie på Netflix. Storebror William var också med oss en stund.

Tidigare på dagen var det kompisar och spökhistorier. Jag satt på soffan och lyssnade på dom.

Till kvällen gjorde vi varma mackor till middag. Jag toppade mina med lite spicy sås.

Mental hot sauce. Jag älskar stark mat och starka såser men hittar aldrig nån som får mig att hålla käften… tills nu. Iaf nästan.

Nu måste jag bara hitta Reaper 51 🙂

Nu ska jag ta mig i kragen och inte deppa ihop. Möta upp vänner på god brunch och komma på andra tankar.

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Komma på andra tankar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår känslan av tomhet ❤

  Svara
 • Hej Hannah.Vad har du köpt Dina gardiner ifrån.?Fina ju????

  Svara
 • Förstår dig så väl, hoppas ni snart få ses igen! Stor kram❤️
  Malin

  Svara
 • Stor kram!

  Svara
 • Tur du ha fina vänner som stöttar dig när man känner sig låg och ensam❤️
  Måste också fråga, träpallen som du har fötterna på, var kommer den ifrån?
  Du har så otroligt fint och mysigt inrett hemma????????
  Kram

  Svara
 • Ja, förstår dig verkligen! Faktiskt största anledningen till att jag aldrig skulle gå igenom en separation/skilsmässa (om det inte var särkilda omständigheter som våld eller missbruk). Jag skulle INTE vilja gå miste om hälften av mina barns liv, hur mkt jag än skulle förverkliga mig själv osv. Hoppas det snart känns bättre och det låter som att dom ska bo hos dig heltid snart vilket ju blir jätteskönt för dig (mindre för pappan kanske!). TAck för jättebra och ärlig blogg!

  Svara
 • Låter underbart att flickorna ska bo hos dig framöver. Du är själv väldigt öppen i dina inlägg här på bloggen Hannah.
  En liten fråga bara i detta med flytten, du behöver inte svara och jag vill inte få en massa sura kommentarer.
  Hur kommer ni att lösa veckorna med pappan? Som sagt min fråga är inget illa ment, rakt av lite nyfiken bara.
  Ha det gott Hannah????

  Svara
 • Åh, vad jobbigt! Lider med dig❤️

  Svara
 • Förstår din känsla ???? det är tufft att säga hejdå ❤️ Har precis vinkat av min stora tjej som läser utomlands hjärtat går sönder .Har iaf fått hem mina andra små barn så nu e d mamma vecka . Ha en fin söndag fina Hannah. Kram

  Svara
 • Ohh förstår att det vart tomt, <3, men snart ses ni igen

  Svara
 • Usch, stackars dig med alla dessa farväl, håller med dig, det är avskyvärt, sen går det ju , lite pö om pö..men hemskt är det. Det är så hemskt när det blir så där tyst också, man tappar fotfästet, men så skönt om du slipper det snart. Ha det bra, du piggnar till efter nån dag, eller två. Jag är just nu skraj för Corona, man blir ju påmind hela tiden också. Ha de bra, kram.

  Svara
 • Hej!
  Kram till dig!!! ❤️ Hoppas ni snart får vara tillsammans igen!❤️
  De fina lyktorna nedanför bänken vart kommer de ifrån? Så fina!!! ????

  Svara
 • Det är vidrigt att säga hejdå, man vänjer sig aldrig. Och då bor mina bara en halvtimmes bilfärd ifrån mig… Men man måste också tillåta sig att sörja och vara ledsen! Man kommer ju upp igen, det har man ju lärt sig nu vid det här laget. Ha det gött! Kram

  Svara
 • Det är inte lätt, men försök njuta av tiden ni spenderar isär.
  Jag försöker tänka så att man behöver vara isär ibland för att sakna varandra lite.
  Då uppskattar man varandras sällskap mer när man är tillsammans igen, eller håller ni med?

  Svara
 • Ghost Pepper Salsa från Stonewall kitchen måste du testa! Finns hos Coop (här i alla fall).Skitstark salsa till tex tacos 🙂

  Svara
 • Tack för tips 🙂 Kram

  Svara